IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

[Ei aihetta]Lauantai 26.08.2006 01:48

Tapahtui tänä aamuna Kalliossa: Nuorehko Naishenkilö kävelyttää nilkuttavaa, pahantuulista Mustaa Rakastajaa ympäri Brahenkenttää. Ratikkapysäkin kohdalla seisoo -yllätys, yllätys!- Alan Mies, naamioituneena erehdyttävästi Spurguksi.
AM: "Onko sillä tassu kipeenä?"
NN: "On sillä vähän joo."
AM: "SE PITÄÄ VIEDÄ LÄÄKÄRIIN!!"
Teki mieleni huutaa että katso peiliin mutta pidin suuni soukalla.
Auts. Painittiin äsken herra Puttosen kanssa lattialla ja nyt mulla on kyynärpäässä palovamma. Olen tänään myös pyykännyt pikkuisia jarrusukkia kahteen otteeseen - luultavasti turhaan, sillä taitavasti se oli ne riisunut tänäänkin. Tyypillistä: pois ne kyllä osataan ottaa...

Hienointa pitkiin aikoihin on uudelleen sähköpostitse auennut kanava. Joku joskus sanoi, että ihmiset jotka rakastavat kirjoittamista, kirjoittavat siksi, etteivät osaa puhua. Tässä tapauksessa se pitää paikkansa aukottomasti. Tietysti on olemassa lukuisia syitä siihen, miksi asioiden läpikäyminen kirjallisesti on niin paljon helpompaa. Kirjoitettua tekstiä voi tykönään hioa vaikka loputtomiin - ja olla sitten kuitenkin lähettämättä sitä. Kukaan ei saa koskaan tietää asioista, joita on ollut vähällä sanoa. Toisaalta keskustelukumppania ei tarvitse katsoa silmiin, vaikka puhuisi vakavia ja henkilökohtaisiakin asioita - syy, miksi myös autoa ajaessa on hirveän hyvä käydä tärkeitä keskusteluja. Silmiin katsominen on oikeasti pelottavaa: ei mua niinkään pelota se, mitä itse näen, vaan se, mitä muut mun silmistä näkevät jos osaavat katsoa.

Miksköhän sitä aina kuvittelee itse olevansa niin erityislaatuinen? Ehkä siksi että on, ainakin itselleen.

Salmiakkia. Mä haluan salmiakkia. Ja lakua.

Aikookohan tää kesä jatkua loputtomiin? Tänään oli taas ihan täydellinen sää. Kummallista miten siihenkin voi melkein kyllästyä kun sitä jatkuu pari kuukautta. Musta tulis maailman huonoin kalifornialainen, alkaisin marista sään stabiiliudesta kahden viikon jälkeen. Onko täällä aina tällasta? Ai joka päivä samaan aikaan pimeää? Miks ei oo yhtään pilveä taivaalla? Millon täällä oikein tulee talvi?

Monen asian määrä on tässä maailmassa vakio. Ainakin läskin, kännin ja rakkauden: jos toisella on enemmän, toisella on sitten vastaavasti vähemmän ja toisin päin. Rahakin kuuluu tähän ryhmään. Toivois vaan että toisinaan pöydät myös kääntyis ettei aina olis samalla lailla. Muutenkin monet asiat jotka on aina samalla lailla ei ole hyviä, tai ainakaan mielenkiintoisia. Epäsymmetrisyys ja tietynlainen vinous on kiinnostavaa.


"Hyvää yötä puiston puut ja vanha pihlaja
Hyvää yötä siili muista juoda maitoa
Hyvää yötä koppis laita jalat peiton alle
Lepää Suomenlahti uni tulee kaikkialle"
Ella ja Aleksi: Hyvää yötä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.