IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Pyhää vihaa, ylenkatsetta ja ensilumiKeskiviikko 01.11.2006 14:11

Tässä viime päivinä sattuneista syistä paljon aikaa erilaisten firmojen puhelinpalveluissa jonottaneena ja huoltomiesten kanssa asioineena mulla on taas pinna kireellä. Ja Asiaa.
Jännä juttu, että saamani palvelu on riippunut täysin kyseisen asiakaspalvelijan sukupuolesta. Kun luuriin on vastannut nainen, on asiani otettu poikkeuksetta vastaan ymmärtäväisesti ja asiallisesti, höystettynä lupauksella hoitaa homma pikimiten. Kun puhelimen toisessa päässä on ollut joku jantteri, on vastaus kummallakin kerralla ollut luokkaa "eihän siellä nyt niin kylmä ole edes ollut" ja "joo siellä on nostettu verkon paineita jo". Että ooppa emäntä vattallas siellä, rauhassa vaan. Silleen että jännä ettei nää toimenpiteet näy mun kämpässä mitenkään. Että kyllä musta 15 astetta sisätiloissa on vähän turhan vähän. Että ei mua ihan kauheasti verkon paineet kiinnosta, jos mä joudun tärisemään täällä turpa huurteessa ja kuuntelemaan vielä nenäkästä puhelinpalvelua, kiitos vaan.
Samoin sitten nää huoltoäijät, jotka on ihan luku sinänsä. Eilinen oli kaiken huippu: "Näähän on ihan lämpimät nää sun patterit!" eli haaleat suomeks. Luuleeko tää posse ihan vakavissaan, että mä huvikseni soittelen sinne niitten palveluun ja ruuhkautan linjoja? Silleen että mulla on nyt vähän yksinäistä ja tylsää täällä, niin voitteko lähettää sellaisen kernaasti yli viiskybäsen, hyvinsyöneen ja rasvatukkaisen sedän sieltä "tsekkaamaan mun patterit". Pliide.
Sitäkin sitten mietin saman asian tiimoilta, että miten ihmeessä nää huoltojampat ei tosiaan koskaan oo mitään salskeita, eläimellistä vetovoimaa tihkuvia, testosteroninhajuisia ja kaunishymyisiä könsikkäitä, vaan aina juuri niitä keski-ikäisiä keskikehonrakentajia, joilla on huonot hampaat, likainen KONE-lippis ja paskat vitsit?

Ensilumi on hieno asia. Miks ihmeessä tuntuu, että se tekee maailmasta jotenkin paljon valoisamman ja avaramman? Miks vesi on paljon nastempaa kun se sataa maahan valkoisena? Tuntuu taas paljon toiveikkaammalle, kaiken suhteen. Ehkä tää tästä vielä, nyt kun näkee taas eteensäkin. Eikä sillä ole mitään merkitystä, että tiedän kokeilemattakin sen olevan märkää, liian lämpimään maahan satanutta ja siksi juurikin kohta poissulavaa.
Ja koska mun uus trendi näyttää olevan itsestäänselvien biisien siteeraus blogissani, tähän tulee sitten luonnollisesti tää:

Lumi on syönyt kaiken
Routa raiskaa tämän maan
Joutsenetkin jäätyy kiinni jaloistaan
Unelmat vaihtuu toisiin
valuen vuosiin vihaisiin
Lähtisin
Mut se vaan ei mee enää niin
Ei mikään mee enää niin

- PMMP

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.