IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to
Teinpä tässä pienimuotoista mediakatsausta, kiitos työpaikkani lehtivalikoiman, lukuisien juuri-ilmestyneiden ilmaisjakeluiden sekä saamieni nettivinkkien. Sydämistyin, vaikkakin enemmän ihastuin. Kerron, koska kaikkia kiinnostaa. Ja odotan, että päivänä minä hyvänsä mun blogi tulee viralliseksi materiaaliksi yläasteen Mediakasvatus-tunneille. Ehkä jo huomenna.

Ekanakin. Viikon Parhaat Naurut -diplomi lankeaa ilman muuta Anna-lehdelle. Perusteluita on kaksin kappalein: tänään ilmestyneen numeron kannessa lukee kohtuuisolla "Mitä kauneustuotteita KARI TAPIO käyttää?". Tipahdin ihan oikeasti. Mitäpä luuuleeet. Lipeää ja juuriharjaa ja ehkä Tummelia sunnuntaisin, noin niinkuin silmämääräisesti arvioituna. Perustelu numero kaksi: Mistä naiset todella puhuvat -palsta, jälleen kerran. Tässä tämän viikon anti:
- Kyllä minä uskon, että te ette huomannut. Monet lapset piilottavat tavaroita rattaisiinsa.
- No joo. Mutta miten sillä voi olla noin huono musiikkimaku? Olisi edes ottanut jotakin muuta kuin Paris Hiltonin purkkapoppia.
(myymäläetsivä ja yksivuotiaan äiti ostoskeskuksessa)
Fucking fantastic!

Tokaks. PMMP:llä on vissiin kriitikoiden mielestä mennyt liian hyvin, ja nyt niitä pitää vähän palauttaa maan pinnalle. Eikä siinä mitään, vapaa maa, oikeus mielipiteisiin (vääriinkin) ja niin edelleen. Mutta Jonathan Mander on mielestäni tähän saakka ollut varsin kykenevä toimittaja: kuitenkin sen viimeisin arvio juuri PMMP:n uutukaisesta viimeisimmässä V:ssä on vain huono. Ylimalkainen, löysä, kunnianhimottomasti kirjoitettu. Tökerö. Kökkö. Tee paremmin. Nih.

Kolmanneks. Lotta Backlundin blogi (lovelotta.blogspot.com, muistaakseni). Tätä mulle on suositeltu useammalta taholta, joten kulutin eilisillan tutustumalla. Se on jo valmiiks yks mun lempikoomikoita (miettikää miten tolkuttomia lapsia syntyis, jos se ja André pariutuis! Miksei ihmisiä muka vois jalostaa kuten vaikka koiria ja hevosia?), joten olin vakuuttunut että ostan bloginkin jutut. Mutta - come on! - onko se ylenpalttinen amerikan viljely ihan välttämätöntä? Tyyliin "se olis voinut tip the scale kokonaan". Erikoisuudentavoittelua. Mä en pidä. Ja jos se on ironiaa / karrikoimista, mä en tajunnut.

Neljänneks. Jone Nikulan uusi Ovi-lehti. Kekseliäs nimi, kerrassaan: asia, joka valkenee viimeistään sisällysluetteloa tutkiessa. Ovi ravintolaan. Ovi äänitteisiin. Ovi elokuviin. Ovi Politiikkaan (joka jostain syystä oli kirjoitettu isolla). Ovi maailmaan. Ovi kekseliäisyyteen. Ovi laiskuuteen. Ovi rasittavaan kyynisyyteen. Okei, kolme viimeistä on mun ihan omakeksimiä, mutta eikö vaan että hyväkin idea saattaa väsähtää, jos sitä lypsää loputtomiin. Sisältöön en vielä ehtinyt paneutua, joten sitä pidättäydyn kommentoimasta.

Ja vielä. Et semmost vaan, et miks Radio City pitää lopettaa? Mitä mä sitten kuuntelen avausvuoroissa Centerissä, kun Metsäradiotakaan ei enää ole? Miks pientä ihmistä kiusataan näin?

Joo. Kylläpä on taas maailma parempi paikka. Voin taas hengittää vapaammin ja hymyillä huojentuneesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.