IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Kill 'Em All!Sunnuntai 07.01.2007 15:54

Mun kotiin on salakavalasti kulkeutunut sellaisia banaanikärpäsen kokoisia, mutta kovempikuorisia tyyppejä. Kun on niinkin paljon viherkasveja kuin esim. mulla, on kaikenlaisiin kuokkavieraisiin jo vuosien saatossa tottunut. Nää on kuitenkin sitkeämpiä ja tiheämpipopulaatioisia kuin ketkään koskaan aiemmin, ja ne on saaneet mut lievän ällötyksen valtaan levittäytymällä kuolemaan pitkin ikkunalautoja ja keittiötasoja. Mä olen kokeillut ruiskutella kukka-Raidia niitten silmille ja kylvettää mun kasveja tehokkaasti, mutta nää inkvisiittorit on vain hieman hieraisseet silmiään, ravistaneet vedet pois niskastaan ja jatkaneet entistäkin korskeampina eloaan.
Eilen sitten sain jonkun loppiaiskohtauksen ja siivosin kämppääni 4 tuntia. Näin vähäisessä neliömäärässä se on oikeasti uskomattoman pitkä aika, ja selittyykin pääasiassa kaappien raivaamisella. Siivosin siis keittiön kaappeja oikein antaumuksella, ja juuri kun olin pahaa aavistamattomana, omista asioistani huolta pitäen ja ketään häiritsemättä pääsemässä kuiva-ainekaapin viimeiselle etapille, tein karmivan löydön: mun sushihyllyllä oli Pahuuden Pesä. Merilevälevypaketti oli lojunut hyllyllä avattuna mutta muovipussilla suojattuna - ja siellä sisällä oli helvetti irti. Pikkuisia tunkeilijoita suorastaan kuhisi ja kiipeili toistensa päällä noilla herkkuapajilla; samoin se ruokomatto jolla niitä rullia rullaillaan (huomaatte varmaan mun syvän sushiharrastuneisuuden termien oikeaoppisesta käytöstä) oli täysin niiden valtaama. Koko hylly haisi karmivalle vanhalle eltaantuneelle kalalle, vaikka luonnollisesti olin kuurannut sen maton käytön jälkeen huolella. Edotuksen kylmien väreiden puistattaessa vartaloani poistin epäjärjestyksen aiheuttajan roskapussiin, jonka kiikutin välittömästi taloyhtiömme roskasäiliölle - jäljellejääneet ökkiäiset hukutin tiskialtaaseen laskemaani Toluveteen. HYI!
Mä olen varma, että tämä kauhunäytelmä liittyy jotenkin edellispäivänä puoliksi näkemääni Candyman-elokuvaan (joka oli valtaisa pettymys eikä edes kovin pelottava). En vain vielä tiedä miten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.