IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Se julkkismuija SeiskastaSunnuntai 28.01.2007 16:29

Eilen oli hienot kemut. Jorattiin sarongeissa, biksuissa ja sandaaleissa leit kaulassa keskellä hankia, juotiin Slippery Nipplejä ja Threesomeja, kunnioitettiin NKOTBtä ja piirreltiin punaisella kalvotussilla tisseihin.
Matka Otteeseen kului taksikuskin hihitellessä meidän mellastukselle, ja baarin läheisyyteen päästyämme suuntasimme määrätietoisesti suoraan jonon ohi ovelle Jarin hoiviin. Jonossa käytöksemme aiheutti luonnollisesti napinaa ja kommentointia, joista parhaan tulen muistamaan iäti. Eräs suivaantunut kissa rääkyi lähituntumasta että "VITTU JULKKIKSET MENEE JONON OHI! TOIKIN ON SE YKS MUIJA SEISKASTA!" ja osoitti mua etusormellaan. Hämmennyin sen verran, etten huomannut kysyä tarkennusta. Keneksihän se mua luuli? Taas ollaan melkein sukua julkkikselle.
Mitähän vielä. Niin, Rocksissa eräs kaverin eksä tuli kysymään multa, mihin mä olen vaimoni jättänyt. Vaimoni. Minä. Lähetänkö mä oikeasti jotain vähemmistösignaaleja ilmoille? Onko olemassa joku gaypilli, jonka taajuuden vain sateenkaarikansa hahmottaa, ja mä olen tietämättäni eksynyt käyttämään sitä? Olen ymmälläni.
Niin ja sen verran jopa mun pitäis tajuta, että jos joku on skarppausta vaativissa ja elintärkeissä töissä ympäri vuorokauden, niin sille ei kannata soittaa vartin yli neljä. Etenkään, jos asia on lähinnä hikata luuriin jotain epäselvää. Olen häpeissäni, vaikka mulle sanottiin ettei se haittaa. Mutta en usko, ja nolostelen.

Onni Monsuuni lähti tänään. Katsellessani sen riehakasta teutarointia emäntänsä nähdessään tulin ajatelleeksi, että koirien hoitotätinä on oikeastaan aika surullista olla. Ne on silleen että ihan jees, toi täti antaa mulle muonaa ja rapsuttaa ja kävelyttää, eipä tässä hittojakaan. Mutta TOI on mun oikee mutsi ja boy, olenpa mä onnellinen nähdessäni sen! Nastaa! Parasta! Mä olin jo varma että se jätti mun tänne iäksi! Mutta eipä jättänyt ja nyt mä pääsen KOTIIN! Wuhuu! Ja mä oon siinä vaan että no niin, kiva kun kävit ja tuokaa toki toistekin ja niistän salaa hihaani. Että tack och hej och leverpastej.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.