IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Pelottava realismin hetkiKeskiviikko 07.03.2007 13:47

Mihin ihmeeseen mä sitten upotan itseni, kun tää kämppä on viikonloppuun mennessä valmis?

Reino on monien hienojen aforismien ja kiteytysten alkulähde (tai sitten se lainaa näitä jostain eikä petkulina vain paljasta sitä mulle :). Tässä pari viime aikoina osuneinta:

1) Nobody deserves to be a rebound. Tää kuulostaa vähän Greyn anatomialle, mutta on niin totta ettei monikaan asia tässä maailmassa. Kuuluu samaan perheeseen sen ikivanhan kanssa, missä sanotaan jotenkin niin että jokainen ihminen on pääteasema, ei välipysäkki.

2) Vain pakottamatta tehtyjen ratkaisujen kanssa voi elää. Totta tämäkin. Mutta entäs jos ei itse ole saanut tehdä ratkaisua lainkaan, vaan on pakotettu elämään toisten tekemien valintojen mukaisesti? Onko pakko jos ei taho?

Mulla on muitakin älykkäitä ja sensitiivisiä naisystäviä. Yksi niistä on tällä hetkellä toistaiseksi toisessa maassa, mutta vielä Suomessa ollessaan ohjeisti mua kerran hienosti. Paan senkin tähän. Mähän olen siis ihminen, jonka mielestä epätietoisuus ja keskeneräisyys missä tahansa on todella pahinta mitä maailmassa on. Haluan kaikille asioille pisteen, kernaasti niin että saan itse määrätä sen, mutta muukin käy (jos on pakko). Epämääräisyyttä en toisin sanoen oikein tahdo kestää. Kerran tämä ystäväni T. sitten sanoi, kun taas kiukuttelin jostain work in progress -jutusta, että pitää vain oppia sietämään sitä, että kaikkiin asioihin tässä maailmassa ei vain saa selitystä, eikä kaikkea pääse saattamaan loppuun asti, että näin se vain menee ja elä sen kanssa. Toi on varmaan äärimmäisen totta ja siinäpä onkin ihmisellä oppimisen paikka, mutta.... Miten niin ei voi tehdä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.