IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Vuokrata halutaan: asunto Avenue Q:ltaPerjantai 13.04.2007 02:11

Kimppakämppäkin kelpaa, mikäli Rod tai Huonojen Idisten Karhut kaipaavat kämppistä.
Mun uusi kulttuurisuosikki on sitten tässä. Ja ryhdyin kertarysäyksellä Raine Heiskas-faniksi. Oi että se poika on taitava! Täti tykkää ja täti maksaa.

Tiedättekö kun kipeenä joskus on jossain, missä ei ehkä olis ihan paras olla, kuten vaikka töissä. Ja sitten ihmiset alkaa avuliaina neuvoa ja niksutella paranemisen jouduttamiseks.
"Ai kamala, sun ei kyllä pitäis olla täällä vaan kotona lepäämässä!" Ai niinkö susta? Eikö tää veren yskiminen, 50 asteen ruumiinlämpö ja lasittuneet silmät ookaan ihan normaalia elämää? No hei, tehään niin että SÄ tuut tähän tiskille törröttään ja MÄ lähden kotiin lepuuttaan, HEIPPA! Ja kiitti hei viel tosi paljon!
"Tohon nenänaluseen olis tosi hyvä TIEKSÄ MIKÄ? Toi PASIMYSIINIRASVA!" Just. Kiitos tästä. Vielä jos kipaset hakemaan sitä mulle, niin oon ihan tosi onskuna!
"Sellanen lääke kun FerWex on TOSI tehokasta! Sitä ei Suomesta saa, mutta kun meet seuraavaks Tallinnaan, niin osta sieltä!" Kiitos! Ja seuraavaksi kun tarvitsen amfetamiinia tai muita opiaattijohdannaisia, tiedän kenen puoleen kääntyä!

Ni sit vielä. Mulla on tässä edessäni pullollinen Coral-lähdevettä (natural Okinawa coral filtrated water; tosin tällä hetkellä siinä on jääkylmää kraanavettä straight from Helsingin Vesi). Ja tässä pullossa lukee, että tää on terveysvaikutteista. Okei, lisäks tässä lukee että tähän on lisätty antioksidantteja mutta ollaanpa nyt rehellisiä tässä hei. Voiko vettä nimittää todella "terveysvaikutteiseksi", jos se "tasapainottaa kehon toimintaa, auttaa painonhallinnassa ja nopeuttaa palautumista urheilusuorituksen jälkeen"? Hei kamoon hei. Samalla logiikalla ilmaa voisi alkaa markkinoida terveysvaikutteiseksi, koska se helpottaa hengittämistä. Saako mitä tahansa markkinoida millä tahansa nykyään? Eikö näitä tahoja rajoita mikään instanssi? Miksei kukaan tee mitään? Mihin tämmöinen kehitys johtaa? Maailman rappio vain kiihtyy eikä kukaan kohota sormeaankaan vastustaakseen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.