IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Tavallinen tarzankerholainenMaanantai 23.04.2007 20:45

Mun hyvä ystävä menee ensi kesänä naimisiin. Mä olen kaaso. Häihin kuuluu olennaisena osana perinteet, niinpä me ollaan järkkäämässä polttareita tällä ystävälleni.
Ja katso: polttarisuunnitteluista onkin ykskaks tullut kilpailu siitä, kuka tuntee morsiamen ja sen maun parhaiten, kuka on sen kanssa läheisin ja eniten tekemisissä ja kenellä näinollen on suurin päätäntävalta, veto-oikeus ja mahdollisuus määräillä. Meillä on ollut kaksi kokousta asian tiimoilta, ja tähän mennessä on onnistuttu loukkaamaan ja loukkaantumaan, sulkemaan (kuulemma) ulkopuolelle, sotkemaan aikatauluja, soittamaan tuohtuneita puheluita ja näyttämään pitkää naamaa. Taas kerran hetki elämässäni, jolloin olen varma siitä että miehenä olisi helpompaa. Mä olen varma, että kundien mielestä on vain kivaa jos joku järkkää ja hoitaa, niistä on kätevää huolehtia rahallinen osuutensa verkkopankissa järkkääjän tilille ja ilmestyä sitten juhlimaan vailla huolen häivää. Mutta naiset. Naiset Haluavat Osallistua ja Jättää Kädenjälkensä Tähän Ainutlaatuiseen Kokemukseen. Yhdessä. Tämä On Tärkeää. Tehdään Tästä Ikimuistoista.
Tämä kaikki sai mut taas kerran pohtimaan naisten välistä ystävyyttä. Parhaimmillaan se on valtavan kannustavaa, monitasoista, niin fyysistä kuin henkistäkin: kokonaisvaltaista ja niin syvää, että väitän miesten jäävän monesta paitsi tässä suhteessa. Parhaimmillaankin se on kuitenkin hirveän herkkävireistä ja monimutkaista; vaikka puhetta piisaa tavallisesti paljonkin, koko juttuun liittyy aina enemmän kuin ääneen sanotaan. Naisten välinen ystävyys on aina piilokilpailua jollain tasolla; siihen liittyy mustasukkaisuutta, omistushaluisuutta, kateutta, kaunaakin. Monet näistä ilmenevät tietysti jotenkin alitajuisina ja harvemmin ilmipantuna: yhtä kaikki niitä on.
Ja Polttarit-niminen jännitysnäytelmä on vielä tulevaisuudessa...

Sitten. Tuomo Prättälä <3. Ihan todella, Tuomon My Thing -levy on parasta mitään aikoihin. Sille tribuuttina seuraava lainaus:

Wish I didn't have to tell you how I feel,
I wish you just knew
Wish I had you,
I wish you had me

- Tuomo: My Wish

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.