IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to
Naisen elämä aikuisiällä on yhtä karvarulettia ja kilpajuoksua luonnon kanssa. Tajusin sen tässä eräänä aamuna suihkussa: karvaa on aina joko liian vähän (hiukset, ripset, kulmakarvat) tai liikaa (kaikki muut paikat). Keskivertonainen viettää elämästään luultavasti VUOSIA kylppärissä toisaalta kitkien ja niittäen kurittomina rehottavia sääri-, kainalo- ja bikinirajaperuukkeja, toisaalta vaalien, huoltaen ja oikoen niitä toivottuja karvakohtia. Torjunta-aseetkin ovat niin moninaiset, että niiden valinta on jälleen yksi persoonallisuutta rakentava tekijä: mitä viestii maailmalle sinnikäs sheivaaja? Entäpä vannoutunut vahaaja? Sulava sokeroija? (alkusointu on kauhean kätevä, huomaattekos!) Toisaalta taas, jos kaljuuntuminen miehelle on tragedia, naiselle se on kuolema. Kalju nainen on aina statement, eikä vapaaehtoisesti kaljuja naisia ole vieläkään kuin kourallinen. Mä luulen että olisin, jos mun kallo olis jalomman muotoinen ja posket vähemmän hamsterimaiset. Helppohan se on toki spekuloida, kun kerran geenit estää mua olemasta nuubialaisen prinsessan näköinen.
Mutta siis mua on nimitelty mm. karvafasistiksi johtuen suhteestani kehonkarvoitukseen ja sen huoltoon. Mun mielestä on yksinkertaisesti niin, että kun kerran kaiken esteettisesti tarpeettoman voi kerran suht vaivatta poistaa, miksi en tekisi sitä? Ei tehdä tästä ongelmaa, eihän?

Ajeltiin lauantaina Puttosen kanssa edestakas Tampesteriin, taas kerran muuten karvoituksen merkeissä. Automatkamusiikiksi olin valinnut PMMP:n keskimmäisen levyn, Jippua ja Creediä, ja koska yksin autoilu merkitsee mulle muutenkin jostain syystä niin paljon, herkistyin musiikin ääreen ihan tosissani. Tulin ajatelleeksi ainakin kaikkia tuntemiani pikkuveljiä sekä niitten isoveljiä ja -siskoja ja tulin haikeaksi. Ajattelin luopumista ja naimisiinmenoa ja menin kananlihalle (vaikka se tosin saattoi johtua ilmastoinnistakin). Ajattelin, että miten ihmiset jotka ajaa luksusautoja (kuten Jaguar S-Typeä kahdella pakoputkella) ei pidä autoistaan parempaa huolta? Jos mulla olis moinen kiesi, kiillottaisin, vahaisin ja paijaisin sitä päivät pitkät niin, ettei siinä koskaan olis pölyhiukkastakaan, kuratahroista nyt puhumattakaan. Pesonen puolestaan ei ole moisen paapomisen arvoinen: kunhan sen nyt tankkaa toisinaan.

Mitäs vielä. Käytiin eilen katsomassa Ocean's 13. Sangen viihdyttävä raina, suosittelen. Ja mitä se sellainen bullshaitti on, että Bradia ei ikääntyminen pukis? Kyllähän.
Nimim. Mikä osa ihmisessä on vahingoittunut, kun se katselee selkeästi itseään vanhempia miehiä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.