IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Alavilla mailla hallanvaaraaPerjantai 24.08.2007 00:45

Havaitsin juuri, etten ole vielä kylliksi muistanut vaahdota syksystä, uusien tv-sarjojen alkamisesta ja vanhojen palaamisesta kesätauolta ja sellaisesta. Nytpä teen sen.
Kaivoin tänään verkosta vanhojen suosikkien alkamisajankohdat ja ihan kirjoitin ne kalenteriin, kuten Mandoliinimies opetti. Nyt ei yksikään pääse alkamaan salaa ja ilman mun sataprosenttista läsnäoloa. Ensi viikolla käynnistyy hurjan monta hyvää, ja sitten vähän myöhemmin vielä muutama. Ainoat, joiden uusia starttipäiviä en löytänyt, oli L-koodi ja Pelastajat: erityisesti jälkimmäistä aion seurata silmä kovana, sillä nyt siinä on luvassa ihan oikeasti tuttuja naamoja. Jännittää jo melkein. Sen verran voin paljastaa, että Dexterin ekan kauden oon nähnyt jo miltei kokonaan ja meinaan katsoa uudelleen, sillä se on loistava. Heroesiltakin odotan muutaman maistiaisen jälkeen suuria. Mun pitää varmaan askarrella itselleni pikkuinen lukujärjestys, että voin maksimoida katselumahdollisuudet. Mä kyllä olen ennenkin saanut pidettyä ne ihan päässäni vain sillä voimalla, että oikeasti ne kiinnostaa mua. BB:tä en aio katsoa ekaakaan jaksoa.

Mukavia asioita juuri nyt:

- Temptation Islandin ekan tuotantokauden uusinnat (siis vähänkö se Billy ON komea! Muistin oikein. Ja sen Mandy on myös melkoinen minkki, vaikkakin valitettavasti täysi narttu. Kattokaa, lauantaisin Subilla klo 21!)
- arki, rutiinit ja varhaiset nukkumaanmenot
- galtsuirkkaus
- lomilta palaavat vakkariasiakkaat töissä
- punaviini
- treenaaminen ja lihaskipu
- tekstariviettely
- epäasialliset kysymykset asiallisissa yhteyksissä
- ylipitkät ja käsittämättömät lauseet

Mä olen ollut hirveän huono ihminen, kun en ole lisännyt tänne aikoihin kuvia. Nyt asiaan on luvassa muutos: mulle on ainakin yhdeltä taholta luvattu hääkuvia. Pitäkää hatustanne kiinni, ystävät!

Otsikkohan ei sinänsä liity mihinkään, halusin vain kirjoittaa sen. Hyvä motiivi, vai mitä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.