IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Brandy AlexanderPerjantai 14.09.2007 23:53

Mun päähän on äkisti ja täysin varoittamatta alkanut pulpahdella lastenlauluja, joita olen viimeksi jollottanut joskus kakskyt vuotta sitten. Ne ponkaisee pintaan salavihkaa, ja ne tulee jostain niin syvältä, ettei niitten sanoja tarvitse edes tapailla. Ne menee ulkoa kuin duunipaikan hälykoodi. Tämä nyt viimeisimpänä:

Etkö ymmärrä, mitä sulle lausun?
Kerran vielä mä kuiskata sen voin:
Että sullekin uudet leikkini näytän,
siihen vielä mä lisäsin
että "sinusta välitän"

Havaitsin tänään istuessani H-junassa matkalla Järvenpäähän, että Lambchop on selittämättömän miellyttävää musiikkia. Kuulokkeilla kuunneltuna se jotenkin hullusti tuntuu sisällä samalle kuin luonnonjugurtti palaneella iholla: se rauhoittaa, viilentää ja hoitaa paremmaksi, or should I say it's soothing.

Mun havaintojeni mukaan ihmiset, jotka sanovat, etteivät tahdo kenellekään mitään pahaa, ovat yleensä jo onnistuneet tekemään sen - kipeämmin kuin kukaan.

Mä olen nyt puolessavälissä Märta Tikkasen Vuosisadan rakkaustarinaa, ja siitä saattaa tulla kaikkien aikojen paras lukemani kirja. Se on aivan lumoava, ja ihan mielettömän järkyttävä.

Tänään on perjantai. Huomenna on lauantai. Ja se on jännittävää. Sitten tulee sunnuntai, ja se se vasta jännittävää onkin. Ush.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.