IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

I'm as fake as a wedding cakePerjantai 21.09.2007 22:18

Mulla on uusi harrastus: Suomi24. Intervieterin ihmeellisessä treffimaailmassa nyt muutaman viikon seikkailleena olen suureksi riemukseni löytänyt kliseitä, vanhoja vitsejä, itsestäänselvyyksiä sekä eilisen innovaatioita, carpe diem -mottoa unohtamatta. Profiileissahan siellä on valmiiksi määriteltyjä kenttiä, joihin voi sitten säveltää itselleen ominaista soopaa merkityksellisiksi kokemistaan asioista. Mä meen käytännössä ihan hulluks muutamista usein toistuvista fraaseista ja ilmiöistä, kas tässä:
1. Melkein tyhjä profiili, otsikkona ehkä jotain "Smoik kaikki kivat tyttöset! =)" sitten "Omissa kommenteissa" lukee että "Olen sanavalmis, pallo on sinulla, ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan :) ;) :D xD :P".
Silleen että miks ihmeessä ottaisin? Ja sanavalmis, niinpä taidat tosiaan olla.
2. Ostoslistat. Kentässä, jossa sana on vapaa ja normaalilla älyllä varustetut ihmiset kuvailevat itseään ja mieltymyksiään, toiset sitten pystyvät laittamaan sinne reunaehtoja tyyliin "olethan vaaleatukkainen, keijumainen, kiltti, hiljainen, naapurintyttömäinen, hyväkäytöksinen, siveä, paikkasiymmärtävä, hoivaviettinen, ruuanlaittotaitoinen, siivoushullu tuulennussima vinkuheinä, jolla on pienet jalat, isot tissit, pitkät sääret, tiukka mutta pyöreä pylly, kaunis lauluääni ja muutenkin jalo luonne."
Olen, tosiaan. Suosittelen sinulle Stockmannin lastenosastoa, jossa voit tiedustella myyjiltä Barbie-hyllykön sijaintia.
3. "Mikä saa sinut syttymään? Napalmi, bensa, tulitikut, liekinheitin, ydinpommi XD XD XD XD"
Ihan ite kekkasin! Oon kato aika hauska veikko. Enkä yhtään itsestäänselvä jutuissani.
4. "Kielitaito: kehuttu ;) :P ;D"
Hohhohohoo. Aika epeli, ja vähän tuhmakin vielä. Hihihih.
5. "Kuvaani en sattuneista syistä voi laittaa profiiliini, mutta sen saa pyytämällä."
Hmm, montako syytä te keksitte? Yksi: naimisissa / avoliitossa / muuten vain liemessä. Kaksi: ... Joo, en mäkään enempää. Olisitko voinut laittaa vain, että kuvan saa pyydettäessä, jos halusit pysyä salaperäisenä.

Joo sitten. Oon ennenkin puhunut siitä, miten ihmiset aina luulevat tunnistavansa itsensä näistä kirjoituksista. Toinen, mitä ne tekee, on että ne kuvittelee, että kirjoitan aina itsestäni. Mikäpä siinä, siinähän luulevat. Aika helppo oletus, sanoisin, jos piittaisin.

Vielä piti olla jotain, mutta nyt se taas lennähti pois päästä.


You think you know all about my kinda woman
but you don't know nothing 'bout me
You don't know me,
you don't know me,
you don't know anything about me...

- Basement Jaxx: U Don't Know Me

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.