IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to
Firman pikkujouluristeilyn paras iskurepla, jonka keski-ikäinen mieshenkilö lausui mulle mua samalla käsivarresta tiukasti puristaen. Mä kyllä arvostan moista kekseliäisyyttä, tulee sellainen tunne että tämä jantteri on jaksanut selata sitä Tepsivimmät pokausvinkit -kirjasta edes hieman ensimmäistä lukua pidemmälle.

Olipa kerrassaan nasta reissu muutenkin! Ensin käytiin urheilemassa Tapanilassa, ja kylläpä mä pidänkin seinäkiipeilystä! Enkä vähiten siksi, että taidan olla siinä aika lahjakas... Ensimmäisen kiipeyksen aiheuttaman paniikkihien, läähättävän pintahengityksen ja lipeävät sormet taaksejätettyäni kipusin riehakkaasti, marakatin lailla. Semmoisen vähän isohkon ja hitaammanpuoleisen marakatin. Mutta siis oikeasti hirmu kivaa, suunnittelin jo silpiväni kynnet kokonaan pois ja aloittavani kiipeilyn tosissaan. Ehkä tässä vielä...
Mä ihan oikeasti uskon myös vakaasti siihen kuuden ketjuun: Suomessa tosin usein riittää vähempikin ihmismäärä. Jälleen eilen huomasin bondaavani voimakkaasti erään meidän ohjaajan kanssa, joka sattuu lisäksi olemaan erään erityisen vanha koulukaveri. Pienenpieni maailma, toden totta.
On myös jotenkin järkyttävää tavata ihmisiä, joihin on joskus vuosia sitten ollut salaa pikkuisen ihastunut, ihan viattomasti ja salaa vain, niitä täysin tuntematta ja ihastusta koskaan niitten tietoon saattamatta. Sitten tapaa ne jossain kokonaan eri ympäristössä ja alkaa vähän tutustua - ja huomaa ne yksinkertaisesti vain tyhmiksi. Se on jotenkin valtavan masentavaa ja sitä saattaa pettyä pahan kerran. Koska se on jotenkin niin hurjan harmillista, ja tavallaan myös vetää lokaan sen vuosien takaisen ihastuksen, tahraa ja pilaa sen.

Taas olisi aika saattaa muutama juttu ihan oikeasti ihan lopulliseen päätökseen. Miksei edes se onnistu? Eikö se riitä, ettei ne jutut onnistuneetkaan?

Huomenna on taas maanantai. Ensi viikonlopun mä kyllä kuivun, nukun ja jumppaan ihan homona. Mun on pakko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.