IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Heko heko osta mopoKeskiviikko 10.10.2007 01:52

Mä vihaan itsestäänselvyyksiä. Erityisen osuvana esimerkkinä näen tällä hetkellä Nelosen sarjapuffit: Täydellisille naisille Lou Reedin Perfect Day, jolla ei ole kyseisen sarjan kanssa oikeasti YHTÄÄN MITÄÄN yhteistä; Heroesille Poets of the Fallin Locking up the Sun, koska sen kertosäkeistössä sanotaan että hero. Ja mikähän oli vielä, joku vastaava.
Toinen juttu, mikä mua näin sairaslomalaisena television suurkuluttajana rassaa, on se uskomattoman ääliömäinen särkylääkemainos. Se, jossa ihmiset koettaa kuvailla että mille se päänsärky ääniksi muutettuna tuntuu. Voi. Hyvänen. Aika.

Oon myös Mariakullan suosituksesta ryhtynyt seuraamaan Aasiakas.net-sivustoa ja saanut riemukseni todeta, että kanssakärsijöitä on runsaasti.

Musta olis suunnattoman mukavaa, jos tässä blogissa olis semmoinen blogspot-tyyppinen ominaisuus, että tätä vois tunnuksettomatkin kommentoida. Saattais syntyä ihan keskusteluakin. Toisaalta... ehkä pysyy paremmin vitutuskäyrät kurissa, kun random anonyymit ei pääse vänisemään ja ymmärtämään tahallaan väärin.


Well don't project your bore
on the girl on the dance floor
She doesn't at all find
the men's looks abusive
She doesn't want your shield
maybe she's the one who's free
Maybe sometimes getting fucked
can be amusing...?

- The Ark: Tired of Being an Object?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.