IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to
Viime yönä sattui kosminen kepponen, jonka seurauksena mulla on edelleen pää aivan sekaisin ja sydän ja masu solmussa. Uhhuh. Miten tästä eteenpäin, voisko joku kertoa? Ja miten sitä voi koskaan suostua mihinkään pienempään reaktioon, kun tietää, minkä kokoluokan tuntemuksia on olemassa?

Tänään olen viettänyt miltei koko päivän heppageimeissä, ja nyt pääsin sen kuuluisan, taitavan ja sietämättömän äkäisen poniherran assariksi. Seisoessani verkkakentän laidalla katsomassa kun se ponitäti hyppeli violettiin satiiniseen narrinlakkiin sonnustautuneena ja kaikki maailmankuulut estetähdet jaloine elikoineen väistelivät sitä ja sen kultahileharjaista ponia silmiään pyöritellen mietin, miten mä aina onnistunkin lyöttäytymään siihen kaikkein noloimpaan jengiin.
Muistin taas kolme kokonaista luokkaa seurattuani, että yksi hevosmaailman - ja erityisesti estehevosmaailman - kummallisuuksia on se, että monesti ne kaikkein rujoimmat, takakorkeat ja hirvenkaulaiset keppihevoset on niitä, jotka hyppää enkeleimmin, kääntyy pennin päällä ja nelistää myrskytuulen lailla uusinnoissa. Sitten ne kuvankauniit, orikaulaiset säihkysääret kuorii kaikki puomit maahan, vellovat hitaassa laukassaan yliajalle ja kenties vielä kippaavat epähuomiossa kuskin vesihautaan tai okserin väliin. Miten se onkin aina niin.


How can I pretend that I like your new friend
when all I want is you?
How can I put up with him saying "buttercup"
when all I want is you?
All I want is you
We been through all this before, it's not funny anymore
that all I want is you
It's getting quite absurd, the worst hang up ever heard of
that all I want is you
All I want is you

- The Ark: All I Want Is You

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.