IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to
Mä vain heppailin niin asia selvisi mulle vasta seistessäni Sportin edessä venaamassa ratikkaa. Mylvivät ihmismassat ja autojen perässä liehuvat Ferrarin liput julistivat suomalaista evankeliumiaan.

Tutustutin tänään Kuosmiksen esteratsastuksen jaloon maailmaan. Se onnekseen sattui menettämään obstaakkelikisaneitseensä luokalle, joka oli WC-tason kamaksi kummallisen ponitunnelmaista ja siten varsin viihdearvoista: jengiä putoili kuin kypsiä omenoita, eräs kuori mennessään suitset ratsultaan, Marcus Fuchs jyräsi yhden esteen johteen yli puomit sinkoillen ja-niin-edelleen.
Saatiin kuitenkin kisat kunnialla päätökseen, ja muhun iski uudelleen hilllitön hevoskuume. Mä olin jo unohtanut, millainen se maailma on: mille se tuoksuu, tuntuu ja näyttää. Törmäsin lukuisiin vuosientakaisiin tuttuihin ja pääsin tosiaan paijaamaan ponia. Niin ja kävinhän mä vähän areenallakin :)

Tänä viikonloppuna on sattunut niin monia kummia ja mieltäkääntäviä juttuja, että mä en enää itse tiedä miten päin olisin. Paitsi tosiaan se perjantaiyön yllätyskyykky ja muutamat onnenmuruset, myös musiikilliset kytkökset ja Musta jää täydensivät jo ennestään melkoisen tapahtumarikasta viikonvaihdetta. Jospa ens viikosta vähän rauhottuis taas... Tai en mä tiedä. Kivaahan tää on ollut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.