IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Pieniä hassuja paljastuksiaMaanantai 29.10.2007 22:39

Mä riehaannun aivan ylettömästi bongatessani jossain aidon jenkkisiilin. Vähän kuin näkisi nahkaliivin tai vyölaukun, mutta paljon parempaa.

Mä pidän ihan hirveästi silittämisestä. Joskus joudun oikein pidättelemään itseäni, etten ala siihen. Ja mä silitän kaiken: tyynyliinat, t-paidat, farkut, topit, hameet, astiapyyhkeet...

Mua ahdistaa suunnattomasti, jos jokin asia loppuu kesken: ruoka tai puhelimen akku kesken puhelun tai talouspaperi tai kynän muste. Siksi ostan kernaammin hieman liikaa kuin liian vähän.

Mä haluaisin välillä salaa olla amerikkalainen keskiluokkainen teinityttö. Sellainen kuin jossain telkkarisarjassa, Veronicassa tai Buffyssa tai jossain.

Mun mielestä on uskomattoman kiusallista poseerata valokuvissa, ja siksi lisään tännekin niin harvoin uusia kuvia.

Kun mä laitan vartalorasvaa käsivarsiin, mun pitää aina viimeiseksi silittää itseäni myötäkarvaan, että ihokarvat jää oikeaan asentoon ja sileästi pitkin kättä.

Yksin hississä ollessani seison aina selkä oveen ja kasvot peiliin päin ja teen ilmeitä. Ja toivon ettei kukaan muu astu hissiin mun seuraksi.

Mä olen oikean parin kanssa ihan lyömätön Aliaksessa ja välillä tuurilla hurjan hyvä Trivialissa, mutta mitään logiikkapelejä en jaksa edes alkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.