IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to
Sanoi K. tänään. Mä uskon että se kyllä tietää, osaahan se myös taitella Cessnan mainoslehtisestä. Molempiin suuntiin kulkevan sellaisen.
Muutenkin vietin tänään aivan liikaa aikaa K:n, J:n ja T:n välimaastossa, huonon läpän ristitulessa. Mulle ne on kyllä aika nätisti, kun tietävät että mä osaan sekä tuijottaa, manata että tyhmäillä ne suohon koska tahansa. Tai no, K. ei ehkä tiedä mutta se on itsekin tavallisesti niin pihalla, ja T. on mun läsnäollessa liian puissa edes yrittääkseen mitään. Eli ehkä se riittää, että J. pysyy aisoissa.
Mutta siis eikö ole hieman kohtuutonta, että ihmisen oltua töissä 12 tuntia se joutuu ensin matkustamaan Ruoholahteen hakemaan autoa, sitten suhaamaan halki iltaöisen Helsingin, ja omille tutuille kulmilleen päästyään vielä kuluttamaan 45 minuuttia etsien pikkuruista, ihan pienenpienenPIENTÄ parkkipaikkaa vain? Ja lopulta, löydettyään sellaisen, suorastaan mitättömän pienen (mutta Pesoselle aivan passelin) ja ihan vain vähäisen laittoman parkkipaikan, se joutuu taapertamaan vielä arviolta puoli kilometriä kotiin? Voisinkohan mä tehdä jatkossa niin, että aitaisin tuolta kadulta, oikeastaan suoraan mun oven edestä olis tosi hyvä, niin sellaisen parkkikohdan että aina kun Pesonen noin kerran kuussa on mun luona yökylässä, mä saisin sen suoraan siihen eikä tarttis miettiä ja sompailla? Varmaan voisin, ja voisin vieläpä askarrella siihen sellaisen melkein aidonnäköisen liikennemerkin, joka sanois että juuri mulla on ilmainen parkkeerausoikeus siihen paikkaan, ja muilta se maksais jotain miljoonia kymmeneltä minuutilta.
Aukoton suunnitelma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.