IRC-Galleria

Kesaminkki

Kesaminkki

I used to want you, now I don't want to

Sinä vai siinä?Keskiviikko 14.11.2007 15:45

Mä olen nyt kohta kaksi päivää tutustunut nimimerkin Takaisin Kallioon elämään (takaisinkallioon.blogspot.com), enkä edelleenkään osaa jäsentää tunnelmiani siitä. Se aiheuttaa mussa jotain epämääräistä ärsyyntymistä, se on liian siloinen ja suloinen eikä siitä tahdo löytyä yhtään inhimillistä säröä tai vääristymää. Joissain ajatuksissaan se muistuttaa mua kovasti muutamasta tutusta jantterista, kirjoitustyylinsä puolestaan on hyvinkin samanlainen kuin eräällä Suomi24-deitillä alkusyksystä. Ehkä nämä on niitä piirteitä, jotka mua siinä vaivaa: sellainen kummallinen tuttuus, kuin kaikkia näitten ihmisten tunnusmerkkejä olisi kärjistetty absurdiuteen saakka ja sitten kirjoitettu blogiksi. Tai ehkä mä vain olen taas kateellinen.
Jotenkaan en myöskään saa lopetettua sen tuotosten lukemista, ne on kuitenkin kirjoitettu melko soljuvalla suomella ja onhan siellä joukossa muutamia varsin oivallisiakin ajatuksia. Erityisesti tykästyin bloggaukseen (tai oikeastaan vain tuohon sen ihan alkuun), josta omankin otsikkoni nyysin: http://takaisinkallioon.blogspot.com/2006/10/sin-vai-siin.html
Hirveän hyvä kysymys erittäin loisteliaassa muodossa (ja toivon kovasti, että se on ihan itse keksinyt tuon eikä esim. mun laillani surutta ryövännyt sitä joltakulta itseään nokkelammalta), ja mä haluaisin kovasti itsekin pureutua siinä esitettyyn kysymykseen. Se on kuitenkin ilmiönä mulle kovin vieras, sellainen "ole mulle vähän aikaa hän"-tyyppinen ajatuskudelma, ja jos koetan miettiä, minkälaiset ihmiset ylipäänsä moista joutuvat pohtimaan, alkaa tämä teksti aivan suotta kuulostaa syyttelylle ja oman erinomaisuuteni korostamiselle. Sanonpa vain, ettei olisi haitaksi ihmisen esittää tuota kysymystä itselleen - ehkä jopa ennen sen akutisoitumista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.