IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Vappu...Lauantai 29.04.2006 00:56

... on enimmäkseen opiskelijoiden bilettämistä, mutta liittyy siihen paljon kaikkea muutakin juttua. Ilmapalloja, tippaleipiä, simaa ja brunssi ulkona... Sitten nätti ilma on, kuin nyrkki silmään vappupäivälle. Toisaalta mulla menee vappu tentteihin lukemiseksi ja oleiluun. Ehkä ajattelin käydä tuosta kaupasta kipaisemassa soijanuggetteja ja jotain hyvää salaattia niiden kanssa. Amiskaverille soittelin, että ehkä kai oltaisiin menossa kaksin jonnekkin istuksimaan eväskorin kanssa ja grillaileen jotain hyvää.

Linnanmäkikin avattiin tänään. Siellä on varmaan viikonloppuna ihan törkyiset ruuhkat, että sardiinipurkissa saisi kulkea. Sinne oli semmonen Rinkeli avattu, jota on ihan pakko päästä kesällä testaamaan. Ei kyllä liity, mutta allergiaoireet on alkanut helpottaa, kun olen tuossa popsinut antihistamiinia. Se on oma ilonaiheensa sinällään.

Sainpa sen kokemuksellisen oppimisen päivän litteroinnit tehtyä ja kirjoitettua sen pitkän, pitkän raportin... Sain kansineen kaikkineen siihen 20 sivua juttua... Huhhuh. Sitä oli ihan mielenkiintoista askarrella. Siinäpä olisi hupia kerrassaan, ku äitee ja pari kaverii on sanonu mulle, että mun pitäisi olla tutkijalinjalla jossakin. Ei se tutkijan homma silleen oikeen oo mun juttua, mutta saatanpa hyvinkin kuvitella itteni tuolla noin terveystieteiden laitoksessa jonain tutkijana, mutta siihen kuluu tovi ainakin. <virne> Ähh... Ehkä vähän huono ilmaisu. Sitä sattuu...

Nyt ajattelin kohta pistellä muutaman jutun tuonne omaan ammatillisen kasvun portfolioon, mitä itselleni on haaviin jäänyt kevään opinnoista ja kentistä.

Että näin. Hyvää vointia ja poksautelkaa ilmapalloja, ku kerran vappu on. <hymy>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.