IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

No, voehan Hell-sinki!Maanantai 28.09.2009 23:41

Smurffit smurffaa, ku ne ei saa tarpeeks liksaa. <virne> Sainpahan pashkaa kohtelua Stadissa smurffaajalta ja menin HKL:n toimistoon tekemään valituksen ja sain sakotkin anteeksi. Sitäpaitsi niiden vehkeissä oli virhe, ettei ne lukenu lippukorttia oikein, vaikka olin sen pysäkiltä tullessa leimannu.

Näillä minuuteilla....Keskiviikko 16.09.2009 18:02

Vettä sataa ja aurinko paistaa yhtäaikaa. Stadissa varomassa ratikoita, kuin juoksoo hullu puurossa punaisia päin. <virne>

Tällä viikolla....Keskiviikko 16.09.2009 00:46

... eli tänään... Alkoi vika kurssi avointa. Sit meinaa jossakin Kaislassa notkua bilehtimässä... Tai bilehtimässä ja bilehtimässä.... Kenties pelaamassa Scrabbleä turisten samalla hyvien ystävien kanssa ja nautiskellen sitä hyvää belgialaista vehnäolutta dippiperunoiden kanssa, kun appron paprut on kädessä. Tehkää perässä Lääkiksen appro kiitettävillä arvosanoilla. <vink>

Nyt...Maanantai 14.09.2009 17:29

Istun Kirjasto Kympissä ja venaan kaverin saapumista kohta keskustaan. Saan vihdoin ja viimein sen "Autismikirjan", eli Iris Johanssonin Toinen maailma, jonka tunnen. -kirjan sitten palautettua. Lansettilassa voidaan huonosti. Kysymyksessä ei ole mikään sellainen asia, vaan sellainen, että ykäsin ratikkapyskälle, ku joku kärytti mäkkärin hampparin kanssa ratikassa ja spurgut haisi paskalle.

Kaunis ilma kuitenkin tänään on kaikesta huolimatta. <hymy>

Tänään...Perjantai 11.09.2009 20:11

...kävi sisarukset kylässä. Lapset ja Viira myös. Teetä juotiin ja prostkupatukkaa syötiin. En sitten saanut persettäni peiton alta aamulla, että olisin mennyt puntille. Sitä sattuu.

Radiosta ei muuta tule, kuin terrori-iskun kahdeksanvuotispäivästä. Voi herranen aika. Eihän siitä voi koskaan maailma yli päästä, jos sitä jauhetaan. No, Jenkit vetää... Samoin semmoset henkilöt, joilla on helvetin iso ego olevinaan. Yöks! <kieli>

Safkoille tulee kahet hinnat, ku ne alffia rupes laskemaan siitä tai jotain. <virne>

Huomenna...Perjantai 11.09.2009 01:23

Tulee sisarukset käymään kaffella ja tsilleen. Pitää käydä kaupasta ostamassa parit kananmunat ja juoksevaa margariinia, että saa piirakan väännetyksi.

Sitten, jos kävisi puntilla ennen sisarusten kylään tulemista tuolla Tennarissa. Tämmötteet. Täällä pienessä kärpäskylässä on kännisten nentti-ihmisten joukkokokoontuminen, eli Tapahtumien yök! Eikun yö. Taitaa ensiavussa olla kiirus. Hoitajaparat! Mutta nenttiparat eivät tunnu tietävän, että voi olla tarjolla muutakin hauskaa, kuin se iänikuinen kläsääminen jossakin pussikaljalla ja pissistellä. Ei sitä viinaa tarvii kläsätä eikä klotrata mihinkään suuntaan, sillä viina tältä maapallolta ei juomalla lopu. Ainoastaan, jos sen valmistaminen lopetetaan, niin silloin on toinen juttu. Tarkoitus suinkaan ei olisi humalahakuinen juominen. Parasta on oikeasti: Kaisla, dippiperunat ja tuoppi belgialaista vehnäolutta. Tietenkin hyvien ystävien seurassa nautiskellen ilman, että joisi yrjöhumalaan, vaan ihan oikeasti eurooppalaisittain, ei sikasuomalaisittain.

Sikasuomalainen on jotenkin hassu verbaalinen, mutta niin yhteenliittyvä ilmaisu siitä, että tyypit vaan joukkokokoontuu tuonne Teneriffalle sikabileisiin ja tiristelevät lihaa. Possuparka on rääkäissyt viimeiset kuolonhuudot ennen teurastamista ja sitten se hiilihanko laitetaan perseestä suuhun, node pystyyn, viina virtaa ja silleen.... Blaah. Ihanan stereotyyppistä ajattelua. <hymy>

Mutta niinhän nentitkin ajattelee meistä yhtä sun toista - Stereotyyppisesti. "Ooo... Osaako ne ne puhua? Heijaavatko he? Onko äiti jättänyt lapsen rakkaudetta, jotta lapsesta on tullut kenties autistinen?" Haloo. Ottakaa selvää. <kieli> http://www.autismisaatio.fi esimerkiksi. Tai googlatkaa hakusanoilla joko suomeksi tai englanniksi. Minun mielestäni se ei ole sairaus, vaan ominaisuus.

Siunausta kaikille. <hymy> Rakastetaan kaikkia, vaikka sisimmässä tuntuu pahalle. AIka ristiriitaista tuon vuodatuksen jälkeen, mutta ottakaa huumorilla.

Yheksäsyheksättänollayheksän.Keskiviikko 09.09.2009 23:52

Siinä on hyvä numeroyhdistelmä taas. <hymy>

Mulla on ollu mielettömän hyvä fiilis tänään ja vieläpä pääsen mukaan yhteen teatterijutskaan - tekemään lavasteita ja näyttelemään. Ihanaa. <cool> Ja luultavasti oon mukana skriivaamassa kässäriä. Lokakuussa alkaa. <cool>

Tänään olis ollu Elämä Lapselle-konsertti. No, laitoin K-kaupassa jo niiden Elämä Lapselle-possuun rahaa, vaan en taalabanaaneja (Chiquita) ostamalla, vaan laitoin irtonaisia viissenttisiä sinne. AIka kornia yks juttu... Samaan aikaan taalabanaanitehdas riistää köyhiltä mailta ja sitten jollakin tavalla... No joo. Menee liian perskohtaiseksi, joten en viitsi tuosta asiasta alkaa mälväämään.

Sainpa hyvät rytmihäiriöt tuossa matkalla kävellessäni bussilta kotiin. Aina se yks sussari saa mut säikkymään, ku se räkyttää sieltä aidan takaa. No, parempi pytty pivossa, ku kymmenen metsässä. Siis puolukkaa. Pytyllisiä. Pakkasessa on äiteen keräämää.

Ehkä mun pitää mennä tätä skriivausintoa mennä ja purkaa jonnekin muuanne. Tekis mieli niin laulaa, niin laulaa.... Ahhhh.... <jännä> Mutta.... Kohta on appro-opinnot lääketieteestä suoritettu avoimessa. Kaikista tähän astisista tenteistä täydet. Onneksi olen oppinut pienenä aivojani käyttämään, että niihin en tarvitse käyttöohjetta. Kiitos vaan siitäkin tarjouksesta. Siunausta ja olutta pullo! &lt;cool&gt;

Kyllä.Lauantai 05.09.2009 09:40

¤ haluaisitko halata nyt jotain tiettyä ihmistä ? - Joo, omaa hoitajaa ja äitiä.
¤ mikä on ihaninta mitä sinulle on sanottu ? - Oot liian fiksu ammattikorkeaan. Ei sun sinne lastentarhaan kande enää mennä.
¤ rakastatko ketään tällä hetkellä ? - Tietysti.
¤ rakastaako sinua kukaan ? - Kyllä.
¤ ikävöitkö ketään juuri nyt ? - Joo.

KENEN

¤ kenen vieressä viimeksi nukuit ? - Ihan omassa punkassa.
¤ kenen kanssa puhuit viimeksi puhelimessa ? - En mennyt puhelimeen, vaan kävin keskustelua puhelimitse parinkin hyvän ystävän kanssa.
¤ kenen kanssa viimeksi nauroit ? - Eilen.
¤ ketä halasit viimeksi ? - Äiteetä.

OLETKO

¤ kaivannut jotakuta niin paljon että sattuu ? - Joskus.
¤ laulanut suihkussa ? - Aina.
¤ katunut sitä että olet rakastanut jotakuta ? - Valitettavasti. Onneksi se on menneen talven lumia.
¤ ollut todella iloinen ? - Olen. Monestakin asiasta ja niiden ei tarvitse olla kovinkaan suuria.

TULEVAISUUS

¤ mitä aiot tehdä vielä tänään ? - Ilmoittautua psykiatrian rästitentiin avoimessa.
¤ mitä kokeita / muita koulujuttuja sinulle on tulossa ? - No, se psykan rästitentti.
¤ mitä aiot ostaa seuraavaksi ? - Taulu-TV:n.
¤ mitä aiot tehdä tasan viikon kuluttua ? - Eihän sitä koskaan tiedä.
¤ entä ylihuomenna ? - Tiistaina vasta tiedossa ohjelmoo ja keskiviikkona. Assikoutsausta ja silleen.
¤ mihin ammattiin uskot päätyväsi ? - Toivottavasti tutkijaksi.
¤ mitä odotat tulevaisuudeltasi ? - Parempaa, kuin nykyisyydestä.
¤ mitä uskot tekeväsi tunnin kuluttua ? - En kai mitään spessua. Suihkuun.
¤ kenet ihmisen luulet nyt seuraavaksi näkeväsi ? - Mun oman hoitajan.
¤ mitä aiot tehdä seuraavana viikonloppuna ? - Ainakin mennä treeneihin, jos nyt ei flunssa tee tuloaan.

VIIME KUUN AIKANA OLETKO

¤ ostanut jotakin ? - Olen. Moccamasterin ja tehosekoittimen.
¤ ollut halattavana ?- Olen.
¤ tuntenut itsesi tyhmäksi ? - Mikä tyhmä? En mä koskaan oo. &lt;virne&gt; Toiset vaan pitää mua tyhmänä, ku ne on ite niin tyhmii, ku ne ei tajua, mitä mä osaan. &lt;kieli&gt;
¤ ikävöinyt jotakuta ? - Viiraa.
¤ saanut kokeesta nelosen ? - Siis häh?
¤ tanssinut ? - En. Olen.
¤ leikkauttanut hiuksesi ? - Joo.

KULUNUT VIIKKO

¤ onko joku halannut sinua viimeisen viikon aikana ? - On.
¤ entä kenties pussannut ? - Äsh.
¤ oletko ikävöinyt jotain kovasti ? - Joo joo.
¤ mitä olet ostanut viikon sisällä ? - Ruokaa ja tupakkata.
¤ oletko juonut alkoholia viikon aikana ? - Ei pysty. Vahvat lääkkeet.
¤ oletko potenut krapulaa ? - En.
¤ oksentanut ? - Oli lähellä.
¤ saanut viestiä vastakkaiselta sukupuolelta ? - Juu.
¤ lähettänyt viestiä vastakkaiselle sukupuolelle ? - Kyllä, kyllä.
¤ mistä olit hyvin iloinen ? - Se, ettei nää enää painajaisia. Tai ainakaan vähään aikaan.

ONNELLISUUS

¤ mikä tekee sinut onnelliseksi ? - Pienet arjen asiat ja onnistumisen kokemukset.
¤ voisitko olla onnellinen ilman rahaa ? - Voisin.
¤ kestätkö epäonnistumista ? - En.
¤ tuleeko onnellisuus sisältäpäin ? - Tulee.
¤ pystytkö olemaan onnellinen toisen puolesta ? - Helposti. En tunne kateutta, paitsi positiivista kateutta.

USKO

¤ uskotko että on olemassa joku juuri sinua varten ? - On.
¤ jos menettäisit kaiken riittäisikö sinulla uskoa parempaan ? - Ehkä ei. Saattaisin olla siin vaihees lataamossa.
¤ uskotko onnistuvasi asioissa ? - Uskon kyllä pääseväni yliopistoon.
¤ uskotko parempaa huomiseen ? - Uskon.


Tämmöttiä. Ei muutakaan tekemistä tähän aikaan aamusta.

Syksy.Lauantai 05.09.2009 09:23

Nyt se sitten virallisessti on ja kohta taas kelloja siirretään tunti taaksepäin. No, onneksi sentään vielä lämmintä.

Koira.Sunnuntai 26.07.2009 01:30

Mulla oli koira täällä tän viikon hoidossa ja eilen sitten systeri haki koiran pois. Viira oli oikein mielissään, kun sillä oli joku, joka sen kanssa leikki, vei lenkille, antoi ruokaa ja nukkui samassa sängyssä. Herkkupalojakin annoin ja annoin lipsuttaa jäätelön jämät jätskipapereista. Rapsutinkin koiraa ja pidin sylissä samalla, kun luin kirjaa. Rakasti se olla BadenBadenillakin ottamassa aurinkoa. Toivottavasti saan joskus uudelleen koiran hoitoon luokseni. Viiran uudet herkut: Mansikat, nektariinit ja persikat. Opetin syömään sen niitä. &lt;hymy&gt; En pakottanut. Ensin se nuoli niitä ja sitten se lopuksi söi ja kerjäsi lisää persikkaa, mansikkaa ja nektariinia. &lt;hymy&gt;

Kuuma on ollu, että meinaa järki lähteä. On se kuitenkin kiva, kun on vielä kesä. Kohta se on taas syksy. Pitäis päästä metsälle sienestämään ja marjastamaan. Kanttarilluskat ja mustikat ovat parhaimmillaan.

Meneillään oleva kirjallisuus: Enni Mustosen Koskikallio-sarja. Ennen sitä luin Järjen ja tunteen tarinoita-sarjan.

Nyt meen feseen, ku pitää farmilta korjata auringonkukat talteen. Heipsa! <viittaus>