IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Mut nyt mä tulin uskoon.Perjantai 30.03.2007 14:43

Mä koin valaistuksen tuossa. Mun päälle laskeutui vaaleansiniset pilvet ja niiden päällä oli enkelit soittamassa viulua. Mulle tuli siitä niin ... Ahhh, euforinen tunne ja joka paikkaa lämmitti... <virne> No, haloo! Ehken mä nyt silleen tullu uskoon, vaan silleen, et neuroanatomia vedetään ykkösellä läpi pääsiäisen jälkeen. Se on veto. <virne> No, mulla on tämmöstä omaa läppää. Kullakin omat hupinsa. Hulluilla hulvattomat, mut idiooteilla ilmaset. Joskus tuntuu, et ite lukeutuu joko jompaan kumpaan tai molempiin. <virne> Tai ihan sama...

Älkää suuttuko. Mä rakastan kaikkia. <hymy> Mun mielestä erilaisuus on rikkaus ja se meille suotakoon. <cool>

Fillarin ajattelin ottaa takapuolen alle ja huristella jonkun 20 kilsan lenkin. Olis aika eetvarttia. <cool> Sit jonnekki, ku pääsis nauttimaan kihinäkivistä silleen niinku oikeesti puulämmitteisistä. Ei sähkö... Liian kuiva ilma. Sit tietty saunalimpparina omenaporetta... Niinku kesällä joskus, ku olin pieni.

Sellanen juttu tällä kertaa. &lt;hymy&gt; Morjens. <viittaus>

Kah..Perjantai 30.03.2007 10:54

Tänään... Tänään vaaka värähti... 77,7 kg. Only with Herbalife. &lt;cool&gt; Siis se on vaan niin Simply the BEST. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Kakat ja höpöhöpöjaijai negatiivisille tyypeille, jotka kuvittelee kaikkee tosta tuotteesta, että "Mitäs sitten, kun sen lopettaa." ja "Se on niin kallis... Melkeen 200 öröö kuussa...". No, vitt... sitt... Kateellisten jorinoita, mut emmä piittaa siitä, eihän? &lt;virne&gt; Syödä sitä täytyy ihmisen kuitenkin. Sitäpaitsi se EI maksa 200 öröö kuussa. Kandeis ottaa selvää asioista, eikä olettaa kummallisuuksia. Sitäpaitsi sitä tuotetta voi käyttää paljon muuhunkin, ku laihduttamiseen. Esmes ihonhoitotuotteitakin löytyy ja ajattelinkin lähteä kokeilemaan Aloe-geeliä ja muita juttuja tuohon atopiaan, joka on onneksi osin parantunutkin tuon öö... kohta 5 kuukautta harrastettuun ruokavalioon. Tietty joskus on ollut herkkupäiviäkin. Piti raiskata nuo yhet karkit, joita oli puoli kiloa tuossa yhdessä nyssäkässä. Kesti viikon raiskata ne karkit... &lt;virne&gt; Jos jollakin on tarvetta kiinnittää silmänsä pikkuseikkoihin ja takerruttaa mielensä niihin, ni se lienet ei oo mun ongelma. &lt;virne&gt; HAH! Mut joo... Kermaa ja keksejä on jotain aivan ihanaa. &lt;nam&gt; Mut pari mageeta respaa tuossa sain liittyen noihin pirtelöihin. Pitääkin viikonloppuna testata... Alprota ja sokeritonta mustikkakeittoa fifty-fifty. Sit jotain marjoja messiin, teharilla sekas ja vaniljapulverit messiin ja... Nam. &lt;nam&gt; Parempaa, ku urheilukaupan protskut, joita on joskus kokeiltu ja maisteltu. Oikeesti, kalliimpia ne urheilukaupan aineet on, ku niissä ei oo sit mitään ravintoainei messis.

Ylihuomenna on aprillipäivä. Pitäis keksii joku hyvä vitsi, millä vois huijata. Hahaa! &lt;virne&gt; Se viime vuotinen oli niin paras oikeesti. Oli hauska katella ihmisten reagointia siihen ja sitte, ku raukat jotkut ei muistanu, että on aprillipäivä. &lt;virne&gt; Voi helvetti. &lt;virne&gt;

Hah, LOL. &lt;virne&gt; Rakas Käpäläisemme taas ottais pultit mun kirjottamisesta. Itte se skriivas blogiinsa kaikkia naurettavuuksia, mitä se ei itekkään kunnolla tienny, mitä se ihan konkreetisti ajattelikaan. No, ei me välitetä siitä. &lt;vink&gt; Mut se on totta, että asioille pitää löytyä se oma filosofia, josta jaksaa mälvätä viikko tolkullakin. Öisillä filosofointisessioilla, puhelimitse, nuotion ääressä... Hyvässä seurassa, jossa löytyy filosofista asiaa vaikkapa männyn kävyistä ja niiden merkityksestä tässä maailmassa.

Jos sitä purkais aggressiotaan oikeen kunnol ja alkais siivoomaan. Sen jälkeen vois plösähtää lukemaan tohon ens viikon tenttiin, joka on oikeesti mielenkiintoinen. Tykkään. &lt;sydän&gt;

Moido! <viittaus> Nauttikaa keväästä. Simply the BEST! &lt;cool&gt;

Ihan erillinen ilmoitus siitäkin...Perjantai 30.03.2007 00:29

että mä meen tenttiin, johon mä en oo lukenu hevon paskan pöläystä ja kiinnostus oli muutenkin nolla kyseistä ainetta kohtaan ja mä meen istumaan puol tuntii ja piirrän paperiin kivoja sarjakuvia. &lt;virne&gt; Oikein erillinen sähköposti piti lähettää asiasta, että se kurssi meni sit ihan haitariin ja haitariin meni korkki varmistukseks. Tietäähän sen itekki. <jännä> Mä oon tehny tommosta viimeeks tekussa. Tais olla joku fyskemman koe, johon opettajalle eriksensä silloin kirjoitin lausahduksen: "Älä stressaa. Ei sun enää tarvi mun papruja korjailla ja rustailla hylättyjä, ku en enää seuraavana syksynä ole tässä oppilaitoksessa. Hyvää kesää. &lt;hymy&gt;". Sit mä pääsinkin jo mieleiselleni alalle opiskelemaan. &lt;cool&gt; Tais varmaan nauttia niistä sarjakuvista.

No, ajatellaan positiivisesti ja juodaan terassilla vaikka Olvia. &lt;virne&gt; Myöskin mä voin levätä ajatuksella, että mun ei tarvitse esiintyä kevätjuhlissa. &lt;virne&gt; Sen tiedä, että täällä on ainakin yksi ihminen, joka tietaa ja lienet muistaa... Kun joskus kauan kauan sitten... No. Eipä tarinoida siitä enempää.

Mut joo. Pitäkää hauskaa ja koetetaan kestää jotenkin. &lt;virne&gt;

Vittu, ku vituttaa...Torstai 29.03.2007 23:53

Ismo Alanko, sinäpä sen sanoit. &lt;vink&gt;

Ihan uskomatonta! :oMaanantai 26.03.2007 21:03

Mä en voi käsittää, miten maaliskuun lopulla ilmat on, ku vappuna. Oikeesti aivan mahtavaa. Tosin mun piti jäädä kesken fillarimatkaa köhimään tohon mäkeen, ku joka paikassa pöllyää niin maan perusteellisesti. Sit hampaat narskuu, ku on suu täynnä hiekkaa. Sais sataa pikkasen, ettei ilma olis, ku hiekkapaperia. Sormet käy allergialääkepurkilla pari kertaa päivässä ja mun sormet ohjaa noi parit allergialääkkeet mun suuhun. &lt;virne&gt; Kuitenkin ajattelen positiivisesti ja yritän olla ajattelematta allergiaa. &lt;cool&gt; No, katotaan, mitä tapahtuu tuon tuotteen myötä, jota oon nyt käyttäny painon hallintaan ja yleensäkin omaan hyvinvointiin. &lt;hymy&gt; Kuitenkin voidaan olla tyytyväisiä siihen, että vaatekoko senkun kutistuu ja vaatteet puristaa mun päällä entistä vähemmän kaiken aikaa.

Jee. Tunnelma jotenkin on noissa vaihtoasioissakin käsin kosketeltavaa... Viikon lopulla saadaan tai... Ainakin mä saan tietää, et pääseeks vaihtoon. Olis aika jees päästä sinne, et sais jotain muutostakin tehtyä, ettei aina olis sitä yhtä ja samaa. Mutta aina voi matkustaa Aasiaan ostamalla kaupasta Oriental Chili-soosin, jossa huom ei oo lihaa onneks messis. Sit hulauttaa koko komeuden kasviswokkiin ja riisien päälle. On kuulkaa verenkiertoonkin positiivisella tavalla vaikuttavaa eetvartin hyvää juttua. Nam. &lt;nam&gt; Joskus saa herkutella. Tulee kyl hiki, ku syö tota chiliä. No, kesällä heinäaikaan semmoset saa unohtaa.

Niin ja mein paikalliselle hyötyjäteasemalle mä lähettelin mailia muovin kierrättämisestä... Toivottavasti tekevät jotain. &lt;hymy&gt;

Mut joo... Pitää mennä taas. Heipsa! <viittaus> Nauttikaa ja voikaa hyvin. &lt;hymy&gt;

Kesäaika... 8)Sunnuntai 25.03.2007 21:37

Se tuli viime yönä. &lt;cool&gt; Ja aivan ihana kevätpäivä, kun tuohon olin yksiin hommiin menossa ja tulin sieltä juuri poies. Tosin niin pölystä, et yskittää ja silmät kutiaa. Plääh. Pitäis imuroida, mut jotenkin ei viitsi, ku mukamas kouluduunit ja kavereiden kanssa soitteloominen on tärkeempää. Piti niille vanhoille hyville kamuille soitella, ku ei oo niistäkään pitkään aikaan mitään kuullu. Mut ah! On niin ihana keväinen tuoksu. &lt;sydän&gt; Kohta se ykskin nappisilmä taapertaa. &lt;sydän&gt; Rakastan.

Mut mä niin kaipaan... Mä niin kaipaan... Jotain, et voi käsillään tehdä jotain. Kaipaan käytäntöä ja äksönii. <jännä> Kieli pitkänään jo viistää kilometrin tuonne jonnekin suuntaan, että on jo oikeestaan yhen mestan oven välis. Luulis ei sattuis aika helvetin tavalla. &lt;virne&gt; Se oikeestaan on jännä asia, ku kaikkee kivaa odottaa mielenkiinnolla ja kun asioita vaan kyttää, ku Q:ta nousevaa. &lt;hymy&gt; Mut kyl mä kouluakin rakastan. 24/7. &lt;hymy&gt; Ja harrastuksia ja koko maailmaa. &lt;sydän&gt; Ens viikolla on kuraveden juottopäivä ja sitten onki vissiin palmusunnuntai ja sillonkin on kaikenlaista tekemistä suuntaan, jos toiseen. Jee! &lt;tuuletus&gt; Ai niin. Sillin syönti kans kuuluu siihen kuraveden juottopäivään. Ja varmaankaan ei oo vaikeeta päätellä, et kyseessä on aprillipäivä. Älkää tulko huijatuksi. &lt;virne&gt; Mitäköhän se mahtaa tänä vuonna olla tos mein paikallislärpäkkeessa, ku viime vuonna se oli lumen keräämistä hiihtoputkea varten, et piti pakastaa lunta. &lt;virne&gt; Ja äiti keksi sen, et Ranskasta löyty se kylä, jossa Asterix olis asunu. &lt;virne&gt; Ai että... Pitääkin kaivaa vanha blogimerkintä niiltä ajoilta.

Ja niin... Vappukin on kohta. Mitäköhän sillon keksis? Lukisko vaan tentteihin, vai mitä sitä duunais... No, viime vuonnakin luin äitiyshuollon ja ensiavun tenttiin. Jee. Mut pyörä pitäis viiä ihan kohta huoltoon, ennenku... Ennenku on jo löysät... Jos joku mesta brakaa... Sit on mikään ei-kiva tilanne.

Kouluhommat kusee.... Pitää mennä. Moido! &lt;cool&gt; Nautitaan, kun voidaan. <viittaus>

Upee ilma... 8)Lauantai 24.03.2007 20:49

Räpsin äsken parvekkeelta pari hienoo kuvaa maaliskuisesta auringonlaskusta. Nyt tosin istuksin hikisenä, tasaamassa hengitystä. Tuli tehtyä 15 kilsan lenkki fillarilla. Huhhuh. &lt;puna&gt; Tavanomaisempaa ventimpi olin lenkin jälkeen, ku olinhan sentään toissapäivänä verta luovuttanu, ni se pikkasen laskee hemoglobiinia. No, ensi kerralla ajattelin mennä fillarilla pidemmän lenkin niitä kivoja pikkuteitä pitkin. Ihana linnun lirkutus kantautu mun korviin ja mustarastaskin harrasti lauleloomista. Kyllä. Kesä on tulossa. &lt;hymy&gt; Tietty mun sormet palaa jo. Mulla on kuumetta päästä tekemään jotakin. Kohta pääsee kentälle ottamaan pieniä alkumaistiaisia. &lt;nam&gt;

Puolessa välissä matkaa pysähdyin juomaan vettä ja rapsutin vanhuuttaan lyllertävää karvaturria. Suloinen. &lt;hymy&gt; Lipaisi mua se kultainen noutaja. Taskussa mulla oli joku Viiralta jääny makupala, ni annoinpa sille karvaturrille. Sen takia se kai lipaisi mua kädestä.

Ja positiiviset ajatukset virtaa ja jotenkin on euforinen olo tosta hyvästä lenkistä. Taidanpa uusia, mut vois mennä frendin kanssa, ni ei olis silleen niin yksinäistä sitten seikkailla. &lt;hymy&gt;

Nyt meen... SuihQun. Heipsa. <viittaus> Nauttikaa keväästä. &lt;cool&gt;

Huomenta. :)Lauantai 24.03.2007 14:10

Mä heräsin äsken,ku viime yönä mä menin nukQmaan vasta joskus. &lt;virne&gt; Mun on ihana ilma ulkona ja aurinko on tuolla pilvien alla naureskelemassa. Se varmaan tulee kohta esille, ku ajattelin mennä sauvakävelylle.

Ajatelkaas, ku ens yönä vaihtuu kesäaikaan. Eiks ookki ihanaa? &lt;hymy&gt; Ja kohta pääsee, kohta pääsee... Jee! Kentälle. &lt;tuuletus&gt; Ei tarvii enää hirveesti koulussa istua, vaikka se on kivaa, mut välillä haluu tehä jotain käsillänsä ihmisten hyväksi. Tietysti täällä odotellaan, et kovimmat fakiirit menee ja ottaa talviturkkis poies, ku simmoset riitteet vaan jää tohon järven pinnal.

Ja ens tiistaina kuluu kaks viikkoa, kun rakas riitapukarimme Käpälä poistui galleriasta. &lt;virne&gt; Ehkä me joskus sovitaan sotkumme, mutta... Sen näkee sitten aikojen saatos, jos kumpaakaan ylipäätään kiinnostaa. &lt;virne&gt; Olisittepa nähny, mimmosii kommentteja se pisti mun galtsuun, ku se terrorisoi täällä mestoja, ennenku se lähti pois. No, kaikki kaurakeksit tosissaan ei aina mee tasan kaikkien kuppeihin. Kuitenkin täytyy ymmärtää tai ainakin yrittää ymmärtää.... Ai niin. Pitääkin käydä hakemas tost kaupast jottai, ku kai yritän saada amiskaverin kaffel pitkäst aikaa mun tykö.

Mut on aivan mahtavaa fiilis. &lt;cool&gt; Meenpä tekemään tästä pirtelöt, et herää uuteen päivään kunnolla. &lt;hymy&gt; Voikaa hyvin. <viittaus> Heipsa!

Osa 2.Lauantai 24.03.2007 02:38

MENNEISYYS:
Kuka luulet olleesi edellisessä elämässä?: Tällä hetkellä tuntuu siltä, et mä oon voinu olla vaikka vompatti mun edellises elämäs. &lt;virne&gt;
Mitä luulet tehneesi työksesi edellisessä elämässä? Varmaan kaivoin koloja, jos mä olin kerran vompatti. En mä tiiä, mitä ne ötökät tekee. &lt;virne&gt;
Mitä teit 23.2.2006?: Vaikka mitä. Koulussa taisin olla silloin.
Entäs mitä teit eilen?: Mä olin, mä olin... Itseasias koulujuttujen takii vähä reisus.
Mitä teit 4 tuntia sitten?: Hengailin Skypes.
Mitä söit viimeksi?: Jotain suklaata se oli.
Mitä joit viimeksi?: Vettä.
Paljonko kulutit viimeksi rahaa ja mihin?: Mä ostin 10 öröllä pari vaatet. Yhen fleecen ja sit T-paidan. Ai niin ja ostin ostin... Yhen jääteen.
Milloin viimeksi olet käynyt ulkomailla?: On täst aikaa.
Mitä teit viime syyslomallasi?: Ei oo syyslomaa.
Kenen kanssa puhuit viimeksi puhelimessa?: En mä menny puhelimeen puhumaan. Kävin keskustelua puhelimitse. En kerro sulle.
Kenelle lähetit txtviestin?: Terveydenhoitajal.
Ketä löit?: En mä lyö ketään.
Milloin viimeksi nauroit innolla?: Tos automatkal, ku tultiin poies.
Ja minkähän takia?: Semmonen vaan. Yks vanha läppä.
No kuinka hauskaa oli?: Mielettömän.
Milloin olit todella turhautunut?: Nyt kai, ku ei oikeen saa mitään järkevää aikaan. Se on kai tää kellon aikakin.

TULEVAISUUS:
Mitä odotat tulevaisuudelta?: Kaikkee mugavaa. Toivottavasti löydän itseni... Vaikka mistä. Yliopiston tutkijan kammarista. &lt;virne&gt; No, ei vainenkaan. &lt;hymy&gt; Kesällä mä löydän ainakin itseni taas töistä, joka on aika mielenkiintoista.
Tulevaisuuden ammattisi?: Varmaan sairaanhoidon opettaja tai osastonhoitaja. &lt;virne&gt;
Pelkäätkö tulevaisuutta?: En tietenkään.
Miksi pelkäät/miksi et?: Tuskin.
Haluatko saada lapsia tulevaisuudessa?: Ei ehkä vältsyyn ehi. Katotaan.
Tuletko tekemään kovasti töitä tulevaisuuden eteen?: Tietysti. Sit ne tutkinnot on saatu vaan ihan pelkästään sillä, että on liimannu takapuolensa siihen koulun puiseen ja tikkuseen penkkiin ja tietty tavaamal niit paksui opuksii ja tekemäl kaikkii kouluun liittyvii jutskii.
Mitä tulet tekemään tunnin kuluttua?: Taidan jo nukahtaa.
Onko maailma muuttunut paljonkin kymmenen vuoden kuluttua?: On, paitsi tietyissä asioissa.
Voisitko asua tulevaisuudessa ulkomailla?: Joo.
Onko sinulla paljon tulevaisuuden suunnitelmia?: On. Yliopistoon hoitotietei lukeen.
Tulevaisuuden unelma-ammattisi?: No, se osastonhoitaja tai sairaanhoidon opettaja.

KUKA VIIMEKSI:
Nukkui sängyssäsi?: Mun kanssa vai? Varmaan toi Nasu. Se on se mun koira.
Pussasi sinua?: Viira.
Sanoi rakastavansa sinua?: Haha. &lt;virne&gt;
Huusi sinulle?: Ei mulle kukaan huuda.
Ihaili sinua?: Jaa jaa... Joku varmaan. &lt;vink&gt; Kai se salarakas joskus paljastuu. <jännä>
Nauroi kanssasi?: Tais olla opettaja ja luokkakaverit.
Halasi sinua?: Joo. Yks tyyppi vaan. Mä kyl halasin sitä.
Antoi sinulle jotain?: Vettä sain yhest tiskist, ku oli vähän jano.
Sai sinulta jotain?: Mikä?

MISSÄ VIIMEKSI..?:
Missä viimeksi kävit lomalla?: On siit jo aikaa tovi.
Missä viimeksi ryyppäsit?: En mä juo.
Missä viimeksi poltit tupakan?: En mä polta.
Missä viimeksi kävit ostoksilla?: Eilen.
Missä viimeksi itkit?: On tosta aikaa.
Missä viimeksi purit vihaasi?: En mä muista.
Missä viimeksi uit?: Viime viikol.
Missä viimeksi lauloit yleisön edessä?: Pari viikkoo sit tuolla jossaki karaokebaaris.
Missä viimeksi oksensit?: Itseasias... On täst neljä viikkoo. Pikkasen kipee olin.

KOULU:
Käytkö koulua?: JOOOOOOOOOJEEEEEE!!!!! &lt;tuuletus&gt; &lt;sydän&gt; Koulu on mun elämä. &lt;cool&gt;
Mitä?: Tota tos. Sairaanhoitajalinjaa neljät lukukaut.
Lempiaineesi?: Kaikki labrasählingit ja jotkut mielenkiintoset lukuaineet.
Inhokki aineesi?: Jaa-a. Varmaan sosiologia.
Luokanvalvojasi?: On. Paitsi mulla on tutor-opettaja.
Oletko hyvä koulussa?: JOOOOOJEEEE!!! &lt;tuuletus&gt; Melkeen K5:n keskari. &lt;cool&gt;
Viime kokeen numero?: No, mä en puhu mitään. Jätetään ne keskustelut neuroanatomiasta sikseen.
Viime todistuksen keskiarvo?: Mä sanoin jo.
Jos saisit päättää uuden kouluaineen, mikä se olisi?: Vaikka mitä.
Entä mikä on hyödyllisin?: Kaikki.
Jos saisit poistaa yhden oppiaineen?: -
Kuinka pitkään välituntien pitäisi kestää?:Sopivast.
Mitä teet yleensäkkin välitunnilla?: Oon kaffel tai koneel.
Onko koulupäivät liian pitkiä?: Sopivii.
Kuinka kauan niiden sitten pitäisi kestää?: Sillei sopivast.

ENSIMMÄINEN...
Paras kaveri: En mää niin kauas muista. &lt;virne&gt;
Lemmikki: Tais olla kotoo liuta kissoi ja sit yks koira. Sen koiran nimi oli Konsta.
Koti: Simmone, ko himan kuuluu olla.
Puhelin: Puhelin. Seinäs kiine. Varmaa joku simmone kierrenumerohommeli siin oli.
Koulu: Tais olla... Tais olla.... Se ainakin, mitä ei enää ol olemaska. Pistetti toisii kouluihi simmottis hajauttamal joskus ysineljä.
Kuva: Varmaan, ku mummonkaa perkaan mansikoi simmosen natikkana.
Koulureppu: Mul tais olla simmone pinkki, mis oli simmone nätti koiran kuva muistaakseen.
Koru: Tais olla simmone elefantti, jonka sain mammalta tuliaiseks Intiast.
Huone: No, oli se simmone, ko kakaroitte huane yleens o.
Huonekalu: Jaa-a...
Harrastus: Varmaa hiihto pello ympär.

AJATTELETKO OLEVASI....?
Muita parempi?: En vissi.
Hyväluonteinen?: Tiätyst.
Kerrassaan suloinen?: Totta maar.
Ja ihastuttavakin?: Kyl, kyl.
Mies-/naismagneetti?: Haha. &lt;virne&gt;
Ärsyttävä tyyppi?: Sitko mää suutu oikke kovi.
Pissis ehkä?: No, en vitus.
Mukava ja sitä rataa?: No, totta maar.

KESÄ
Onko kesä vuoden parasta aikaa?: On. Pääsee töihi.
Mitä silloin tehdään?: Ollaa töis ja käyrää joka päivä uimas tos, ko pyäräl simmottis mennää toho rantsuu.
Miten vietät kesäiltasi?: Istuksin parvikkeel tai fillaroin.
Onks ihQ?: No, d44h! &lt;cool&gt;
Syötkö paljonkin jäätelöä kesällä?: Joskus jottain sitä ostaa.
Onko liian kuuma?: On joskus liianki.
Käytätkö kesäisin pipoa?: En.
Pukeudutko pelkkään ranta-asuun kesäisin?: No, jos biitsil mennää, ni eikse simmone luku vähä ol, ettei siäl talvikamppeis viritellä.
Oletko kesäkissa?: &lt;virne&gt;
Vai kenties kolli?: En.
Käytätkö kesällä avokkaita vai lenkkareita?: Avokkai tai paljasvarpasil.

Perjantai-lauantaikivaa.... Elämä. :)Lauantai 24.03.2007 02:08

LUETTELE 10 LAUSETTA/SANAA JOTKA OLET TÄNÄÄN SANONUT:
1: Huomenta.
2: &lt;virne&gt;
3:
4:
5:
6:
7:
8:
9:
10:

Miks oikeesti tommosta pitäis kirjottaa? Mä en ainakaan laita tänne mun sanomisia, mitä oon mun kavereille sanonu ja niiden kanssa keskustellu. Hanki elämä. &lt;virne&gt;


LUETTELE 9 ASIAA MITÄ HUONEESI SEINILLÄ ON:
1: Seinät nyt yleensä, et kämppä pysyy koossa. &lt;virne&gt;
2: Tietty joku kuvatuskin löytyy.
3:
4:
5:
6:
7:
8:
9:


LUETTELE 8 ASIAA JOTKA AIOT TEHDÄ ENSI VIIKOLLA:
1: Mennä kouluun pyörällä.
2: Vesijumppaan.
3: Lukea noihin tentteihin.
4: Räveltää opinnäytetyötä, jos siitä nyt ylipäätään tulee yhtään mitään. Välil meinaa mennä usko.
5: Varmaan pitää jotain tiukempaa dieettiä, ku kolmen päivän aikana on tullu syötyö tuolla reisun päällä vähän yhtä, jos toista.
6: Tehä niuvankuivanpaperisenhiekkasta ryhmätyötä johonkin Tietoveehen liittyen. Oikein rrrrrapisevankahisevaa. Pitäis varata paketti Marie-keksejä viikonlopuks, ni pääsee jotenkin alkutunnelmiin virittymään, ku pitää alkaa nuolemaan jotain hiekkapaperitikkaria, et kieli menee ihan ruvelle ja kurkku paskaks noiden pahviläpysköiden nielemisestä. &lt;virne&gt;
7: Piirrän.
8: Käyn terveydenhoitajalla laittamassa Twinrix-rokotteen. Suoja A- ja B-hepatiittia vastaan.


LUETTELE 7 PAIKKAA MISSÄ OLET TÄNÄÄN OLLUT:
1: Stadis, tosin Böles, ettei menty keskustaan.
2: Koulul
3: Messaris
4: Kahen eri tyypin autos
5: Jossakin Amica-raflas
6: Suihkus
7: Ulkona

LUETTELE 6 ASIAA MITKÄ SINUN PITÄISI TÄLLÄ HETKELLÄ OSTAA:

1. Lenkkarit
2: Vaatteita
3: Polkupyörän keväthuolto
4: Silmälasit
5: Lisää Herbaa
6: Elämän lisäks tummaa suklaata

LUETTELE 5 ASIAA MITKÄ AIOT VIELÄ TÄNÄÄN TEHDÄ:
1: Lukea tota Pro gradua liittyen... Liittyen vaikka mihinkä.
2: Kattoo ehkä jonkun filmin DVD:ltä, jos mua ei väsytä.
3: Vaihtaa Anselmin ja Dooriksen aluset häkistä.
4: Ja nyt kun on lauantai, ni varmaan käydä vielä kaupassa. Ostamassa jugurttia ja rasvatonta maitoa.
5: Olla ja löhöillä.

LUETTELE 4 TURHAA OMISTAMAASI ESINETTÄ:
1: Jotain roskia.
2: Osa sosiologian monisteista. Vois heittää ne keräykseen.
3: Liian isoja vaatteita.
4: Teku- ja amisaikasia labravaatteita. &lt;virne&gt; Ja tietty kahet suojalasit. Hehee. &lt;virne&gt;

LUETTELE 3 ASIAA JOITA ET VAIHTAISI NYT MIHINKÄÄN:
1: Mun ihanaa elämää. &lt;cool&gt;
2: Sairaanhoitajaopintoja.
3: Mun rakkaita lemmikkejä.

LUETTELE 2 ASIAA JOKA SAA SINUT HYMYILEMÄÄN:
1: Kaikki kivat jutut ja hääräämiset.
2: Se, ku tentistä tulee K5.

LUETTELE 1 ASIA JOKA SAA SINUT VIHAISEKSI
1. Kaikenlaiset nirisijät, jotka tekee yhestä hyttysen paskasta valtameressä aivan helvetin ison jutun. Vittu. Aika säälittävää loppupeleis. &lt;virne&gt;