IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »
Tänään oli aika karsee ja semmonen töhnäinen ilma, että liikkuminenkin tuntui ihan hidastetulta filmiltä. Sitten sai vielä autojen sutimat tiekurat ja suolalillut päällensä kaulaan asti kävelylenkillään. Muutaman kilometrin tuossa yritin aivojen tuulettamiseksi kouluasioista jonkunlaista matkaa taittaa, että nukkuisi yönsä hyvin ja samalla rentoutuisi. Itseasiassa toisinaan matalapaineilma on aika rasittavaa, kun se unettaa joskus. Toisaalta vesisateet ja joka keväiset töhnäilmat tekevät jonkinlaista edistystyötä lumen sulattamiseksi maasta, jotta päästäisiin pyöräilemään ja muuta kivaa kesäliikuntaa harrastelemaan nopeammin. Myöskin jäiden sulamiseen vesisade vaikuttaa. Toisaalta olen joskus ammoisina aikoina tehnyt ennätyksen talviturkin heittämisessä, joka tapahtui pääsiäisenä. Järvessä oli vielä riitteet ja sinne vaan molskahdettiin laiturin nokasta uimaan ja sankarillisesti tein vielä oikein sammakkouintivetoja muutaman sillä riskillä, että suonta olisi alkanut vetämään jalasta. No, seurauksena tästä oli silloin kyllä aika järkyttävä flunssa, mutta flunssakin on osa elämää ja sille ei ihan aina voi mitään. :)

Lauantaina päästään aprillaamaan ja juottamaan kaikille kanssaihmisille sitä tunnettua kuravettä. Aprillipäivä on kait tunnettu siitä, että kaikilla ihmisillä on erityinen lupa pitää ketunhäntää kainalossa ja vitsailla. :D Nyt se kuraveden juottaminen sitten on ainakin sään puolesta aika aktuellia asiaa. :) Lauantaina kannattaakin olla varovainen, koska ei tiedä, että puhuuko kaveri totta vai onko hän höynäyttämässä sua jollain kivalla pienellä kepposellaan. Itse olen yhtälailla joutunut aprillipäivänä jonkun pilan uhriksi, kuin höynäyttänytkin toista. Jälestäkäsin kaverin kanssa ollaan naurettu niitä piloja, joita ollaan toisillemme tehty vuosien saatossa. "Se on höpönlöpö, joka leikistä suuttuu..."

Eilen olin tuulettamassa vihdoin ja viimein ensimmäistä kertaa viime syksynä tilattuja opiskelijahaalareita koulun pippaloissa. Mulla ei oo kyllä kovin montaa merkkiä ja krääsää niissä, ku en oo ostanu tai keränny niitä. Nyt jonkun merkin voisi oppilaskunnan kioskista ostaa ja ommella ne sitten ihan aivojumpaksi tai sorminäppäryyden ylläpitämiseksi. Ne eiliset pippalot oli ihan hauskat ja juttelin tietenkin joidenkin ihmisten kanssa koulunkäynnistä ja mahdollisista kesäsuunnitelmista. Vapustakin saattoi puhua, vaikka se ei ole ovella vähään aikaan kyllä. No, joulustakin puhutaan suunnileen jo lokakuussa, ni miksi vapustakaan tai pääsiäisestä ei voisi puhua jo uudenvuoden ja loppiaisen aikaan. :D

Että semmosia. Nyt mä meen taas. :) Meen lukemaan Kalle Päätalon Kymmentä riivinrautaa. Se on niin hyvä kirja, että se oli pakko lainata kirjastosta uudelleen. Toinen Päätalon kirjoista mun lemppari on ehdottomasti Elämä lyhyt, Rytkönen pitkä. Kummassakin näissä kirjassa vakiotaksikuski on Sorjonen.

Että tässä meillä olikin sitten kaikki, huusivat Matti ja Maikki. :) Hyvää vointia... :)

Pieni korjaus: Tänään on 03.04.2006... Siis olin kai ajatuksissani kirjoittanut, että Kalle Päätalo olisi mainitsemani kirjat kirjoittanut... Korjataan virhe: Eli kirjoittaja on Arto Paasilinna... :)
Hepskakkaraa. :)

EIlinen päivä mulla meni mielenkiintoisten asioiden parissa juoksennellessa ja vielä piti siinä kaikenlaisilla asioilla käydä ja silleen. Oikeastaan ne asiat liittyvät ensi kesään ja olenkin erittäin tyytyväinen niihin asioihin. Siis sain opiskelualani kesätöitä ja olen tyytyväinen siihen. 8) Pääsee harjoittamaan omia kädentaitojaan ja samalla pitää niitä yllä. Vielä katselen, minkälaisia muita vaihtoehtoja on olemassa omalla uudella alalla, vaikkakin kyllä olen menossa tarjottuun duunipaikkaan kesäksi. Hain kyllä vanhan alanikin jotain paikkoja, mutta ilomielin menen siis tämän nykyisen alani työhön kesällä. Onhan minulla hoitoalaa kohtaan suuri kutsumus ja tykkään erilaisista asioista, joita käsitellään hoitoalalla monenlaiselta eri kantilta, joten ainakaan mitään ei voisi mustavalkoisuudesta syyttää.

Tänään oli aika kamala ilma ja niin liukasta, että olisi jokunen ärräpääkin tehnyt mieli päästää kulkeissaan, ku monta tilannetta tuli, joissa olisin voinut leiskahtaa hännilleni. Olis kyllä tehnyt kipeetäkin. Täytyy vaan toivoa, että kukaan kulkija tuolla maantiellä sun muuta ei leiskauttaisi hännilleen ja murra paikkojaan. Aamulla vielä tuli jotain jäätyvää kökköä taivaalta alas ja niitä oli vaatteissa, kasvoilla ja jokunen kökkö jymähti laukun pintaankin. No, kevät joskus teettää tommosia säitä.

Kesäkin on päivän lähempänä horisontissa.... Niinpä sitten päästään kesällä pyörimään vaikkapa Lintsin kurveleissa tai jossain muussa yhtä hullun hauskassa jutussa. Joissakin festareissa voisin joskus käväistä. En ole ikänäni käynyt missään festareilla. :) Toisaalta en oikein tiedä, että kannattaako niihin mennä, jos ilmat olisi aika karseita tai... Jotain. :) En viitsi mainita... Itse nautin toisinaan mennä jollekin yhdelle hyvälle oluelle tai siiderille terassille kaverin kanssa ja nauttia kesäillasta viihtyisässä bubissa.

Että sellain. Hyvää vointia. :)


Uusi merkintä: klo: 23:08

Lisäilin galleriaani pari semmosta todellista taidekuvaa, joita voi käydä ihmettelemässä. Valokuvaus mulla on koulun käynnin lisäksi yksi erittäin vakavasti otettava asia. Pyrin kuvaamisessa täydellisyyteen, erityisesti taidekuvia räpsiessä... :)

Eipä mulla muuta. Moido. :)

Jeps ja kesäaika....Maanantai 27.03.2006 02:19

Kaikki on varmaan siirtänyt kellojansa tunnin eteenpäin, eli seuraavaa juhannusta kohden ja niinpä saatiin nukkuakin yksi tunti vähemmän. Syksyllä saamme tuon kadotetun tunnin takaisin. Niin ja pääsiäinenkin on tulossa jossain välissä, joka on semmosen keväällisen heräämisen juhlaa, kun luonto pukkaa silmujansa ja herättää krookukset kukkimaan sun muuta... Toisaalta allergiset pääsevät tuskastelemaan siitepölyn kanssa... Onneksi nykyisellään on allergiaan hyvät keinot oireiden helpottamiseksi ja siedätyshoitoonkin voi päästä suht nopsasti.

Enpä itse ole puuhaillut mitään spesiaalia... No, Harry Potterin puoliverisen prinssin jämiä lueskelin loppuun ja olin sen jälestä ulkona kävelyllä ja kuulostelemassa niitä lintujen laulamisia ja räystäiden tippumisia, vesien lorinoita.... :) Sitten tietenkin kävin eräillä markkinoilla ja otin tukkaani siellä yhden pienen letin ja ajattelin noita kuitujuttusia teettää lisää mun hiuksiin... Saapa vaan nähdä, että koska. Toisaalta keväthän on aina uuden kokeilemisen aikaa. Kevät on semmonen jännä vuodenaika, joka saa ihmiset vireeseen - tai ainakin aika monet - ja etsimään itselleen vaikka jonkun kivan harrastuksen tai jotain muuta mielekästä puuhaa, kuten vaikkapa pääsiäiskoristeiden vääntämistä kämpän seinälle tai ikkunaan.

Lapsena piti usein päästä virpomaan palmusunnuntaina ja tuli niitä virpomavitsoja tehtyä silloin. Nyt toisaalta tekee niitä muutaman ihan omaksi iloksi johonkin maljakkoon tai perinteisesti virpoo mummon ja jonkun hyvän naapurin. Nyt olis vielä aika laittaa rairuohot tai ne vehnänalkiot itämään. Itse henkilökohtaisesti pidän enemmän vehnän versoista, kun rairuohosta, joka lyttääntyy helposti... Tästä se pääsiäisen odottamine alkaakin. Sitten päästään pääsiäisenä syömään mämmiä ja muita herkkuja... Joku voi saada kiloja, kun jouluna konsanaan ja toiselle pääsiäisen mässäily ei tee mitään vaikutusta.... Mutta eipä niistä asioista sen enempää, paitsi kohta saadaan huomata akkainlehdet tursuavan kevään laihdutusvinkkejä kesän bikinikunnon saamiseksi.... (Pieni vinkki, jos haluaa jotain erikoista: Laita sipulinkuoria, mustikoita, punajuurta tai porkkanaa kananmunien kanssa samaan aikaan kiehumaan, niin ne keitetyt kananmunat on tosi hauskannäköisiä pääsiäisen aamiaspöydässä tarjolla ollessaan. Sipulista saadaan kellertävän ruskeat kuoret, mustikoista sinisenharmaat, punajuuresta violetit ja porkkanasta kellertävän oranssit.) Toi äskeinen vaan oli asiasta hiekkalaatikkoon.... Ei varsinaisesti liittyny kappaleeseen...

No joo. Tietenkin vielä odotellaan niitä polkupyöräkelejä ja samoin niitä hyviä katukorisilmoja. Samoin lämpimiä vesiä, että pääsee uimaan, räpiköimään, käsipohjaa napakivelle... Kuka mitenkin. Tyylinsä kullakin. :) Mä tykkään uinnin jälkeen kelluskella, koska kelluminen rentouttaa lihakset silloin. En sitten tiedä, korvaako se jälkiverryttelyn uinnin päälle...

Mutta täytyy nyt lopetella. Nukkumaankin pitää mennä jaksaakseen herätä aamulla täysissä voimissa ja virkeänä taas päivän uusiin kujeisiin.

Hyvää vointia! :)
Jees. Mulla alkaa oikeastaan tuossa reilun tunnin päässä yksi hommeli, joka liittyy koulutehtäviin ja tietenkin nyt lävitse käytävään kenttäharjoitteluun. Se on ihan mielenkiintoista, kun siihen liittyy sosiogrammin piirtämiset sun muut jutut... Ihan himona odottelen uusia aineita koulussa, koska sisällöllisesti ne on tosi mielenkiintoisia varmasti.

Oikeesti mun piti sanoa, että täällä ainakin näyttää utuiselta. En sitten tiedä, tuleeko räntää tai lunta taivaalta, kun en omaa fyysisiä tuntosarvia, joilla voisi testata ilmaa, niinkuin etanat konsanaan. :) Toisaalta henkiset tuntosarvet on oiva väline tilannearviointeihin ja omanlaisiin aistimuksiin, kuitenkaan liian äkkinäisiä päätöksiä ei saa mennä tekemään, ellei sitten se tule pakon edessä saneltavaksi kuinka henkisiä tuntosarviaan käyttää. Joskaan henkisillä tuntosarvilla ei voisi aistia ehkä ulkona vallitsevaa säätilaa. :)

Lueskelin aamulla mielenkiintoisia juttuja netissä. Lähinnä ammattiasiaa joiltakin englanninkielisiltä sivuilta ja samoin, mitä sanotaan suomalaisilla terveyspalstoilla erinäisistä suosituksista. Kuitenkaan mihinkään raisuun hömppään minua ei saa mukaan. :) Raisulla hömpällä tarkoitan ylilyöntejä sun muuta. "Jos syöt sitä ja tätä ja juot päälle taikauutetta, niin muutut nätiksi ja laihdut viikossa 20 kiloa... Näin kertoo meille eräs ihminen omasta muuntautumisestaan...." Ei oikeen inspaa ne omenaviinietikkamainokset sun muut, joissa tuota samaa lauselmalitanjaa käytetään... Niin... Lähinnä lukemani oli uusia tutkimuksia ja mitä geenejä ja tekijöitä on satuttu löytämään tiettyjen sairauksien aiheuttajiksi. No, geenistöllä on olemassa tietynlaisia numerosarjoja. Esimerkiksi tuo lintuinfluenssa kulkee koodilla H1N5., vai oliko se toisin päin... Toi oli siis se ihmiselle vaarallinen tyyppi... Feno vai geno...? Vähänkään biokemiaa lukeneet... No jaa.

Oikeastaan mulla oli semmosta perusasiaakin... Nettiprotokollan vuoksi ja ihan oman itsenikin vuoksi en viitsi tänne semmosia asioita kirjoittaa, joista olen nyt viime päivinä muutamien/erään kanssa tapellut... Lähinnä se liittyi nettikäyttäytymiseen, mitä kaikkea kannattaa floodata tai oksentaa /Taitaa IRC-jargonilla olla, että levitellä... Tarkistan nettisanastosta vielä uudelleen.../ toisten ihmisten avoimesti luettavaksi ja mitä ei. :) Tälleen ihan vain yleisellä tasolla ilmaisin asian, jota en sen syvällisemmin lähde pohtimaan. "Tuuli huuliani keikuttaa... tittidiididittii....".. Mä tykkään Katri Helenan musasta, ni noi sanat meni yhteen sen biisiin.... :) Kuuntelen mä aika paljon muutakin, kuin Katri Helenaa... Esimerkiksi Juanesin musa on tosi loistavaa. Ajattelin mennä joku kerta kauppaan ja hankkia Juanesin lätyn. Maksoi, mitä maksoi... Tosin en itse kyllä syyllisty mihinkään epämääräiseen huulien keikuttamiseen ja väkyttäisi liian avoimesti kaikkea... :) LOL. :D Lisäksi virheitä on turha paikata , jotka on jo tehty, ni ne on jo tehty. :) Esimerkiksi muuttamalla kirjoittamansa sanansa vieraalle kielelle ja naamioidakseen ajattelemansa muiden tulkitsemattomissa olevaan dimensioon, vaikka jollakin ilveellä on silti helppo vetää erinäisiä johtopäätöksiä, koska ne asiat on jo alun perin kirjoitettu suomeksi.... Menipäs sekavaksi, mutta any how... "Velli on jo housuissa. Lämmittää se housuissa oleva velli aluksi mukavasti, mutta lopussa se on jo sitten inhottavan kylmää..." Siis tuo lauselma pätee virheiden tekemiseen. Voihan vellit. No niin, menee vellit ja puurot sekaisin. :D Hahhaa...

Että tämmöstä. Mun pitää mennä. Mulla on kiire.

Hyvää vointia kaikille. :) Irkkaillaan!


Uusi merkintä: Klo: 22:55

Toisaalta eipä semmonen uudenlainen kielikurssi kenellekkään tekisi pahitteeksi. Minäkin voisin sepustaa monia asioita tänne vaikkapa venäjäksi, mutta enpä omista kyriilisiä näppiksiä, jotta voisin laittaa pieniä salaisuuksiani venäjäksi... Mun kyllä pitäis mennä vaikkapa työväen opistoon taikka iltalukioon verestämään aikaisemmissa kouluissa luettua perusvenäjää. Oon lukenu alkeet venäjästä, myöskin espanjasta ja saksasta. Okej. Harashoo tavarits.... Ja gavarijt tolka pa russkij... Oon tommosella lauseella huijannut monia... :) Mutta eipä niistä sen enempiä.

Mut kyllä hartia-niska-selkähieronta lämpöhoidolla voi tehdä ihmisen vetreäksi ja friskiksi, eikä paikatkaan oo puuduksissa enää. Olin iltapäivällä nauttimassa eräässä opistossa semmosta ihanuutta, kun siellä opiskelee hierojaopiskelijoita. Hartiajumi voi toki tulla liiallisesta koneen ääressä istumisesta....

Että tälleen. Spasiba i das vidanja...!! :)

Hihhii.... Ihan pikapikaa-juttua. :)Torstai 23.03.2006 13:59

Mulle kuuluu hyvää ja oon uusinta ammattilehteä lukemassa ja syömässä Taffelin juustopalleroita. Ne on jotenkin parempia, ku ne suikerot. No, makunsa kullakin. Makuasioista ei voi kiistellä, paitsi kynsin ja hampain. Tai ainakin niin väitetään... :)

Eilen... Tai siis viimeyönä ylipuhuin "hermione_kissa"n hakeutumaan sairaanhoitajakouluun... :) En tiedä sitten, että onko hän jo hakeutunut. Mutta eipä siitä sitten sen enempiä. :) Ainakin ihan sika hauskaa meillä oli hölpöttäessämme toisillemme. :D

Päivä päivältä ollaan lähempänä kesää ja nytkin linnut laulaa, aurinko paistaa ja räystäät tippuu... Sit pitäis jo melkeen remonttia tehdä joka taloon, jos räystäät tippuu. Yritänpä mä olla vitsikäs. :D Mun pointti ehkä siinä on semmonen, että katoilta sulaa lumi ja jää, niin sen takia se vesikin tippuu räystäistä. :)

Jees. Kaveri mulle soitti, että tulla keskustaan hengailemaan ja mennään Kotipizzaan kai pizzalle... Nam! :) Onneks en tehny ruokaa vielä tänään.

Että semmosia. Hyvää vointia kaikille kanssaihmisille. :) Nauttikaamme auringonpaisteesta ja hymyilkäämme.

Magee ilma. Onks kukaan kattonu ulos?Keskiviikko 22.03.2006 11:19

Kattelin tosta ikkunasta ulos ja heräsin mukavaan aamuun. 8) Nyt olis hyvä ilma siivotakin kämppänsä perusteellisesti ja pestä lattiat ja silleen. Matotkin voisi viedä tuulettumaan. Sitten siivoomisen jälkeen voisi lähteä muutaman kilsan lenkille. Hyvää treeniä sillä tavalla, ku onhan se Naisten kymppikin ja muut kivat häppeningit tulossa ja niihin ollaan tietenkin menossa kavereiden kanssa. Mä itte en mee sillä tavalla urheilumielessä niihin, eikä myöskään mun kaverit. Kunhan pidetään hauskaa, eikä kellään oo verenmaukua suussa ja meininki on rentoo. En ota kaikkia asioita liian vakavasti, mutta koulun kyllä ajattelin ottaa aika vakavasti. Ei liittynyt tuohon, mutta laitoin sen kuitenkin. :)

Yöllä luin anatomian ja fysiologian kolmatta osiota, joka sen aineenvaihduntaosion sisältää. Oli aika mielenkiintoista luettavaa, että sitä olisi varmaan jaksanut koko yön suunnilleen lukea ja sotata kirjan tyhjät tilat omilla muistiinpanoilla ja miellekartoilla tenttiin lukemisen helpottamiseksi. :) Vähän varaslähtöä tässä ottelen, että tietää sitten suunnilleen, mitä on anatomiassa tulemanpäälle. En saanut oikein unen päästä kiinni, niin päätin jotain aivojumppaa itselleni keksiä.

Ensi viikolla ollisi yhdet bileet ja oon miettiny, että niissä vois edes piipahtaa tai jotain. Missään bileissä en oo silleen erityisesti käynyt, ku aina silloin tällöin on ollut jotain muuta ja toisaalta ei oo silleen viitsinytkään. Ehkä vähän huono ilmaisu, mutta en parempaakaan keksinyt. :D Nyt olis kyllä korkea aika käydä edes yksissä haalaribileissä tänä vuonna, kun kerran ne haalarit on sitä varten ostettu. :)

Jees, mutta minä taas menen. Hyvää vointia! :)

Currykastiketta ja nautintoja... 8)Tiistai 21.03.2006 17:19

Ulkona on tosi mahtava ilma ja tuli käytyä nuuskaisemassa nenän täydeltä tuota ulkoilmaa. Fågelit tsungaa tietysti ihan täböö ja vesi lirisee ränneissä jäiden ja lumen sulaessa katoilta ja ties mistä. Jos olisi sukset, niin menisin jonnekin purtsille vetämään vaikka vitosen lenkin. Lumi kirkastaa ilmaa aika häikäisevästi.

Kävin instituutilla printtailemassa mun omia juttuja ja yhtä tehtävää, joskin mulla oli vähän audienssia erään immeisen kanssa. Samalla matkalla moikkailin muutamaa tuttuakin ja silleen. Sitten kämpillä ollessani tässä laitoin currykastiketta, soijasuikaleita ja riisiä. Nam! :P Jälkkäriksi ajattelin appelsiinin syödä. Nyt on ollu kaupassa myynnissä tosi hyviä appelsiineja. Mehukkaita ja niin raikkaita. Appelsiinia laitan monesti porkkanaraasteeseenkin. Tulee raikasta.

Pari järkevämmän näköistä fotoa tulin laittaneeksi mun kuvapalstalle. Niitä saa käydä kurkkimassa. Jees. Joku kerta voisin hommata koneelleni jonkun hyvän kuvankäsittelysoftan, että voisin jotain kivoja kuvaeditointeja väsäillä. Jossain välissä tykkäsin tehdä renderöintikuvia Brycellä, mut nyt en oo vähään aikaa semmosia väsäillyt, ku on ollu mukamas jotain muutakin tekemistä.

Applen sivuillakin tuossa chillailin nuoleskellessani samalla näppejäni nopeammasta läppäristä, vaikkakin niissä nykyään on Intelin prossu.... No, se on ainakin nopee ja hyvä kone käyttötehoiltaan. Toisaalta siinä uudessa läppärissä olisi sisäänrakennettu WebCam. Ei tarttis erikseensä sitten hääräillä semmosten kanssa.

No, se asia oikeestaan, mikä mun piti sanoa... Siis niin. Tänne oli mulla mukamas vähän muutakin praatattavaa.... Kävin vilkuilemassa, mitä mokia olin valmentavan matikan tentissä tehnyt... Siellä oli muutama pieni moka, joista pitäis kyllä päästä lääkehoidon kannalta eroon ja nopskaan... No, mä sain matikan tentistä 25 pointsii, joihin lisättiin ne kolme pohjapointsii. Sitten siitä tuli 28 pointsii yhteensä. ;)

Jees. Mä meen taas. Hyvää vointia kaikille. :) Mageeta kesän odotusta.

Jee. Hyvin menee ja naurattaa. :)Maanantai 20.03.2006 17:44

Oon mun omia juttujani täällä väsäilemässä. Lisäilin muutamia valokuvia mun galleriaan. Kantsuu sitten vilkuilla niitä. Ne on yksiä mun lempparikuvia mun kaikista ottamista taidekuvista.

Mielenkiintoinen päivä on ollut tänään kaikkiaan ja ihan mukavakin. Tosin toi lumi ja kirkas aurinko tuppaa ottamaan silmiin. Saa vähän totutella siihen. No, kesä tulee pian, ellei takatalvi satu yllättämään, että esimerkiksi äitienpäivänä tulisi metri lunta maahan. :D

Jees. Vaikka mulla on kenttä menossa, pitää mun lukea muutamaan tenttiin, että saisin lisää vitosia todistukseen. Kentän jälkeen mulla on muutama tentti, johon on luettava yksi aika paksu opus ja pari ihan laihaa kirjaa. Ne on kyllä sisällöllisesti aika mielenkiintoisesta aiheesta, ni ei tarvitse pelätä nukahtavansa toisin, kuin esimerkiksi insinöörifysiikkaa lukiessa sai pelätä. :)

Mutta semmosia. Mä meen lukemaan ton Potterin tossa loppuun. Ostin ihan sairaan hyvän pähkinämix-pussin kaupasta. Ei se pussi ees silleen ollu pahan hintainen. Jotain pari öröö maksoi. Mä yritän jättää karkin syöntiä vähän vähemmälle, ku pitää saada joku kilo pois kesäksi.

Hyvää vointia kaikille tasapuolisesti. :)


Uusi merkkaus klo: 21:05.... :)

Niin, sain taas rekisteriin jonkun pisteen ja arvosanan lasten ja nuorten hoitotyöstä... Ei tullu vitosta, mutta kolmonen tuli. Pääasia, että yksikään arvosana ei ole alle kolmen, ku valmistuu vuonna 2008 jouluna.

Että semmosta. Hyvää vointia kaikille tasapuolisesti.
Mä vähän voin kertoa itsestäni.

Mä opskaan sairaanhoitsuks ekaa vuotta, mutta en kerro, että missä. Se on salaisuus. Sen kerron, että siellä on mulla hyviä kavereita ja mukavat opettajat. Mulla on niin hyvin edennyt opinnot, että rutkasti on tullut opareita rekisteriin ja keskiarvoakaan ei voi ihan laittaa maan rakoseen. Onhan se itselläni peräti melkein viisi kaikista tähän astisista aineista. Arvostelu koulussa on yhdestä viiteen ja viisi tietenkin on se paras arvosana.

Mun lempiaineita tietenkin koulussa on esimerkiksi IFA eli fysiologia ja anatomia, kliiniset laboratoriotutkimukset, mikrobiologia, lääkehoito, sosiologia ja psyka. Tai oikeestaan kaikki on yhtä kivoja aineita. Niitä on oikeestaan aika vaikeeta eritellä toisistaan.

Mä harrastan valokuvaamista toisinaan semmosella mun HP Photosmartilla, joka on semmonen viis megabikselinen kamera. Sitten mä oon aivan jumissa lukemiseen ja kaikkeen mielenkiintoiseen, kuten noihin Pottereihin. Ostin perjantaina itselleni uusimman Potterin ja olen lukenut sitä melkeen puoleen väliin viikonlopun aikana. No, luen mä kyllä aika paljon muutakin, kun pelkkiä Pottereita. Erilaiset hoitoalan jutskat kiinnostaa eritoten.

Sitten kesällä mä sienestän ja marjastan. Tuun liikkuneeksi aika paljon metsässä. Pelaan mä toisinaan katukoristakin mun serkun ja pikkuserkkujen kanssa. Joskus soittelen huilua, rumpusettiä ja lauleskelen karaokea. No, rumpusettiä mulla ei kyllä ole, mutta joskus Helsingissä käyn päräyttämässä jossakin musiikkikaupassa settiä, enkä mä millään meinaa sieltä puodista lähteä pois. Ainakaan silloin, jos kokeilussa on joku hyvin soiva setti pelteineen. Lauleskelen muuten myös suihkussakin, vaikka ainakaan aamulla sitä ei saisi tehdä, ku jotkut ihmiset herää vähän myöhemmin esimerkiksi semmosina aamuina, jolloinka mä meen kasiksi kouluun. Mä tykkään aika paljon kukkasistakin. Mä kesällä valokuvailen kukkasia.

Mä oon filosofinen ja syvällisiä asioita pohtiva persoona. Mä tykkään syvällisistä keskusteluista moniin erilaisiin asioihin liittyvästä, kuten vaikkapa psykologiasta. Oon tietyllä tavalla herkkä ja joskin empaattinenkin ihminen.

Mulla on kaks undulaattia. Ne on nimiltään Anselmi ja Dooris. Mä sain ne mun siskoilta synttärilahjaksi muutama vuosi sitten.

Mutta nyt mun pitää mennä nukkumaan, että aamulla jaksaa taas reippana koulussa.

Hyvää vointia kaikille tasapuolisesti. :)

Kukkuluuruu. :)Maanantai 20.03.2006 03:03

Niinpä sitten rekisteröidyin tänne... :) Oikeestaan, ku mun serkku kertoi myös rekisteröityneensä tänne.

Jees. Mulla menee ihan mukavasti ja silleen. Kesää odottelen tietenkin ja ensi syksyä, ku alkaa mulla uudet kujeet. Tosin myös ensi jaksoakin koulussa. Tänään alkaa työssäoppimisjaksokin.

Olen luonteeltani huumorintajuinen ja oikeesti diggaan väsäillä kaikkia kivoja ryhmätöitä. Mä harrastelen lukemista ja jonkun verran musiikkia.

Että semmosia. Hyvää vointia kaikille kanssaihmisille.
- Vanhemmat »