IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Vuosi vaihtuu kohta.Tiistai 29.12.2009 00:27

Jännän pelottavaa, kun saan tuossa tammikuulla tietää, että olenko suorittanut lääketieteen appropaturin. Se sydän- ja verenkiertoelimistön juttujen tentti oli ihan sika vaikee. Sit kai olis tarkotus jotkut kaffikekkerit niinku lähipiirille pitää, kunhan saan sen selville, että pitääkö mennä rästitenttiin.

Jouluruuat ja suklaa on vyötäröllä. Pitäis saada sitten tuossa pois. Muutenkin jos ottais vähän itseään niskasta kiinni.

Sitten pitäis kaivaa ne kemmankirjat naftaliinista, kun ja jos sinne farmasiaan ja lääkikseen aikoo ylipäätään hakea ja päästä.

Mun kynnet on ihan kauheet. Lakat lähtee ja semmosta.

Mä meen nukkumaan kohta. Pitäkää galleria pystyssä. :)
Että eipä sen kummosempaa. Emppipäivät tuli ja meni. Olis ollu kivaa, jos se miitti olis kestäny vaiks viikon. :) Ja sitten tuossa tuli emppipäivillä lissää assikuvioita ja silleen. Voimaantumista ja elämistä. 8)
Asseilla on aina hauskempaa, varsinkin hotelli Arthurissa nyt viikonloppuna ja silleen. <cool> Ja sitten tänään on Älä osta mitään-päivä. Ihan hyvä. Pistää vähän ihmisiä ajattelemaan. <vink>

Eilisestä hyvin toipumassa. Eilen en tosin ollu ryyppäämässä enkä mitään, mutta ilkeitä muistikuvia yritti tulla taas ja sen takia tuli pieni jumituskohtaus tuolla kauppareissulla eilen. Ei sen pahempaa.

Kyllä tää tästä. <viittaus> Jee!
....juttuja on ja sil viisiin. Vähän mä venaan marraskuun loppua ihan kympillä. Tulee takuulla hauskaa kaikkien tyyppien kanssa, keitä sinne tulee nyt ikinä. &lt;hymy&gt; Tietenkin siellä hotelli Arthurin vieressä on Kaisla, jonne voi mennä "ryys" jatkoille. &lt;cool&gt;

Stadissa frendin luona.Sunnuntai 18.10.2009 23:27

Lohi oli hyvää, samoin salaatti. &lt;nam&gt; Sitten jutustelut frendin kanssa syvällisistä aiheista. Uskosta ja sen sellaisesta tarpeellisesta.

Märskyssä oltiin uimassa ja siellä kihahti adrenaliinit kattoon, kun kakarat ui syliin, huutavaat aistiyliherkän assin korvaan - tässä tapauksessa minun - ja saunassa kakarat pitivät sen seittemättä kälätystä tietysti kiinalaisine vanhempine. Altaalla tosin tuli assimaiseen tapaan kunnon välikohtaus, että oksat poies. Typerä nenttiäijä rupesi mulle räyhäämään, kun otin oikeuden omiin käsiini liiveihin uivista kakaroista. Onneksi minun hyvän ystäväni mielestä tuo oli oikeutettua. Samoin minun itsenikin mielestä, enkä kanna syyllisyyttä, että tuikkasin kyynerpäällä kylkiluihin. Loppulauselma sille äijälle oli: "Kannattais sunki kattoo vähän kakaroitas, ettei ne ui mun syliin, kiitos!". Enkä suinkaan sanonut millään lempeällä äänensävyllä sen äijän räyhäämisen jälkeen.

Päivälle oli hyvä alku, kun matkalla Stadiin - yllättävää - hoitsu höpisi työasioistaan bussissa ja vielä potilaista!! Missä se hoitajan etiikka siinä vaiheessa on?

Kyllä olisi ihmisten ilmoilla vastamelukuulokkeet tai korvatulpat aina silloin tällöin rautaa. Onneksi on ehkä synttärilahjaksi tulossa sellaiset. &lt;hymy&gt; Jonkun pitäis keksiä jotkut vedenkestävät vastamelukuulokkeet. Toki tulppamuodossa, kiitos. &lt;hymy&gt;

Tai kolmas vaihtari: Hankkimaan kunnon lottovoiton, että vois laittaa aistiyliherkille aikuisille oman urheilukeskuksen ja terveyskahvilan pystyyn kaikilla herkuilla. Tottakai autisminkirjolaiset ja aspergerit saavat alennusta. &lt;hymy&gt;

Semmoset törölöröt ja valittamisen aiheet.

Siunausta ja olutta pullo. <viittaus>

No, voehan Hell-sinki!Maanantai 28.09.2009 23:41

Smurffit smurffaa, ku ne ei saa tarpeeks liksaa. &lt;virne&gt; Sainpahan pashkaa kohtelua Stadissa smurffaajalta ja menin HKL:n toimistoon tekemään valituksen ja sain sakotkin anteeksi. Sitäpaitsi niiden vehkeissä oli virhe, ettei ne lukenu lippukorttia oikein, vaikka olin sen pysäkiltä tullessa leimannu.

Näillä minuuteilla....Keskiviikko 16.09.2009 18:02

Vettä sataa ja aurinko paistaa yhtäaikaa. Stadissa varomassa ratikoita, kuin juoksoo hullu puurossa punaisia päin. &lt;virne&gt;

Tällä viikolla....Keskiviikko 16.09.2009 00:46

... eli tänään... Alkoi vika kurssi avointa. Sit meinaa jossakin Kaislassa notkua bilehtimässä... Tai bilehtimässä ja bilehtimässä.... Kenties pelaamassa Scrabbleä turisten samalla hyvien ystävien kanssa ja nautiskellen sitä hyvää belgialaista vehnäolutta dippiperunoiden kanssa, kun appron paprut on kädessä. Tehkää perässä Lääkiksen appro kiitettävillä arvosanoilla. &lt;vink&gt;

Nyt...Maanantai 14.09.2009 17:29

Istun Kirjasto Kympissä ja venaan kaverin saapumista kohta keskustaan. Saan vihdoin ja viimein sen "Autismikirjan", eli Iris Johanssonin Toinen maailma, jonka tunnen. -kirjan sitten palautettua. Lansettilassa voidaan huonosti. Kysymyksessä ei ole mikään sellainen asia, vaan sellainen, että ykäsin ratikkapyskälle, ku joku kärytti mäkkärin hampparin kanssa ratikassa ja spurgut haisi paskalle.

Kaunis ilma kuitenkin tänään on kaikesta huolimatta. &lt;hymy&gt;

Tänään...Perjantai 11.09.2009 20:11

...kävi sisarukset kylässä. Lapset ja Viira myös. Teetä juotiin ja prostkupatukkaa syötiin. En sitten saanut persettäni peiton alta aamulla, että olisin mennyt puntille. Sitä sattuu.

Radiosta ei muuta tule, kuin terrori-iskun kahdeksanvuotispäivästä. Voi herranen aika. Eihän siitä voi koskaan maailma yli päästä, jos sitä jauhetaan. No, Jenkit vetää... Samoin semmoset henkilöt, joilla on helvetin iso ego olevinaan. Yöks! &lt;kieli&gt;

Safkoille tulee kahet hinnat, ku ne alffia rupes laskemaan siitä tai jotain. &lt;virne&gt;