IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Semmosta. :)Torstai 13.05.2010 01:20

Mä oon ollut neljättä päivää ilman röökiä ja ihan kivasti menee. Päätin tossa viikonlopulla, että nyt lopetan koko homman, niin siihen se todennäköisesti jääkin. Nikotiinipurkkaakaan ei tehny edes mieli tänään.

Tuolla oli maailma pullollaan aika paskoja galluppeja, niin en oikeestaan jaksanu vääntää niistä yhtään. Samoja vanhoja juttuja vaan.

Turvallisuus ja esteettömyys.Lauantai 17.04.2010 13:01

Mun mielestäni vartijoiden lakko kyllä aiheutti aikamoisen kaaoksen tuolla Stadissa. Kaikenlaiset pultsarit ja nuorisojengit olivat siellä kenties tappelemassa ja vetämässä kamojaan ja viinaa. Mun mielestä kyllä turvallisuuden tunne ja turvallisuuden luominen kuuluu siihen, että yhteiskunnasta voisi tulla esteetön, mutta kun ei. Se on niin helvetin vaikeeta, kun vartijoita ja poliiseja ei ole tarpeeksi, niin sitten vain täytyy kärvistellä. Inhoan yli kaiken kaikkee ruuhkaa ja sellaista, joka aiheuttaa minussa turvattomuuden tunteen ja ahdistuksen, mutta kun sinne himaankaan ei voi aina jäädä sen vuoksi, että pelkää. En voi sille mitään, että käteni menevät nyrkkiin ruuhkaisilla paikoilla ja joskus pelkään sitä, että ihan oikeasti tempaisen jotain tyyppiä päin näköä, jos se tulee liian lähelle mua.

Mun mielestä arvaamattomasti käyttäytyvät ihmiset luovat esteitä ihmisille. Varsinkin kosketusaistiyliherkille, ääniyliherkille ja hajuyliherkille. Myöskään en ymmärrä, miten nentit pystyvät olemaan jossakin kauheassa ruuhkabussissa ja ruuhkajunassa, kuin sillit suolassa. Mulle sellaiset ovat yhtä helvettiä ja pyrinkin yleensä liikkumaan siihen aikaan, kun ruuhkia ei ole. Onneksi sentään joillakin kerroilla on assejakin mukana, niin voi hyvin suojautua nenttimaailmalta ja keskustella ihmisten luomista esteistä. Esteettömyys ei yksin omaan tarkoita sitä, että pitäisi rakentaa liuskoja joka paikkaan, että pyörätuolipotilaat pääsisivät, vaan myöskin pitäisi olla aistillisestikin esteetöntä, mutta kun se on sula mahdottomuus ainakin Suomessa.

Lisäksi ihmisten asenneongelmat ja muut pahat nenttien taudit luovat esteitä ja turvattomuutta yhteiskunnassamme.
http://keskustelut.iltasanomat.fi/thread.jspa?threadID=24733 Eilen bongasin vuoden ensimmäisen koirankakkakeskustelun. Onkohan muut bongaillut jo niitä muista lehdistä? Toki ei minunkaan mielestäni koirankakat kuuluu kävelyreiteille, mutta ei myöskään muutkaan eritteet mihinkään vääriin paikkoihin. Vessanpönttöihin yrjöt ja muut jutut kyllä kuuluvat. Mun mielestäni vessoja pitäisi olla parinsadan metrin välein ja vieläpä ilmaisia. Tosin niiden siisteydestäkin pitäisi huolehtia. Minun oli pakko ottaa osaa tuohon keskusteluun myös, mutta modet siellä päässä eivät ole tarkistaneet tekstiäni. Nukkuvat tai ovat vastaanottamassa virpojia, koska onhan tänään palmusunnuntai. Olipa siellä samaisella keskustelupalstalla jokavuotinen virpomiskeskustelukin.

Täytyy sanoa, että Pasilassa on yks hissi, joka haisee pahalle. Siellä on ihmisen paskaa ja se on vielä tilsitty sinne hissiin, että joka paikka on siinä pari viikkoakin olleessa paskassa. Siellä ei käy siivoajia ollenkaan ilmeisesti, kun sen on vain annettu olla siellä hississä. Onneksi ysin ratikalle pääsee muutakin reittiä, kuin menemällä sieltä yläkautta. Joskin kulku on hitaampaa, kun pitää ylittää liikennevaloton suojatie Pasilassa. Tarvitsen ysin ratikkaa, kun menen Kuortaneenkadulle Autismisäätiölle. Se on muuttanut Elimäenkadulta sinne. Mun mielestä kaupassa pitäisi myydä ihmisillekin biohajoavia pusseja, jonne he voivat sitten tehdä tarpeensa tai oksentaa kenties. Yrjökaulurit ja paskapussit örveltäjille pitäisi jakaa tai myydä samalla tavalla, kuin kortsuja jaellaan rokkikonserteissa ja muissa häppeningeissä. Mua ärsyttää, kun kanssakulkijat aiheuttavat esteitä toisille käytöksellään. Eli siis, joko he ovat juovuksissa tai kamoissa, käyttäytyvät uhkaavasti, paskovat, kusevat ja oksentelevat sopimattomiin paikkoihin taikka sitten he eivät siivoa lemmikkiensä jätöksiä saati omiaan. Assien kanssa Facessa juuri keskustelin tuosta aiheesta, kun olin linkannut tuon koirankakkakeskustelun urlin sinne. :D

Eilen viettelin Earth Houria ja huomasin, ettei naapureissani juurikaan valoja sammuteltu eilen. Minä kuuntelin myös radiota ja pelasin Nintendo DS:ssää. Stadissakaan ei ollut keskustassa valot pois ja niin luki Hesarin sivuilla. Joka paikassa suurkaupungeissa oli kyllä valot pois ja se näkyi uutisissa myös.

Mukavinta tässä aamussa oli huomata, että Macin ja iPhonen kellot olivat menneet automaattisesti aikaan, niin ei tarvinnut niitä olla räpsimässä. Tosin nokialainen varakenkä piti sammuttaa ja laittaa päälle uudelleen, että se menisi aikaan. Nintendo DS:ssä on kesäaika ollut oikeastaan aina. :D Saapa vaan nähdä, koska ensimmäinen Tavaramarkkinoiden Kevät alkaa kuulumaan radiosta. Jos vaan jaksaa kuunnella mummoradiota, niin sieltä se ainakin tulee. Ja Abban Sommartiden.

Että tämmöttiä. :)

Kyllä.Keskiviikko 24.03.2010 14:53

SINÄ ..
.. 001. nimi → MeriHevonen
.. 002. syntymäpaikka → Lohjan aluesairaala
.. 003. siviilisääty → Sinkku ja vapaa. En halua sitoutua.
.. 004. horoskooppi → Jouskari.
.. 005. mies vai nainen → En tie.
.. 006. ala-aste → Toivonkadun koulu.
.. 007. yläaste → Anttilan yläaste.
.. 008. muu koulutus → Olen valmistunut paperi- ja kemianteollisuusalalta kemian prosessilaborantiksi vuonna 2000.
.. 009. silmien väri→ Ruskeet.
.. 010. hiusväri → Rotta tulee esiin.
.. 011. pitkät vai lyhyet → Lyhyet.
.. 012. hiljanen vai äänekäs → Joskus enemmän ja vähemmän äänessä.
.. 013. verkkarit vai farkut → Verkkarit.
.. 014. känny vai kamera → Kamera.
.. 015. terveysintoilija → Ei.
.. 016. paheet → Tupakointi ja suklaan syöminen.
.. 017. ootkos ihastunu tällä hetkellä → En.
.. 018. syöminen vai juominen → Vesi on hyvä.
.. 019. lävistyksiä → Rusto- ja kulmaläväri.
.. 020. tatskoja → Yksi ja ajattelin ottaa joskus lisää.
.. 021. vesi vai tuli → Tuli.

EKAT ..
.. 023. eka pelko → Pimeä ja kovat äänet.
.. 024. eka paras kaveri → Varmaan Leena.
.. 025. eka palkinto → Kultaa hiihdossa ekaluokalla.
.. 026. eka ihastus → En viitsi mainita.
.. 027. eka lemmikki → Koiorat ja kissat.
.. 028. eka iso loma → Matka Singaporeen vuonna 1998.
.. 029. eka lempilaulaja/bändi → En nyt muista.
.. 030. ekat isot synttärit → Varmaan kaheksantoista.
.. 031. eka hiusten värjäys → Seiskalla, kun tukka värjättiin punaiseksi.
.. 032. eka jälki-istunto → Ysillä.
.. 033. eka lempiväri → Sininen.
.. 034. ekat treffit → Vuonna 2006.
.. 035. eka kerta → Pusuja vai?
.. 036. ekat kännit → SIlloin, kun täytin 18.
.. 037. eka toiveammatti → Poliisi.
.. 038. eka kerta kun kokeilit tupakkaa → Vasta sairaalassa viimevuonna.

VIIMEKSI:
.. 039. ostin → Suklaata.
.. 040. kuuntelin → Laurin laulajissa kivoja virsiä.
.. 041. söin → Söin sellasta jotain pahanmakuista kasvisjuttua.
.. 042. join → Alpro suklaata.
.. 043. pelasin → Super Mario Bross.
.. 045. suutuin → Eilen.
.. 046. kävin → Pyykkikoneella.
.. 047. mokasin → En muista.
.. 048. lauloin → Suihkussa.

TÄNÄÄN:
.. 049. ruoka → Se hirvee kookoskasvisjuttu.
.. 050. juoma → Alpro suklaa.
.. 051. alkoholi → En juo.
.. 052. seuraavaksi aion → Aspaan tekemään mokkapaloja.
.. 053. kuuntelen nyt → Linnunlaulua.
.. 054. suunnitelmissa → Lukea näytelmän vuorosanoja.
.. 055. odotan → Kesää.
.. 056. housuni → Ovat valkeat.
.. 057. paitani → Sairaalan hihaton t-paita.

TULEVAISUUS:
058. haluatko lapsia → En ikinä.
059. haluatko naimisiin → En koskaan.
060. tuleva toiveammatti → Lääkäri tai farmaseutti.

Rakas päiväkirja.Lauantai 20.03.2010 16:57

Nukuin puolille päivin suurinpiirtein. Oli vähän univelkaa. Frendin pitäis tulla kohta kylään ja äsken soitin entiselle opettajalleni.

Ensi kesän APD:tä odotellaan ja sitten pitäisi kaikenlaisia järjestelytouhuja tehdä tämän vuoden Empowerment-päivien suhteen.

Hohhoijaa. Ei taida nyt olla Lansetti juttutuulella.

Jee! o/ Keharit rulaa. :) 8)Keskiviikko 17.03.2010 00:36

http://www.puoltaja.fi/blogi/vahan-kunnioitusta-ensi-ilta-11-6 Kandee käydä lukee tgoi linkki ja sitten sieltä linkin alta subille traileria kattomaan. :)

Blögiiiiiii.......Tiistai 02.03.2010 00:12

Ihan, kuin ei olisi elämässä muuta sisältöä, kuin galtsun tai feisin blogi.

Kalenterin mukaan olisi jo kevät, mutta taivaalta tulee ties mitä juttuu ales tai ainakin täällä päässä.

Vanhempi systeri haki koiranpennun Hämeenlinnasta ja katoin feisissä kuvatkin siitä. On kyllä suloinen, kun mikä. Ihana karvaotus.

Onneksi tässä kuussa on se plussaa, että kesäaika tulee ja sommartiden varmaan huutaa joka talossa, ketkä nyt kesän tulosta on innostunut.

Yks asia mua vituttaa. Minkä vitun takia mun pikkuserkut yhdet eivät vinoile mun sisaruksille, mutta mulle ne vinoilee ja kun se ei rajoitu pelkästään feisiin, vaan sitä on myös puhelimessa. Oon sitten perkeleille lyönyt luurin korvaan, että se siitä keskustelusta. Ja toinen asia on tuleva bussilakko, joka korpee ihan sikana. Hankaloittaa mun Helsingin reissuja.

Kevät....Maanantai 22.02.2010 17:42

...on taas lähempänä, kuin koskaan. Aurinko, kun päätti retken. Siskoistaan jäi jälkeen hetken... Niin, siis aurinko kävi näytillä tänään. Mitäs sitten? Vihdoin ja viimein sain jatkopäätöksen Autismisäätiölle. Sitten toinen hyvä uutinen on se, ettei tarvitse uudelleen olla täyttämässä lippulappuja byrokraattilaan. <cool>

Ens viikolla on maaliskuu. Alkaa heti maanantaina. Joo. Sitten on hyvää tiedossa taas.

Facessa: Stalkkasin kaikki ällöt läpi huvikseni, keiden kanssa ne oikeen hengailee ja silleen. En mä sitten muuta stressiä tuosta asiasta ottanutkaan.

Veilä jotain paskan vääntämistä: Facessa riideltiin tai silleen oli semmosta ihme verbaalista nujaamista ja ehkä pientä vittuuilun poikastakin mua kohtaan. Yks tyyppi pyysi anteeksi, mutta toinen ei. En ole edes sen toisen kanssa puheväleissä. Se varotti vaan mua lankeamasta siihen ylpeyteen, että mul on diagnoosi. No. Ei voi sanoa muuta, kuin Normaali on ihmiselle sika. <vink>

Mä pääsin tänään...Sunnuntai 14.02.2010 15:35

ripille.
Barcelona 2008: Sagrada Familian ikkunamaalauksia.
<cool> Edit: Ai niin, viel yks: Jeesus on AINOA tie pelastukseen. Aamen. <hymy>
Ei se mitään. Niitä voi tehdä lisää, sanoo Raptori. No joo. Ollaan taas lähempänä kevättä ja kuukausi on jo puolessa. Sunnuntaina ystävänpäivä. Tänään perustin yhteisön: Mul on diagnoosi ja ylpeä siitä. Kandee liittyy. Siis se on semmonen nimeltään, kuin Mul on diagnoosi ja ylpeä siitä.

En mä sit tiiä, mitä pashkaa tänne muuta veivais. Ei oikeen toi verbaalinen tommonen mutteri taivu tai mitään. Äsh.

Mutta toivottavasti ensi kesänä on uusi Tapahtumien tori. :) Espalla siis. No, jos on niin be there!