IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Onneksi osui iltapäiväksi vielä semmonen suht nätti ilma ja lämmin semmonen. Linnut lauloi sun muuta. Aamulla oli kyl vähän semmosta sumppusta, ku ei meinannu eteensä nähdä, ku sumupilvi verhosi varmaan koko kaupungin.

Me oltiin EA-harjoituksissa tänään luokan kanssa. Siellä oli kyl mielettömän hauskaa. Pojat oli tehny hyviä rasteja sinne ja opittiin kaikkea uutta. Saatiinpa vilkuilla kaupan kukkuraksi ensiapukokeet, jotka tehtiin siinä vapun jälkeen. Mä sain nelkun... Femmaa kyllä lähdin hakemaan, mutta aina ei voi saada kaikkea. Ihan hyvä se nelonenkin on silleen... <vink> Pokka meinasi itselläni pettää, ku olin näyttelemässä fillarilla kaatunutta ihmistä siinä ihan loppuharjoituksessa. <virne> Mun piti olla tajuton, joka korisi kauheesti, ku mua liikutti. Noh... Mulle kyl sanottiin, et ihanku mä olisin ollu oikeesti tajuton. Mä vaan jotain räin ja pärskin... Toki mä räin ja pärskin tähän aikaan vuodesta muutenkin, koska oon noille kaikille keväisille pölyille allerginen samoin kesällä heinille. <virne> Niin ja tietenkin korisin kauheesti, eikä kukaan saanu muhun kontaktia... Mua alko naurattamaan yhessä vaiheessa ihan täysillä, ni mä yritin peittää mun nauramisen siihen korisemiseen. Meit oli kuus potilasta ja muutama, ketä toimi auttajina. Loput sitten oli yleisönä. Yksi yleisöporukka nauratti mua, ku mä rähjötin siinä maassa polkupyörä haarusten välissä ja toinen jalka auton alla muutenkin kummallisessa asennossa. Hyvät safkat ja kahvitkin saatiin. Mut saatiin me vielä ne tärkeimmät, eli ne todistukset kurssin suorittamisesta. Tommosia pitäis olla enemmän koulussa. Siis niinku toiminnallista tekemistä. Mä oon kinesteettinen, ni mä opin asioita liikkein ja tekemällä.

Jeps. Meitsiillä on enää huomenna mammahuollon tentti ja sitten torstaina lääkehuollon uusintatentti... Kait... En mä tiiä... Mut enää vain ja ainoastaan 5 päivää, siis viisi päivää, niin kesäduunit alkaa. <cool>

Mut nyt mä meen tekemään loppuun ton verkkoympäristössä olevan esseen. Onhan se toki mielenkiintoista pohtia seulonnan eettisyydestä, mutta blaah... Oikeesti tähän aikaan vuodesta.... Meinaa jaksa loppua, vaikka on enää muutama hassu koulujuttu tekemäti.

Jees. Hyvää vointia ja ihanaa kesää. <cool> Syödään paljon jäätelöö ja mansikoita. <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.