IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Joops. Mulla oli ihan ylihauska viikonloppu. No, perjantaina varmaan koko rappu kuuli, ku tulin kämppiksen kanssa laulamasta karaokea tosta paikallisesta. Lähettiin vaan yks kaks sopimatta mistään mitään. Silleen niinku lennosta lähetään, et "Hei! Pelipaita päälle ja menox. <cool>" Vähän juhlittiin mun lääkehoidon femmaa ja kämppiksen jotain osasuoritusta, minkä se oli saanu jostaki niiden röntgenhoitajien kurssista tai jotain.

Paitsi, perjaantaina oli vittumaista, ku alko persettä särkemään kesken koulupäivää silleen pistävästi, ku olis lentäny perseelleen, vaik en ollukkaan lentäny perseelleni tai mitään muuta. Tai siis se jomotti ja mä ajattelin, et se menis ohi tai jos siitä kehkeytyisi kunnon noidannuoli. Näin ei kuitenkaan käynyt. <jännä> Illalla tietenkään sitä kipua en huomannu, ku meno oli kovaa tossa paikallisessa, kuitenkaan se ei tarkoita sitä, että olisin ollu missään erityisissä tötteröissä. Kälätin kaikkien vanhojen tuttujen kanssa, ku nekin oli siellä juuri silloin, kun minäkin olin. Niiden ihmislasten kuulumisia huonompia ja parempia oli kiehtovaa kuunnella ja samoin muistella menneitä. Ja tietty lauloin karaokea oikeen kunnolla ja tulipa monet tanssimaan sinne lattialle lavan eteen. Joka pelin, minkä minä kävin laulamassa ja mun kämppis, ni ihmiset tuli oikeesti koko kapakan täydeltä tanssimaan siihen. Oli hauska kattoo. &lt;cool&gt; Oltiin varmaan sen porukan parhaimmat laulajat. &lt;kolmi&gt;

Lauantaina heräsin jäykkänä, puikkona. En päässy punkasta ylös. Niinpä nappasin jonkun milligramman naprokseenia, jota olin saanut aikaisemmin niska-hartiasärkyyn. Lähin liikkeelle. Mulla oli kaikkee tekemistä sillon lauantaina muutenkin. Illalla oli vielä yhen tutun synttärit. Siellä oli kakkukahvit, ettei nyt mitään isoja kalaaseja... Mä tein marsipaanista sille kaks isoo ruusuu ja muovailin marsipaanista vielä synttärikortinkin sille ihmiselle. No joo. Mä en kyentyny kävelee enää kunnolla, ku joka askelma alkoi sattumaan niin s*tanasti. Niinpä otin toisen satsin naprokseenia, ku tultiin niiltä kakkukahveilta. Ei helvetti. Siihen se sitten meni. Katoin kaks leffaa ja mutustin poppareita ja join kolajuomaa. Kävin nukkumaan. Mä pyörin sängyssä. Hiki valui pitkin joka paikkaan. Mä palelin.... Ei auttanu sen enempää yhet tökötit, ku toisetkaan. Se helvetillinen kipu valtas mun koko alakropan. Hyvä, jos mä sain raahattua kroppani mutsin autoon, et pääs päivystykseen. Mun silmät valtas eriväriset tähdet neonväreistä alkaen kaikenlaisiin pastellisävyihin... Sairaalan pihalla. Mä en päässy ulos autosta. Se kipu oli jotain sanoin kuvaamatonta. Mä huusin ja kirosin.... Mua hävettää itteenikin silmät päästä, ku mä kirosin, ku vanha rantajätkä. Mä makasin tarkkaamossa pritsillä... Sitte mä sainkin aikani kykkiä siellä, ku alkoi pyöritys, joka sattu.... Se sattu. Mä huusin, kiroilin ja kiemurtelin, ku mato koukussa. Mä taisin olla aika lähellä kipushokkia. Se kipu oikeesti oli jotain helvetillistä.

Sitte ne tyypit anto mun olla rauhassa jonkun aikaan. Mä sain satsin nappeja. Ibuprofeenia ja parasetamolia. Varmaan kumpaakin gramman verran. Ei auttanu nuo. Vähän ehkä laski kiputasoa. Mä kiemurtelin... Mulle nousi kuume ja aika korkeelle, ku tyyny hyppi, se pritsi oli lähössä lentoon ja mä frysäsin.... Sain lisää kaikkee tököttii, muun muassa ne antibiootit.... Muodossa, jos toisessa. Sit mä olin kuvauksissa. Lantion ja alaselän natiiveissa ja CT:ssä. Ja parissa muussakin jutussa, mutta se siitä. Jonkun tuubin ne otti verta. Mulla oli tulehdusarvot ties missä. Sit mä pääsin ehkä sunnuntaina puolen päivän jälkeen kälppimään muutaman päivän saikkulapulla, Tramal-, V-Pen Mega- ja Burana 800 mg-respojen kanssa. Ja häntänikamien tulehdus oli diagnoosi. Siinä se sitten olikin koko juttu. Nyt onneks pystyy kävelee ja istumaan perspuolikkaalla vaihdellen, kummalla istuu. Kävelläkki pystyy silleen suht normisti.

Mä valvoin sunnuntain ja maanantain välisen yön kuunnellen jotain epämäärästä amisaikasta Suomi-poppia. Sit pelasin matopelii ja tekstailin kaikkien kamujen ja Inkalinnun kanssa. Kaverit oli bilettämässä, mut Inka oli muuten vaan hereillä. Mulla oli kuumetta sillon yölläkin aika komeesti. Melkeen 40 astetta. Mä nukahdin vasta joskus kuudelta aamulla. Sit mä olinki ihan horroksessa ja katoin kattoon, ku mä vedin reseptin mukaan noit nappeja. <jännä> Mun aistit oli herkässä ja mä tunsin harha-aistimuksia. Kaikki äänet ja valot sattu mun korviin ja tavallinen vessanpöntön vetolörinäkin sattui mun korviin. Naapurin valossa oli hämäräkytkin päällä. Sitte se sytty, ku joku elukka varmaan meni sen pihan poikki. Mä pelästyin sitä valoo ja harha-aistimuksena tietenkin näin, et helvetin iso höyryveturi puksuttaa täysillä meijän talon seinään. Eilen illalla mulla oli alilämpöö. Mä ajattelin, et mun kuumemittari on rikki, ku se näytti 34.8.... Mut ei se ollukkaan, ku mä mittasin hetken päästä uudelleen, et oliks se niin. Hihi. &lt;virne&gt; Mulla pulssi oli hidas ja päätä särki. Mä palelin ja kylmä hiki peitti mun kasvot, ku jäinen syksyinen vesisade. Oli buhti bois ja bunkkaan. Ihastuksen mielestä mä skriivasin ihan hassuja juttuja sille ja mun blogiin.

Mut mä meen taas. Voikaa hyvin. Moido. <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.