IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Oiiiii..., mikä auringonlasku.Perjantai 23.02.2007 19:49

Vähän magee. Taivas on ihan liilanoranssi. Semmonen tosi magee.... <cool>

Ja muutamat latelee blogissansa negatiivisuuksia, että huhhuijaa. Tekis mieli ravistella ne taas jollekin tasolle... Maailmaan mahtuu positiivisiakin asioita aika runsaasti. Miksei niistä osata kertoa? Toisaalta on eri asia, jos joku asia tai toiset tyypit tekee sulle jotain negatiivisia asioita, jotka sua suututtaa, mut jos vaan näkee kaiken mustavalkoisena ja ajattelee negatiivisesti, ni ei semmosesta tuu, ku pää kipeeks. Eihän oo vaikeeta ottaa silmillensä ne moniväriset silmälasit, ettei se maailma näkyis niin helvetin harmaana ja karhunpaskan värisenä. Ja ennen kaikkea se suvaitsevaisuus muita ihmisiä kohtaan. <vink> Ai niin, käytöstavat RULES! <hymy> Pieni hymy ihmiselle vaikuttaa vielä ihan uskomattoman positiivisella tavalla. Sit eihän oo vaikeeta mennä laittamaan sen mummukan rollaattorin kahvaan tai siihen koriin se pieni ostospussi, jota se mummukka ei saa siihen itse... Pienet arjen teot auttaa semmosessa jutussa kuulkaa, että se yhteiselo kaikkien kanssa olis helpompaa. Esimerkiks ovien avaaminen toiselle, teititteleminen puhuteltaessa, silmiin katsominen, päivää, kiitos ja näkemiin. Tietty kuola pitk... <virne> Eikun kieli pitkänään odottelen sitä verenluovutuspäivää, jolloin meikäläinen ojentaa elämän eliksiiriä tarvitsevalle 28. kerran käsivartensa. Positiivisuuksia riittää joka päivälle, kun niitä viitsii etsiä ja löytää. Johan siellä kymmenessä käskyssäkin sanotaan, että "Rakasta lähimmäistäsi." Tee se toiselle, minkä haluaisit itsellesi myöhemmin tehtävän. Varmaan jo ihan natikkana jokaiselle opetettu itsestäänselvyys.

Onneks tosissaan toi taivas on niin upeen värinen, että sitä kuvaruutua vois aika montakin hetkeä katella. Tietty olis kivempaa, jos ei olis niin mieletön pakkanen. No, onneks on kohta kevät ja koivut kukkii ja purot solisee. Onneksi on allergialääkkeille reseptit jo uusittu. &lt;cool&gt; Vähän etuajassa ehkä, mutta tänä vuonna jos kokeilis semmosta, että alkais nappimaan niitä naamariinsa kuukautta ennen ennenku koivu tosissaan alkaa kukkimaan. Sitte alkais siinä korvalla hellittämään porkkanoiden ja omenoiden syöntiä, ni varmasti helpottais. Tai katsellaan, jos Herba tuo uutta puhtia tuohon, että jaksaa elää allergia-ajan ilman, että väsyis kamalasti. No, katotaan, missä kohdassa se kenkä alkaa löystämään tuon siitepölyallergian osalta. <jännä> Luinhan pari tarinaa, että allergiaperhe sai vähennettyä puoleen allergialääkemääränsä, ku olivat sitä kamaa käyttäneet. Että niin. &lt;hymy&gt;

Mutta nyt oon menossa, koska mulle soithelthiin matkan varrelta, että kovasti porukkaa tuloo hakemaan meikäläistä sinne hyvinvointijutskaan.

Joten heipä hei. <viittaus> Pitäkäähän toisistanne huolta ja ajatelkaa positiivisesti. &lt;cool&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.