IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Huomenta. :)Lauantai 24.03.2007 14:10

Mä heräsin äsken,ku viime yönä mä menin nukQmaan vasta joskus. <virne> Mun on ihana ilma ulkona ja aurinko on tuolla pilvien alla naureskelemassa. Se varmaan tulee kohta esille, ku ajattelin mennä sauvakävelylle.

Ajatelkaas, ku ens yönä vaihtuu kesäaikaan. Eiks ookki ihanaa? <hymy> Ja kohta pääsee, kohta pääsee... Jee! Kentälle. <tuuletus> Ei tarvii enää hirveesti koulussa istua, vaikka se on kivaa, mut välillä haluu tehä jotain käsillänsä ihmisten hyväksi. Tietysti täällä odotellaan, et kovimmat fakiirit menee ja ottaa talviturkkis poies, ku simmoset riitteet vaan jää tohon järven pinnal.

Ja ens tiistaina kuluu kaks viikkoa, kun rakas riitapukarimme Käpälä poistui galleriasta. <virne> Ehkä me joskus sovitaan sotkumme, mutta... Sen näkee sitten aikojen saatos, jos kumpaakaan ylipäätään kiinnostaa. <virne> Olisittepa nähny, mimmosii kommentteja se pisti mun galtsuun, ku se terrorisoi täällä mestoja, ennenku se lähti pois. No, kaikki kaurakeksit tosissaan ei aina mee tasan kaikkien kuppeihin. Kuitenkin täytyy ymmärtää tai ainakin yrittää ymmärtää.... Ai niin. Pitääkin käydä hakemas tost kaupast jottai, ku kai yritän saada amiskaverin kaffel pitkäst aikaa mun tykö.

Mut on aivan mahtavaa fiilis. &lt;cool&gt; Meenpä tekemään tästä pirtelöt, et herää uuteen päivään kunnolla. &lt;hymy&gt; Voikaa hyvin. <viittaus> Heipsa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.