IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

Ainakin kissa tekis mieli nostaa pöydälle asiasta, jos toisestakin, mutta paras on ehkä tässä kohtaa, että pidän visusti turpani rullalla. Kattila kiehuu yli oikeen kunnolla. V*ttu, et olis ihan sikana nillitettävää, mutta en oo niin tyhmä, että nillittäisin täällä. Tää kuitenkin on julkinen paikka. <hymy> No, mä kummiskaan en oo onneks samanlainen joka asiasta nillittävä tapaus, niinkuin se mun rakas riitapukari.... Jaa. En ookkaan kuullu siitä vähään aikaan. Jos se olis tempauksiltaan rauhottunu sekin tapaus, ni vois ehkä mahdollisesti soittaakkin sille. "Lintu sanoo "vit, vit, vit." ja juna tunnelin päässä sanoo "Tuh, tuh, tuh..."...". Veikko Lavi on oikeessa, että ruma sana kuuluu sanoa, niinkuin se on yhtään kaunistelematta ja kieroilematta, kun pannuun ottaa ja nappiin painaa.

Kun jutut räjähtää käsiin, ni ne vaan räjähtää käsiin ja levii joka helvetin suuntaan. <virne> Sille vaan ei voi mitään.

No, kaikesta vitutuksesta ja hatutuksesta huolimatta hauskaa vappua kaikille. &lt;hymy&gt; Mä meen lukemaan. Heippa! <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.