IRC-Galleria

Lansetti_80

Lansetti_80

Erotu mASsASta.... :)

Selaa blogimerkintöjä

No, en oo kyllä aikaan posmoroinu tänne mitään semmosta niinku... Olis oikeestaan perusasiaa ja jos vaikka mistä... No, mä laitan sitten eriksensä kyl serkuille joko näkyviin serkkublogin tai lähetän mailia. Ainakin ne tietää, mistä on kyse.

Mut jee. <hymy> Mennään positiivisempaan aiheeseen. Eilen saimme kunniakkaasti viettää suomalaisen kirjallisuuden päivää, eli Aleksis Kiveks... Korjaan Aleksis Kiven päivää. Jouskus koulussa äikänmaikka luetutti seiskabroidii ja sitte hirveesti jotain juttuu aiheeseen liittyen tottakai. Niin ja tietty mielenterveyspäivääkin silleen kai jotain sen tapaista koetettiin... Uutisissa tais olla semmonen otsakekin, että siirtolaisuus oli teemana. Aika mielenkiintoinen katsaus sinällään, mitä lukaisin näillä ihan mua varten muottiin valetuilla silmänmollukoilla, vaikka kieroon kattovatkin. <hymy> Mut eiköhän nekin oo ihan realistisesti ajateltuna soluista tavallaan... Jotain ja niiden niinkun... Mitä lie KVG. Vähän niinku se aivottomien stoori, josta mä piirsin oikeestaan aika kiehtovan sarjakuvan johonkin paperin nurkkaan ihan vahingossa. Mut aivoista yleensä... Käyttöohjeista: RFM, eli jokaisen tuntema fraasi ja toinen on KVG, joka on näin nettiaikana ilmentynyt tuon mainitsemani rinnalle. Paitsi, että en tie, et liittyks toi silleen suoranaisesti aivoihin, mutta sinnepäin. <vink> Eli järjen käyttö on täysin sallittua ainakin minun puolestani.

Maailma kohisee kaikenlaisista asioista. Tuleeks lakko kenties... Ja ketkä vetää dörtsit levälleen, ku Maxi-marketissa ja pistää sitflat glabbeihin ja menee banderollin kanssa minne sitten meneekin ilmaisemaan asiansa.... Jännäks näkee ja mitä saapas kertoo kengälle. Pysytään sen suhteen linjoilla. &lt;hymy&gt; Ja talvikin tulee ja sil viisii. <jännä> Ainoa vaan, että atoopikot muun muassa pääsee kratsimaan taipeensa auki. Onneks on jo vedelty kalaöljyy menee, et iho pysyy hyvänä ja yritetty muutenkin vähän niin ja näin.

Ai niin... Tanskan suhteen ei oo vielä kuulunu mitään. Ihan svaaraukseks sille, et "Mitäs sille vaihtoasialle kuuluu?". Kuitenkin tutor-opettaja tuossa joku aika sitten väläytteli vähän vihreitä. &lt;hymy&gt; Mut uskon, et mä laitan sitten sen asian suhteen jonkun näköistä tulosvaroittelua, jos ja kun sinne pääsen, vaikka on mulla tuolla jemmataskussa jossakin perimmäisessa nurkassa takaporttisuunnitelmia sen asian suhteen. &lt;cool&gt;

Nojjoh... Tää taitaa mennä semmoseks ihan ihme filosofointiposmoroinniks ja sonnan höyläämiseks - Mitä muutakaan se olisi keskellä yötä? - , joten taidanpa mennä goisaamaan ja sitten päivä taas on uus, kun saan itseni virkeänä liikkeelle tietenkin Liftareilla. Lemon on mun lemppari. &lt;nam&gt; Ja voi, että ku toi Kari Tapion biisi soi mun päässä ja sitte toinen, joka on soinu mun päässä pitkin päivää, on.. On, on... M.A Nummisen jotkut biisit, joiden nimiä en viitsi käydä latelemaan. &lt;virne&gt;

Ai niin. <jännä> Kentällä on KIWWWAAAAA!!! &lt;tuuletus&gt;

Et täl viisii. &lt;hymy&gt; Pitäkää hauskaa. &lt;hymy&gt; Ja serkkusille...: Keep in touch... &lt;hymy&gt; Hyvät yöt. <viittaus> No, se on morjenttens.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.