IRC-Galleria

Mein Pumppen!Perjantai 18.07.2008 03:04

Ugh, te arvostetut ihmiset jotka joskus tännekin vielä eksytte.

Se on taas se aika vuodesta, kun Huurinainen innostuupi runoilemaan tänne. Viime kerrasta onkin taas sen puolisen vuotta. Hullua.

Mutta mitäs tässä oleskellessa kämppisteni kanssa. tosiaan eilen tapahtui pienimuotoinen ihme, kun eräs henkilö antoi hoivaani KAKSI kissanpentua. Kuka tervejärkinen antaa miulle vastuuta?! Hullua. Nimiksi tulivat miehekkään KORPSE ja RUTTO. Aika veijareita nuo kyll on. Karmea paini veljeksillä kokoajan päällä ja mie naureskelen vierestä. Mahtavuutta!

Muihin asioihin. Kahen viikon kuluttua näihin kellonaikoihin on karkelot jo vauhdissa jalolla Saksan maalla, Wackenissa! Perkeleen härski fiilis aatella, että kohta sekin on... Viikon kuluttua tosin taidan jo olla humalassa kun kuomaseni saapuupi tänne Wackenin ansiosta. Puhtainta mahtavuutta! Sas nähärä millaiset bileet ovat tiedossa. Varmaan aika krapulaiset.

Ei hele.... Kattejen paini/ralli mänöö aika hektiseksi. Taidan evakuoitua sängyn puolelle... Se on illanjatkoja ja palailemisiin viimostaan puolen vuoden kuluttua.

Huurinainen Eero

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.