IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 25.09.2006 03:47

Perkeleen kaskelottinilkit...

Vittu mitä paskaa (tm)Lauantai 09.09.2006 06:14

Ei hele... Kompäkkini ei ollutkaan niin hohdokas kun luulin.

Mutta mitä tällä mystisellä ajanjaksolla on sitten tapahtunut? Nooh...Paskaa on satanut niskaan kovaa tahtia, syysmasennus und -ahistus päässyt iskemään sekä olen VAIHTEEKSI!!! kussut yhen upean ihmissuhteeni maan tasalle. Eipä voi kuin ottaa uutta olutta tuon kaiken kunniaksi, stana. *korks*

Mutta niin... Kerrottakoon vaikkan jotain tästäkin illasta. Tosiaan ekana mietin, notta vietänkö kyseisen illan omassa kusiluukussani, vai Tampereella. Luojan kiitos päädyin Tampereelle. Alottelin siinä sitten kotosalla turvallisesti neljällä oluella ja sieltä Ruosteiseen Enkeliin (tm). Siellä sitten ilta kuluikin ihan rattoisasti kunnes sain kohtalokkaan viestin eräältä tyttöseltä: "Tule ihmeessä kuunteleen meitin keikkaa!" Noh....Hetken kyselyn tuloksena lähin kovaa tahtia kävelemään _pois Rustysta_ kohti Rock Housea, vai mikä vitti olikaan...

Perille päästyäni etsin ihteni välittömästi tutut ystäväiseni käsiini ja tilasin oluen. Hieno paikka kertakaikkiaan. Eka bändi aloitteli... Kyllähän sitä loppua kohti tuo tukkakin nytkyin mukana joka sinänsä on jo helvetin kova saavutus orkesterilta. Ihan verratonta soitantaahan tuo oli. Kyllä se oli sen neljän euron sisäänpääsyn väärti.

Nooooooooooh......Lopulta tuon ystäväiseni orkesteri astui lavalle ja kavereitten kanssa astetuimme lavan etuasemille. Itse musiikki? Eisss....Yllätti täysin. Melodista progeilua (tai jotain psskaa...ei ossoo sanoa) äärimmäisen kovalla basson saundilla. Harvoin kuulee orkesteria jossa Passo on kovemmalla volyymillä kuin kitara. Vaihtelu virkistää. Pienempikuinkolme. Keikka oli kerrassaan hieno ja loppua kohti jopa tukkani päätti heittää kierroksen jos toisenkin! Mahtavata!

Keikka päättyi ja päätimme kavereideni kanssa sitten ulostautua kyseiseltä klubilta. Tuttavani hakivat sitten kebabit ja miulta jöi hakemati kiinalaista safkaa. Bussipysäkillä törmäilin nimeltämainitsemattomiin hippeihin, mm. Eero2:seen. Verraton heppu, jos saan sanoa. Kotio kun pääsin, niin helvetillinen nälkähän siinä oli. Ratkaisu? Kaksi grillimakkaraa mikroon salsakastikkeen, reilun valkosipulinkynnen ja juuston kera. Jumalauta mitä herkkua. <3 Nautitaan ~kahden oluen kera. Eivvv...... On se "liha" hyvää.

Nykyhetki? Juon olutta, kuuntelen Diablon D.O.A.ta ja mietin, notta vittuakos miekin tahon elämältäni. Pahoittelen kaikille osanottaneille jotka ovat jotenkin törmänneet minuun. En ole sen arvoinen. Vittu mitä paskaa (tm). Angstiakin vielä loppuun. Imeköön perkeleet miun slaikkaani! Mie äijäilen Diablon ja oluen kera. Menkää ja tulkaa ihteenne. Kirjaimellisesti. Perkele.

Kahtellaan.

UghPerjantai 25.08.2006 01:31

Dodiih! Nyt on v*ttu mahtava fiilis!

Tänään näin ekaa kertaa tulevan tatuointini ja jumalauta....Mie tykkään! Samoten kun sai sen kuvan naaman etehen, niin virne levis korviin saakka. Ei paljoa tarttenut Netan kysellä, notta tykkäänkö. Höhööh. V*TTU mie oon tyytyväänen!

Tosiaan...Sieltä sitten jatkoin suoraa voitto-oluelle Rustyyn, kahden euron ilta kun oli! "Ensimmäiselle" piti mennä ja niinhän mie sainkin sen pidettyä. Ei meinaan kovi moni pääse ottaan viittä "ensimmäistä"! Nerokasta! Siellä sitten näyttelin kavereille kyseistä tatuointia. Elikkäs... Teillä olisi ollut vain kaksi mahollisuutta nähä kyseinen kuva.... Joko

A) Olisit ollut Rustyssa 18:30 etiäppäin
B) Asut todella pohjoisessa

Elikkäs noin. Kumpaan kuulut? Et kumpaankaan? Voivoi...Minua se ei meinaan kiinnosta tahi liikuta.

Ei hele...Kait mie fiilistelen tätä kuvaa koko loppuillan. Kahtellaan lisempää taas huomenna.

Kahtellaan.

HiljaistaTorstai 24.08.2006 01:18

Hiljaistahiljaistahiljaista....


np: Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Tulkaa Kotiin


Jees. Sana "hiljaista" kuvastaa tätä hetkeä mahtavasti. Mielentilaakin kuvastaa sama sana hyvin näpsäkästi. *siemaisee kuumaa teetä*

Töissä oli taas niin tavanomainen päivä, että ei huhhuh... Kasiin taas töihin, tarkistus päivän kuormista, kuormien valinta, kuormien kokoaminen, kahvitauko, ruokatauko, palloilua, kahvitauko ja palloilua. Lopulta jopa kotio. Ei hele...

Äsken just iski aivan tolkuton väsymys... Vissihinkin se alko jo kun tuolta suihkusta seiskan maissa kömmin. Sen jälkehen en boksereita enempää ole ylleni saanu. Nerokkaan rentoa.


Np: Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Tilinteon Hetki


Tulipa miunkin elämään tuollainen "tilinteon hetki". Sellainen olisi niiiiiin tarpeen. Siihen loppuisi turha murehtiminen ja huolet. "Ei tarvitse tehdä hyviä päätöksiä yhtäkään." Niimpä. "Enää ei tarvitse käydä kauppaa omallatunnolla..." Todellakin. Saatana mitä paskaa (tm) jos ei tuollaista tilinteon hetkeä tule ja vähän nopiaan!


np: Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Leijonan Periaatteet


Eisss... Aina kun tätä Niskalaakia kuuntelee, niin tulloo semmonen überäijä -fiilis, mutta taas toisaalta äärimmäisen melankolinen ja masentunut olo. Hullua.


np: Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Koiranelämää


Anon teidän kaikkien anteeksiantoa.

Kahtellaan.

UghTiistai 22.08.2006 02:20

Ugh, te ali-ihmiset.

Taas yksi työviikko aloiteltu, sen kunniaksi naatiskelen viiniä ja kuuntelen sadetta yössä. Mystistä. Mitäpäs teille? Kertokkee ny ihmeessä mullekin.

Viikonloppukin meni että heilahti. Lauantai aloteltiin kaverilla joka vaihteheksi osottautui todella huonoksi vaihtoehdoksi. Onneksi älysimme kuomien kanssa erota porukasta oikeella hetkelle ja teimme mitä? Suunnistimme viereiseen leikkipuistoon! Ristus kun olisi ollut sellaisia leluja ja vekottimia mun lapsuudessa... Ristus oli hienoa. Vaikkakin humalassa meneminen laitteeseen joka pyörii kuin hullun kyrpä on vähintäänkin suurta epäluuloa aiheuttava veto. Hauskaa tosin oli ja kaikki pysy sisällä!

Leikit leikittyä suunnattiin kohti kaverin kämppää. Siellä varas...lainasin kaverin juotavaa määrän X verran. Nerokasta! Sieltä lopulta kyydillä Tampereelle jossa porukka vaihteheksi levis kokonaan. Mie ja Kimmo kadottiin Rustyyn. Mahtava paikka! On khyll outo tunne kun astuu baariin ja tilaa kaljan, niin ekana myyjä kysyy, että enkös se mie ole joka on Rusty Angelin yhteisön ylläpitäjä. Nooh...Kaljan saatuani suuntaan pöytään, niin eikö tiskiltä eräs toinen kaveri tule samaa sanoon, että enkös mie ole se ylläpitäjä. Ristus mie oon feimi. Mukava tyyppi kieltämättä...pakkokin olla jos Rustyssa käy!

Ilta kului hyvässä seurassa, alkoholia paloi ja juttua lensi. Vihrosta viimein mie opin erään kaverini nimenkin! Varmaan nelisen kuukautta tunnettu, mutta nyt jo opin hänen nimen. Aika säälittävää, Eero....Häpeä! Phillipe oli nimensä. Osasi kans perkele yllättää...Astui baariin hervottoman kokosen rastakampauksen kanssa...Ristus! Normisti kaverilla on afro, mutta nyt pitkät rastat. Rispekt!

Jokatapauksessa.... Ilta meni mitä mainioiten ja kaverillakin taisi jonkinlainen flaksi käydä. Höhööh. Lopulta kahen maissa siirryttiin keskustorille vain todetaksemme, että bussi lähteekin reilun tunnin kuluttua. Mitä teimmekään? Sen kaikista loogisimman...menimme vetämään viereiseen kiinalaiseen kunnon tuliset mätöt. Ristus kun oli tippa linsissä sen chilin takia... Sieltä sitten takaisin keskustorille ja ilmeisimmin vartioimme tietämättämme erään neidin viinikätköä. Perkele akka oli jemmannut sellasen ison tonkan punaviiniä juuri meidän takana oleviin istutuksiin! JA MIE EN HAISTANUT/AISTINUT SITÄ!! "I sense a disturbance if the Force."

Nooh....Kotio lopulta päästiin ja ei se kauaa kestänyt kun pääs sammumaan sänkyynsä. Mahtavuutta.

Seuraava päivä menikin sitten vain ja ainoastaan löffiessä ja pelatessa. Baldur's Gate 2 on suorastaan nerokas! Mahtava peli! Sen parissa on mennyt oikeastaan eilinen ja tää päivä...Siis se aika mitä en ole ollut töissä. Saa nähä miten illan kanssa käy. Luenko Warhammerin armybookeja vai kahtelenko pelitystä...Toivottavasti en. Muuten ei nukuta. Mut jees. Tää saapi riittää.

Kahtellaan.

UghLauantai 19.08.2006 02:35

Ugh, te kuulijat.

Vihaan ihmiskuntaa. Nyt se on virallista.

Tosin...Pussikaljoittelu roks. Voin rehellisesti sanoa, että tänään pussikaljoittelin ensimmäistä kertaa ja oli hienoa. Mentiin sitten hyvän porukan kera tuonne Nokian Kennonnokan kesäteatterin penkeille istuskeleen ja kiskomaan olutta. Nerokasta! Oli meinaan yllättävän mukava paikka ottaa olutta ja nauttia toistemme paskasta seurasta. Mahtavata. Hauskaa kyllä oli.

Eräässä vaiheessa iltaa toteamme, notta kun kerta edessämme on niin hienot lavasteet, niin pakkohan meidän on jotain esittää! Soitettiin sitten liuta kavereita sinne (~6 kaveria) kahtomaan meidän esityksen ensi-iltaa. Esitys oli....."ROMEO JA JULIO...feat. Fernandez!" Takuuvarma kassapommi! Esitykseen liittyi tissejä, verta, tappelua ja seksiä. Kaljanjuontia kesken näytöksen ei paree myöskään unohtaa. Jumalauta kun yleisö hurras! Näyttelijäkasti meni seuraavasti:

Sampo: Valot ja välispiikit
Haarni: Romeo
Kimmo:Fernandez
Eero (Laupias): Julio

Tämä ei todellakaan ollut Kennonokan kesäteatterin viimeinen esitys! Perästä kuuluu, kirjaimellisesti!

Mut ny mie juon tuon kaljan loppuun ja meen nukkuun. Aamulla kasiin duuniin...perkele.

Kahtellaan.

Perkele...Torstai 17.08.2006 05:17

Perkeles...

Omaan liian hyvän viinapään...(kerta se on ensimmäinenkin kun tuon totean...)

Puoli litraa vodkaa mahassa ja vieläkin liian selvänä. Perkeles. Itseinho rules. Mie säännötän.

Eee hele...Torstai 17.08.2006 05:01

Tekee mieli toteuttaa kropalle lävistyksiä. Body modification roks.

Perkele...Torstai 17.08.2006 05:00

Kello on liikaa... Olen hereillä. Olen puhunut syvällisiä. Olen humalassa. Itseinho kalvaa. Perkele.

[Ei aihetta]Torstai 17.08.2006 02:32

Jaahans, kait sitä voisi tännekin taas jotain kirjoitella, vaikka ei täällä kukaan näitä lue. Sama se mitä mie kirjoittelen tänne.

Elikkäs... Tänään oli taasen yksi ansaittu vapaapäivä töistä. Tampereelle suuntasin siis. Hähääh. Lopetin yhteistyöni Siperian Hurtan kanssa, kiitokset vain "hyvin" hoidetusta hommasta ja lupausten pitämisestä. toivottavasti Mad Max hoitaa hommansa paremmin.

Tulipa ostettua taas vaihteheksi parit kiekotkin:

Megadeth - The System Has Failed
Opeth - Deliverance

Tuollaisia, yhteensä 15 eerikkiä. Saatana soikohon vaan kun toi Megadeth on jo paskana. Rippasin sitä koneelle, niin eikö tää mulkku mee hajottaan sen kiekon... Kiekko jäi jotenkin jumiin koneeseen ja lopputuloksena oli kaksi oikeesti syvää vekkiä levyn pohjassa. Vittu, sanon mie.

Saas nähä mitä vielä illan aikana toilailen ennenkuin nukahdan/sammun sänkyyni. Hullua. Ampua mut pitäs.

Kahtellaan.