IRC-Galleria

...Maanantai 21.07.2008 01:53

Eisss... Kunnon koomailua viikonloppuun...

Pe-la välisen yön valvontaistunto tais jotenkin vaikuttaa tähänkin päivään. Lauantai meni töitten ja kodinaskareitten jälkeen niiiin täydellisen ohitte, että ei huhhuh... Kuuden maissa totaalinen sammuminen sänkyyn, herätys vähän ennen kymmentä ja puol kahentoista kantturoilla takas vällyjen väliin. Hullua.

Mutta mitäs tähän päivään? Erillisen maininnan kyllä ansaittee kaverini, Jeren seikkailut. Soittaa miulle klo 04:35 ja puhelu meni jotenkin tähän suuntaan:

"Moro! Herätinkö kenties?"
"Mitäs veikkaat..."
"Hyvä! Soita isälles, lainaa autoa ja tuu hakeen mut Tampereelta! Rahaa ei ole ja yksi ainoa rööki..."
"Meinaakko?"
"Joojoo!"
"Joo mää katon..."

Että näin meillä. Samantien sammuin takas nukkuun ja herään uudestaan puol kahdeksan aikaan soittoon:

"Tuutko antaan mulle pullollisen vettä? Kävelin Tampereelta!"
"Joo, mie tuun sinne."


Jälkeenpäin miettien noita puheluita ja sanomia, niin ei helevetti... Kaikkea sitä Jeren kavereille sattuu ja kuulee. Jere kävelemässä Tampereelta Nokialle... Hullua.


Mutta mittees muuta... Kissat jatkanut painimisiaan ja keksii uusia keinoja mun kiusaksi. Helvetin hyvänä esimerkkinä Korpse ja yölliset seikkailut... Jumaliste alkaa noi herätykset riittään pikkuhiljaa, ja kuitenkin tiedän, että tää on vasta alkusoittoa tulevalle. Voi luoja... Onneksi nuo nyt kuitenkin nukkuu aivan kiltisti toisissaan kiinni. Sulosta.

Mut jees. Kait mie laitan jonkun leffan pyöriin ja pittee toivoa, että viikosta tulee helppo töitten kannalta... *repeää*... Totta helvetissä tulee! Oonhan mie vekslannut sen heleveten helpoksi. Oon mie vaan ketku mieheksi. Höhööh...

Jos vaikka olisin vaihteeksi hilejaa...

Huurinainen Eero

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.