IRC-Galleria

UghLauantai 22.07.2006 22:33

Dodii! Nyt on taas yksi kirottu työviikko takana ja vapaalle on vaihettu. Pakkasessa mäyräkoira Koffia (josta isukki yhen jo varasti. *heiluttaa sormeaan*) ja kohtikkään pitäs kaverin tulla hakemahan mut täältä heille alottelemahan.

Mutta mitäs... Illanviettoa edessä. Kaveri päässyt lomille ekaa kertaa armeijasta ja pakkohan sitä on tentata, notta millaista siellä valtion päiväkodissa on. Ensimmäistä, muttei toivottavasti vikaa... kylmää kaljaa tässä samalla litkin. Voin melekein jopa jo tuntea kaljan parantavan vaikutuksen! Elämä hymyilee ja omat ongelmat eivät vituta niin pahasti. Hienoa.

Mutta tosissaan...Saas nähä mitä tänään etehen lykätään. Toivottavasti jotain mukavaa hevityttöstä. En pistäisi hanttiin sitten laisinkaan, olenhan mie niin vitun hieno ihminen....ja kiltti! Tosin tarpeen vaatiessa myös epä-kiltti. Hittolainen...Tuli mielihalu (taas kerran) ostaa kiltti.

Kaverille tosissaan ekana suunnataan ja siellä voisi kahtella jotain komiikkaa ennenkuin saa tarpeeksi Nokiasta ja siirrymme porukalla kohti Suomen Helsinkiä#2. Siellä vissiin suunnataan kohti Hellää. Voipi olla aikas värikäs porukka....Yksi naamapuoli hevari (minä), kaksi urheilijaa ja yksi pikkasen hopparin näköinen heppu. Ei hele...

Mutta mie kiskaisen tuon kaljan loppuhun ja alan soittelemahan kavereille, notta mikä perkeles maksaa! Nyt on kiire. Tampere voi odottaa, minä en...vai miten vitussa se menikään? Shiish...

Kahtellaan....toivottavasti krapulaisissa merkeissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.