IRC-Galleria

LimeSoda

LimeSoda

Plop° • •° ° •° • ° •

Huomenna Suomeen..Sunnuntai 23.07.2006 10:33

Eksyttiin taalla Guangzhoussa johonkin nettipaikkaan, maksaa kai 2 rmb tunti eli n. 20 senttia.. :)

Zhuhaissa ja Guangzussa meita on kyyditetty ja kestitty oikein kunnolla, mutta taalla ollaan oltu taas omillaan, eika juuri kukaan puhu englantia. Onneksi ruokalistoissa on sentaan kuvat. Asken onnistuttiin kuitenkin (ehka) tilaamaan Pinjalle teetetty puku tuolta yhdesta liikkeesta muutaman apusanan avulla jotka meilla oli kiinaksi: sama malli, tanaan, kello yhdeksan. :)

Ollaan myos paasty muutaman kiinalaisen perhealbumiin, ovat joissakin paikoillla olleet kovin kiinnostuneita yhteiskuvasta meidan kanssa. Niin ja kaikki tuijottaa kadulla, esim. tanaan ollaan nahty taalla miljoonkaupungissa kaksi lansimaalaista. Kai niita taalla on enemmankin, mutta todella vahan.

Niin ja eilen tultiin muuten maan sisaisella lennolla tuolta ganzhusta tanne Guangzhouhun (en mina aina muista miten ne kirjoitetaan, eri kaupunkeja kuitenkin). Tahan asti oikeinkin onnistunut reissu ja toivottavasti myos loppuun saakka.

Jos ei tuota kameran muistikorttia onnistuta hukkaamaan niin huomenna tai ylihuomenna laitan vahan kuvamateriaalia nakyville. Niita on kyllakin niin paljon, etta naette sitten joskus ehka enemman.

Jutut vahan poukkoilee..nooh Eipa mitaan valia, huomenna siis joskus kolmen jalkeen Suomen aikaa pitaisi lennon laskeutua. Taalla on kello viisi tuntia enemman kuin siella joten voidaan olla lennon jalkeen jo aika vasyneita, mina kun en ainakaan saa siella edes nukuttua.

Huomiseen.

Taalla on muuten ensimmaisen paivan jalkeen ollut joku aurinkoista tai enintaan pilvista, todella kuumaa ja kosteaa joka tapauksessa. Aivan mahdotonta tajuta siella. Lampoa yollakin yli 28 ja paivalla varjossa vahintaan se 35. Ollaan juotu vetta varmaan 3-4 litraa paivassa per naama. Tuli tuossa toissapaivana kylla juotua vahan muutakin kiinalaisten ystavien kanssa..pienta krapulan poikasta oli ilmassa.

Siis jalleen huomiseen. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.