IRC-Galleria

LimeSoda

LimeSoda

Plop° • •° ° •° • ° •

Huomenna Suomeen..Sunnuntai 23.07.2006 10:33

Eksyttiin taalla Guangzhoussa johonkin nettipaikkaan, maksaa kai 2 rmb tunti eli n. 20 senttia.. :)

Zhuhaissa ja Guangzussa meita on kyyditetty ja kestitty oikein kunnolla, mutta taalla ollaan oltu taas omillaan, eika juuri kukaan puhu englantia. Onneksi ruokalistoissa on sentaan kuvat. Asken onnistuttiin kuitenkin (ehka) tilaamaan Pinjalle teetetty puku tuolta yhdesta liikkeesta muutaman apusanan avulla jotka meilla oli kiinaksi: sama malli, tanaan, kello yhdeksan. :)

Ollaan myos paasty muutaman kiinalaisen perhealbumiin, ovat joissakin paikoillla olleet kovin kiinnostuneita yhteiskuvasta meidan kanssa. Niin ja kaikki tuijottaa kadulla, esim. tanaan ollaan nahty taalla miljoonkaupungissa kaksi lansimaalaista. Kai niita taalla on enemmankin, mutta todella vahan.

Niin ja eilen tultiin muuten maan sisaisella lennolla tuolta ganzhusta tanne Guangzhouhun (en mina aina muista miten ne kirjoitetaan, eri kaupunkeja kuitenkin). Tahan asti oikeinkin onnistunut reissu ja toivottavasti myos loppuun saakka.

Jos ei tuota kameran muistikorttia onnistuta hukkaamaan niin huomenna tai ylihuomenna laitan vahan kuvamateriaalia nakyville. Niita on kyllakin niin paljon, etta naette sitten joskus ehka enemman.

Jutut vahan poukkoilee..nooh Eipa mitaan valia, huomenna siis joskus kolmen jalkeen Suomen aikaa pitaisi lennon laskeutua. Taalla on kello viisi tuntia enemman kuin siella joten voidaan olla lennon jalkeen jo aika vasyneita, mina kun en ainakaan saa siella edes nukuttua.

Huomiseen.

Taalla on muuten ensimmaisen paivan jalkeen ollut joku aurinkoista tai enintaan pilvista, todella kuumaa ja kosteaa joka tapauksessa. Aivan mahdotonta tajuta siella. Lampoa yollakin yli 28 ja paivalla varjossa vahintaan se 35. Ollaan juotu vetta varmaan 3-4 litraa paivassa per naama. Tuli tuossa toissapaivana kylla juotua vahan muutakin kiinalaisten ystavien kanssa..pienta krapulan poikasta oli ilmassa.

Siis jalleen huomiseen. :)

Terveisia taalta jostain..Maanantai 17.07.2006 20:25

En sitten pysynyt poissa koneelta reissullakaan.. :)

Eli tuossa toissapaivana saavuttiin Guangzhoun lentokentalle..satoi ihan kaatamalla. No sen jalkeen ei ole pahemmin satanut. Oltiin vajaa pari paivaa hong Kongissa pyorimassa eri paikoissa, jalat vasyksissa. Tanaan tultiin lautalla Hong Kongista tanne Macaoon, jossa ollaan vasta kayty kaytannossa syomassa ja casinolla (ei pelattu) ja nyt istutaan taalla nettikahvilassa.

Kaikenlaista on siis jo nyt ehditty nahda, tuskin samaa vertaa olisi ehtinyt jos oltaisiin oltu ihan jarjestelylla reissulla. Viela melkein viikko jaljella, jota odottaa oikeinkin mielenkiinnolla, koska tahan astikin ollut jo niin -erilaista- ja hienoa kuin normireissulla.

Mutta joo..eikohan tama pikaraportti riittane jo talta eraa. Me jatketaan taalla hikisissa maisemissa viela viikko (onneksi). Ensi viikolla sitten juttua enemman.

Lahden leikkaamaan ilmaa, kosteus n. 100 % ja lampoa kolmekymmenta, kymmenelta illalla.. :)

t. Matti & Pinja

Ruotsalaisten kultamitaliTorstai 02.03.2006 14:07

http://www.yle.fi/cgi-bin/tekstitv/ttv.cgi/203/

Juttu:

"Ruotsin olympiakomitea ei sulata maan jääkiekkoliiton olympiavoiton kunniaksi järjestämiä juhlia, joissa oli esillä kaksi liiton yhteistyökumppania, mutta ei Ruotsin olympiakomitean tukijoita. Olympiasääntöjen mukaan
olympiajoukkueen jäsenet voivat esiintyä vain olympiakomitean tukijoiden kera maaliskuun alkuun asti.

Pahin mahdollinen seuraus juhlista voi Ruotsin olympiakomitean lakimiehen Björn Rosengrenin mukaan olla kultamitalin menetys. Ruotsin jääkiekkoliitto ja olympiakomitea selvittävät asiaa keskenään. Jos sopua ei löydy, kiista siirtyy Kansainvälisen olympiakomitean KOK:n ratkaistavaksi.

Ruotsi kukisti Torinon turnauksen loppuottelussa Suomen 3-2.

Ruotsissa on kiistelty myös siitä, miksi maan muita kultamitalisteja ei juhlittu samalla tavoin kuin jääkiekkojoukkuetta.

YLE-Svenska Dagbladet-SVT-STT-TT"

* * *

Eiväthän ne mitaliaan menetä, mutta onhan se kiva, että edes vähän joutuvat kiristelemään hampaitaan. :)

Tehtävä nro. 1Perjantai 10.02.2006 13:49

Kavereiden päiväkirjamerkintöjen perusteella alkaa näyttämään siltä, että erilaiset "kiertokirjeet" lisääntyvät eksponentaalisesti, joten joukkoon mahtuu varmasti myös yksi, jonka olen ihan itse kehittänyt.

* * *

Tehtävä kaikille tämän lukeneille:
Tehtävänäsi on oman harkintasi mukaan olla lähettämättä minulle haasteita erilaisiin tehtäviin, jotka vaativat päiväkirjamerkintöjä. Saatan vastata joihinkin, mutta niiden on oikeasti oltava hyviä, siis oikeasti. Luotan arvostelukykyynne.

Lähetä tämä tehtävä kaikille niille, jotka luulet sitä tarvitsevan ja lisää edellisen nimen jälkeen pilkulla erottaen oma gallerian nimimerkkisi .

Ota tehtävänanto vakavasti tai sitten vähemmän vakavasti.

* * *

LimeSoda, -nimimerkkisi-

Perjantai 13. päiväPerjantai 13.01.2006 12:34

Eli onkos mitään kyseiselle päivälle sopivaa tapahtunut? :)

Ainakin minulle päivä on kuin kaikki muutkin 365..

Viime vuoden viinitTiistai 03.01.2006 11:44

Lyhyt listaus ostokelpoisista (huom. ->) - -viime vuoden- - viineistä hintaluokissa:
(Pari tai muutama esimerkki/hintaluokka.)

Alle 6 euroa
- Quinta da Espiga
- Tocornal Cabernet Sauvignon
- Hardys BIN 343 Cabernet Shiraz

Alle 7 euroa
- Señorío de los Llanos Reserva
- Salice Salentino Rosso Nero Riserva

Alle 8 euroa
- Graffigna Malbec
- Santa Carolina Cabernet Sauvignon

Alle 9 euroa
- Santa Rita 120 Merlot (Pehmeä, sopii monelle)
- Fonte do Beco
- Lindemans Bin 50 Shiraz

Alle 10 euroa
- Tarapacá La Cuesta Cabernet Sauvignon - Syrah
- Casillero del Diablo (Sarjassa viinejä kaikkiin makuihin)
- Penfolds Rawson's Retreat Shiraz Cabernet
- Santa Digna Cabernet Sauvignon

Alle 15 euroa
- Penfolds Koonunga Hill Shiraz-Cabernet Sauvignon
- Wyndham Estate Bin 555 Shiraz (Loistava)
- Campolieti Valpolicella Classico Superiore Ripasso

Alle 20 euroa
- Rosemount GSM
- Zenato Ripassa Valpolicella Superiore

Vuosi 2006Sunnuntai 01.01.2006 05:35

Pitäisköhän tänne kirjoittaa jotain sivistynyttä?

No enpähän taida jaksaa enää tähän aikaan.

Pärjäilkää tämä vuosi paremmin tai vähintäänkin yhtä hyvin kuin edellinen.

Töissä taasTiistai 27.12.2005 11:37

Käsi ylös kuka haluaisi olla lomalla..


o/

LahjottuLauantai 24.12.2005 21:28

Huh huh..tulipahan lahjottu olo. ;)

Pinjakin näköjään tuntee minut aika hyvin. Sitä tyttöä ei pitäisi päästää kauppaan joulun aikaan ollenkaan. <3

Työpaikan pikkujoulutPerjantai 16.12.2005 10:14

Olihan hommaa eilen..

Yksikön budjetti niin pieni, että piti tehdä vähän kaikenlaista juhlien eteen. Jos nyt unohdetaan hommat, jotka tuli tehtyä jo ennen juhlapäivää niin eilen lähdettiin porukalla heti aamusta tukkuun hakemaan tarvikkeita. Sitten ruokien, kippojen ja kuppien kanssa takaisin ja "tehdas pystyyn". Väsättiin sellaisia erilaisia cocktail -paloja muutama sata.. Pohjana oli Fazerin paahtoleipäpala neljään osaan jaettuna (reunat poistettu). Työskentelyn aikana meillä oli tietenkin myös omia pulloja käytössä, ettei suu päässyt kuivamaan. :)

Vaihtoehdot:
-valkohomejuustoa ja viinirypäleen puolikas
-emmentaljuustoa, paprikan siivu, kirsikkatomaatin puolikas ja persiljaa
-emmentaljuustoa, paprikan siivu, paprikalla täytetty oliivi ja persiljaa
-pippurikinkkua, paprikan siivu ja persiljaa
-pippurikinkkua ja minisuolakurkku
-minisuolakurkkuja tikuissa
-täytettyjä oliiveja tikuissa
-pipareita homejuustolla

Sitten oli vielä karkkeja, sipseja, suolapähkinöitä, suklaata, suolakeksejä, homejuustoa, valkoviiniä ja punaviiniä sekä jotain varmasti, jota uhohtuikin.

Minä toimin virallisena viinavalvojana ja juomanlaskijana, tuli tarjoiltua myös pöytiin.

Jatkot oli Iguanassa Kalevankadulla. Ruoka oli ihan suhteellisen edullista ja hyvää. Kuitenkin voi sanoa, että esim. Mayassa samantyyppinen kanafajitas on parempi ja siinä on enemmän syötävää..

Minä olen aina luullut, että se outo örinä, mitä suomalaisissa elokuvissa ja sarjoissa känniset esittävät on jotain urbaania legendaa. Eilen kuitenkin yksi hyvä työkaveri mongersi juuri vastaavasti ja päästeli outoja ääniä. No hyvin leppoisahan se oli, mutta aivan tolkuttomassa humalassa (kello oli siinä vaiheessa vähän yli kuusi). Yksi toinen mies oli luvannut hoitaa sen kotiin, mutta kun mies omien sanojensa mukaan ja sen mitä selväksi sain ei halunnut lähteä edes kilon paloina niin se lähtö vähän viivästyi. Lähti kuitenkin, kun pitkän taivuttelun ja yhden kaatuneen olutlasin jälkeen suostui. :)

Porukka jäi sinne baariin vielä kun lähdin jo vähän yhdeksän jälkeen. Ajattelin, että on parempi lähteä kun tänään oli kuitenkin tultava töihin. Pitää täällä vähän siivota (Pinja tajusin vasta nyt, että se siivousinnon toivottelu tarkoitti töissä siivoilua eikä vihjettä, että minun pitäisi kotona siivota, hidasälyinen kun olen, ei voi mitään) ja laittaa paikkoja kuntoon. Epäilenpä, että ei taida paljoa eilistä porukkaa töihin ilmestyä. Osalla loma ja osa on vaan muuten sairaana..

Mukavaa perjantaita kaikille!