IRC-Galleria

The Analysis Of Noise Trading 9-11.1.2009Sunnuntai 11.01.2009 18:41

9.1.2009 ½: Tein levyvaihtoa erään HYKiläisen tyypin kanssa johon olin saanut kontaktin jättämällä koulun poikien vessaan CDen. Henkilö oli erittäin mukava ja hänellä on erittäin kiinnostava levykokoelma joten oli erittäin positiivinen yllätys että levy pääsi kosmisen satumnaisuuden kautta juuri tällä tyypille. Mahtavaa.

9.1.2009 ½+½: Lähdin n. 40 minuutin varoitusajalla Calmando Qualin keikalle erään kaverini kanssa. En ole ennen lähtenyt minnekkään tapahtumaan niin lyhyellä varoitusajalla, ja kyseessä oli ensimmäinen j-rock keikka millä olen koskaan ollut ja ensimmäinen rockkeikka sitten Ääni ja Vimma 07an. Toki mukaan voisi laskea Konemetsässä nähty Hidria Spacefolk. No kuitenkin. Nyt on tuokin genre sisäistetty tavalla tai toisella. Uusia horisontteja on taas availtu.

Sit katoin pari episodia FLCLää.

10.1.2009: e2 tuli tänne Hyvinkäälle. Teimme musiikkia. Saimme aikaa ihan helvetin tiukan päänhytky-säröbiitti-d'n'b-biisin. Se on viimeinen biisi meidän projektin, Central Nervous Sound Systemin tule valle julkaisulle joka tulee valmistumaan niin pian kuin keksimme visuaalisen puolen, biisien nimet ja kun minä saan masteroitua biisit.

Näytin youtubesta _taikina_-nimisen olennon ja käyttäjän (tajusin että en muuten ole kirjoittanut mitään tästä maagisesta Super Jasun kohtaamisesta - no se on myöhäistä nyt) taiteellisia visioita.

Näytin e2elle Yume Nikkiä.

Saunoimme. Joimme Flandrecat-drinkkejä (gambiina freewayLemon appelsiinimehu) ja katsoimme FLCLää kaksi episodia ja yhden episodin Lainia.

11.1.2009: Söimme aamiaiseksi pekonia ja kananmunia, unohdimme juoda kahvia. Nauhoitimme biisimme. Katsoimme kaksi episodia Lainia. Soitatin vanhempaa Gridlockia e2elle. Sitten e2 lähti.

-Fin-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.