IRC-Galleria

Ne jotka lukivat Independent Dark Electronicsin MKDELTA-haastattelun (http://www.ide-hq.org/readarticle.php?article_id=1) saattoivat ehkä huomata mainintani siitä, että työstäisin ilmaista jatkoa Experimentille. Muutaman viime päivän aikana ideat ovat konkretisoituneet ja olen päättänyt tarttua ideasta toimeen.

Eli lisää MKDELTAa on tiedossa lähitulevaisuudessa.

Julkaisu tulee sisältämään kaksi parannettua ja pidennettyä versioita olemassaolevista biiseistä sekä pari täysin uutta biisiä. Spoilerina sanon että uusioversiot eivät tule olemaan Experimentin biiseistä. Totaalipituus tulee olemaan jotain 4-6 biisiä. Tyylillisistä visioista voinen mainita sen verran että tarkoitus olisi tehdä positiivisella tavalla hieman suoraviivaisempaa musiikkia joissa on hieman lisää ehkä tiettyä kaivattua runttua, mutta saa nyt nähdä mitä sitten käytännössä tapahtuu. Haluaisin tehdä joitain viimeisiä tyylilajillisia ja äänellisiä kokeiluja ja testata tiettyjä asioita joista ehkä kaipaan ihmisten ideoita. Riippuen ihmisten reaktiosta tartun pitkäaikaiseen ja monia muutoksia kokeneeseen ideaani tehdä jonkin sortin konseptialbumi. Ilmaisjulkaisuun tulee myös tiettyjä biisejä jotka eivät sopisi mahdolliseen konseptialbumiin mutta mitkä kuitenkin aivan välttämättä haluan tehdä.

Olen suunnitellut että jaan julkaisun ilmaiseksi mutta valituille. Ne, jotka ovat ostaneet Experimentin tulevat saamaan julkaisun minulta internetin kautta mikäli sikäli he haluavat. Periaatteessa voisin tietty julkaista koko litanian ilmaiseksi, mutta käytännössä haluaisin jotenkin palkita niitä jotka ovat vaivutuneet uhraamaan 6,50 E projektiin. Rajoitettu julkaisu on sitä paitsi jokseenkin hohdokkaampi. Ehkä laitan julkaisun streamattavaksi myös last.fmään.

Olen myös harkinnut demon lähettämistä pariin levy-yhtiöön.

Niin joo, se Yume Nikki remixalbumi on tulossa...joskus. Olen hoitanut oman osuuteni siitä.

http://www.mikseri.net/artists/mkdelta.64683.php
http://www.last.fm/music/MKDELTA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.