IRC-Galleria

SaneMaanantai 30.03.2009 20:41

e2 kävi kylässä Hyvinkäällä, tarkoituksena tehdä musiikkia ja katsoa Twin Peaksia. No e2 unohti oleellisen Twin Peaksin season 1 boxin kotiinsa mutta biisejä saatiin aikaiseksi suorastaan loistavasti. Luotiin sitten e2en kanssa suunnilleen kuuden biisin verran materiaalia aikavälin 26.03.2009-30.03.2009 aikana. Lienee sanomattakin selvää että tahti oli melko (ihan helvetin) intensiivinen. Edellisen Central Nervous Sound System EP:n Kensington Experimentin tekoon taisi mennä kuusi kuukautta, joskin tapasimme aika harvakseltaan silloin. Nyt saimme nuo tulevan Sane EP:n biisit enemmän tai vähemmän valmiiksi alle kuudessa päivässä. Tiukkaa.

Kappaleista tuli mukavan vaihtelevia ja..hmm...sanoisinko kiintoisia. Esimerkkinä voisin nostaa 12-minuuttisen ja kolmeosaisin The Antidepressant Suiteksi nimetyn kappaleen jonka jokainen osio poikkeaa toisistaan mutta muodostaa silti koherentin ja tunnelmaltaan kehittyvän kokonaisuuden. Kappaleet ovat tavallaa ntuttua CNSS menoa mutta toisaalta osa kappaleista on huomattavasti häiriintynemmän kuuloisia kuin aikaisemmat mikä sopii loistavasti EPn mielen(epä)terveysteemaan.

Kaiken kaikkiaan erittäin antoisa pidennetty viikonloppu.

Niin joo ja me myös katottiin Juttuja vaikka se ne twinpeaksit unohti. Katottiin:
- Paprika (ihan vitun psykee)
- Marilyn Mansonin live kun se tuli telkasta (eksoottisella tavalla irstas)
- Tetsuo (ihan vitun psykee, eksoottisella tavalla irstas)

Sen lisäks e2 toi jotain levyjä joita rippailin ja joista sitten hieman kuunneltiin. Jori kävi piipahtamassa. Kuunneltiin Portisheadin Third ja se toi levyjä lainaa. Rippasin siltä Meshuggahin Nothingin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.