IRC-Galleria

Marsupilami-

Marsupilami-

FB Pasi Tolvanen
Osoitteessa turnyournameintoaface.com voi muuttaa nimensä kasvoiksi.
Tai miksei yhtä hyvin minkä tahansa sanan.
Käykää kokeilemassa :)

kuvassa: Marsupilami
:P

http://turnyournameintoaface.com/
Internetin käyttäjillä on tapana käyttää useiden käyttämiensä palveluiden käyttäjätunnuksena aina samaa nimeä. Tämä helpottaa muistamista ja tunnistamista.

Usernamecheck-palvelu tarkistaa automaattisesti, missä palveluissa sinun ”oletuskäyttäjänimesi” on jo käytössä. Palvelu tarkistaa käyttäjänimitiedot yhteensä 68 eri web 2.0 -palvelusta.

Omalla vakiokäyttäjätunnuksella testattaessa palvelu tuntui toimivan moitteettomasti, mutta muun muassa TechChrunc raportoi käyttäjien kommentoineen myös virheistä.

http://www.usernamecheck.com/
Taitaa linkki olla rikki :(
Ensimmäinen Googlen Android-käyttöjärjestelmään pohjautuva puhelin, HTC:n valmistama T-Mobile G1, on saapunut markkinoille Yhdysvalloissa. Ennakkotilaajille on toimitettu heidän puhelimensa ja nyt myös muilla kuin vanhoilla T-Mobilen asiakkailla on mahdollisuus hankkia G1.

T-Mobile G1:n hinta on 179,99 dollaria, joka edellyttää sitoutumisen kahdeksi vuodeksi liittymäsopimukseen.

T-Mobile G1:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat yli kolmen tuuman kosketusnäyttö, näytön alta paljastuva QWERTY-täysnäppäimistö, kolmen megapikselin kamera sekä tuki monille Googlen palveluille.

G1:n myyntiintulon ohella Google on myös julkaissut Android-käyttöjärjestelmän lähdekoodin, kuten se aiemmin on luvannut.


Lähdekoodi julkaistiin Android Open Source Project -sivustolla.

http://source.android.com/
http://fin.afterdawn.com/sanasto/termit/open_source.cfm

10 hyvää syytä juoda oluttaTiistai 21.10.2008 11:43

Leedsin yliopiston tiedemiehet ovat todistaneet, että pubissa käyminen on hyväksi ja oluen nauttiminen samalla reissulla vielä parempi.

Tutkijat totesivat, että kapakan tervetullut tunnelma auttaa miehiä rentoutumaan. Kaksi viidestä tutkitusta kertoi menevänsä baariin jutellakseen kavereidensa kanssa. Vain 10 prosenttia sanoi menevänsä sinne vain oluen vuoksi.

Tässä 10 hyvää syytä nostaa tuoppi hyvälle terveydelle:

1. Kohtuullinen oluen kulutus suojelee elimistöä helikobakteerilta, joka aiheuttaa mahatulehduksia sekä maha- ja pohjukaissuolihaavoja.

2. London Gollege yliopiston mukaan riski saada kaljamaha ei ole suoranaisesti yhteydessä oluen kulutuksen määrään.

3. Oluessa on luonnostaan paljon pii-mineraalia, joka auttaa vahvistamaan luustoa ja auttaa suojelemaan osteoporoosilta. Piitä muodostuu oluen valmistuksessa käytetystä viljasta ja se imeytyy elimistölle helpossa muodossa varsin tehokkaasti.

4. Brittitutkimuksessa, joka tehtiin 5000 miehelle todettiin, että pari tuoppia olutta päivässä vähensi merkittävästi kakkostyypin diabeteksen riskiä.

5. Olut sisältää polyfenoleita, jotka vähentävät ”pahan” LDL-kolesterolin määrää kehossa. Portugalilaiset tutkijat löysivät oluesta myös polyfenolimuotoja, jotka ovat kaikista polyfenoleista tehokkaimpia taistelussa rintasyöpää vastaan, joten muista ottaa myös vaimo mukaan oluselle.

6. Oluessa on paljon B6-vitamiinia, mikä estää homokysteiinin muodostumista elimistöön. Homokysteiini on eräs aminohappolaji, joka on yhdistetty sydänkohtauksen riskiin. Oluessa oleva etanoli, eli alkoholi auttaa myös ohentamaan verta ja lisää hyvien HDL-kolesterolien määrää elimistössä.

7. Suomalaistutkijat huomasivat, että miehillä jotka juovat pullon olutta päivässä munuaiskivien riski väheni jopa 40 prosenttia. Tutkijat uskovat tämän johtuvan oluen diureettisesta (virtsan eritystä lisäävä) vaikutuksesta, mikä auttaa huuhtelemaan munuaisia.

8. Keskiverto tuoppi sisältää 20 prosenttia päivän kuitutarpeesta, mikä auttaa alentamaan kolesterolia. Oluessa on myös paljon B-vitamiineja ja noin 200 kilokaloria, mikä on vähemmän kuin täytetyssä uuniperunassa.

9. Saksalaistutkimuksen mukaan yli 50-vuotiailla, jotka nauttivat yhdestä kolmeen pientä olutta päivässä oli 42 prosenttia pienempi riski sairastua dementiaan kuin absolutisteilla. Riski kuitenkin nousi mikäli olutta nautti liian paljon.

10. Kanadalaistutkimuksen mukaan tummat oluet sisältävät antioksidantteja, jotka puolittavat ikään liittyvän silmäsairauden, kaihin riskiä.

MetallicaMaanantai 20.10.2008 13:13

Vihdoinkin sain liput :) ... pääsee näkemään Metallican ekaa kertaa livenä ... rok rok ...

Nokia romahti älypuhelimissaPerjantai 17.10.2008 01:23

It-yhtiö Apple ja hakukonejätti Google ovat molemmat pyrkineet valtaamaan alaa älypuhelinten markkinoilla.

Tutuu vaan siltä, että nokia on jo jäänyt jotenkin jalkoihin....
Matkapuhelinten Android-käyttöjärjestelmää kehittävä Google kertoo, että alustasta löytyy keino puuttua mihin tahansa sopimattomaksi katsottuun sovellukseen.

Google toteaa uuden Android Market -sovelluskauppansa käyttöehdoissa, että se saattaa poistaa ohjelmia käyttäjän puhelimesta etänä, Computerworld kertoo.

- Google saattaa löytää tuotteen, joka rikkoo kehittäjäjakelusopimusta … sellaisessa tilanteessa Google pidättää oikeuden poistaa tällaiset sovellukset etänä laitteestasi oman harkintansa mukaan, ehdoissa sanotaan.

Apple hätkäytti

Applen Steve Jobs myönsi iPhonessa olevan samanlaisen "pääkatkaisijan" aikaisemmin tänä vuonna, mutta vasta sen jälkeen, kun asiasta oli noussut kohu.

Markkinoilla ei ole vielä yhtäkään Android-puhelinta, mutta ensimmäinen sellainen - T-Mobilen G1 - on tulossa myyntiin ensi viikolla. Ja lisää malleja on saapumassa eri tahoilta.

Android Market on samantapainen sovelluskauppa kuin iPhonen App Store, joskin ensiksi mainittuun ei liity samanlaista tarkistusprosessia ennen kuin sovellukset hyväksytään myyntiin. Computerworld arvioi, että tämän vuoksi Androidin pääkatkaisija ehkä ärsyttää asiakkaita vähemmän.

Google myös totesi yrittävänsä palauttaa tietyissä rajoissa käyttäjän rahat, jos tältä syystä tai toisesta viedään sovellus.
Käsi ylös, jos muistat vielä Amigan. 80-luvun lopun mahtikone romahti voimiensa huipulta perikatoon ja monien mielestä suurin syy oli piratismi: vaikka kaikilla oli Amiga, kukaan ei ostanut pelejä. Se tapahtui silloin, se voi tapahtua taas - ainakin jos PC-kehittäjää on uskominen.

Monte Cristo -firman tekninen johtaja on avannut sanaisen arkkunsa ja lähtenyt mukaan piratismin vastaiseen taisteluun. Mies puolustelee kovia kopiosuojauksia, sillä ne ovat hänen mukaansa välttämättömiä. ”Pelaajien pitää tajuta, että piratismi tulee tappamaan PC-pelikehittäjät”, hän ennustaa Computer and Video Games -saitille antamassaan haastattelussa.

Mies toteaa myös ymmärtävänsä pelaajien tuskan, mutta pyytää heitäkin näkemään kolikon toisen puolen: kehittäjien on elettävä ja he joutuvat tekemään kaikkensa saadakseen peleistä rahansa pois. Tätä tehdään myös parhaillaan Monte Cristolla, jossa asennellaan kopiosuojauksia ja kehitellään suunnitelmia piraattien varalle heidän tulevia pelejään silmälläpitäen.

Marchal ei ole yksin mielipiteensä kanssa, sillä EA:n herra isoherra, John Riccitiello, ehti myös kommentoimaan kopiosuojauksia eilisessä lehdistötilaisuudessaan. ”En itse pidä DRM-suojauksista. Ne keskeyttävät pelaajien kokemuksen ja haluaisimme päästä eroon niistä. Hidasteena on vain pikkuinen ongelma nimeltä piratismi.”

Riccitiello ehti myös kommentoimaan Sporen kopiosuojauksesta noussutta kohua. Lyhyt versio? Hänen mielestään pelaajat ylireagoivat. ”Hienosäädämme vielä systeemiämme. Pistimme peliimme suojausjärjestelmän, jota 99,8% käyttäjistä ei ikinä edes huomaa. Jäljellejääneet 0,2% törmäsivät ongelmiin ja monet heistä kilahtivat täysin verkossa”, Riccitiello kuvaili tapahtunutta. Näkemys sekin.
T-Mobile näyttäisi tehneen onnistuneen diilin tuodessaan ensimmäisenä markkinoille Googlen Android-ohjelmistoon perustuvan G1-älypuhelimen. Puhelimen ensimmäinen ennakkotilauserä, jonka toimitukset alkavat lokakuun 22. päivä, myytiin loppuun pikavauhdilla, ja myös toinen erä, jonka toimitukset alkavat marraskuun 10. päivä, loppui hujauksessa. Toisin sanoen innokkaat kuluttajat ovat varanneet jo 1,5 miljoonaa G1-puhelinta, joiden lisäksi kauppoihin on luvassa useamman miljoonan erä hyllymyyntiin tarkoitettuja yksilöitä. Suosio on merkittävää, ottaen erityisesti huomioon sen faktan, että suurin osa tilaajista ei ole vielä lainkaan päässyt käytännön kosketukseen G1:sen sekä Android-käyttöjärjestelmän kanssa.