IRC-Galleria

MerZel_

MerZel_

on Kuningas Pähkinä!

Selaa blogimerkintöjä

Talliviikkoa ja valmistautumistaTorstai 06.09.2012 19:47

Jokimaan talliviikko ohi.
Selvisin hengissä! Oli kyllä välillä semmosta hulinaa ettei meinannu itte pysyä perässä. Viime loppuviikko oli ihan rauhaisaa, varsoja ajettii ja semmosta. Viikonloppu meni myös rauhaisasti ja sunnuntaina kävin ratsastaa yhellä hevosella.
Tiistaina olikin sitte kaikkea yhtäaikaa, oli varsojen laittamista valjaisiin ja pois riisumista, eläinlääkäri oli tarkistamassa huutokauppavarsoja ja niitä piti juoksuttaa vähän pihalla. Päivällä yksi ravivalmentaja/ohjastaja kävi ajamassa muutaman varsan. Siihen päälle vielä normi tallihommat. Huhu.
Eilen loppui talliviikko.
Tänään sitten aamupäivällä ajettii varsoja ja iltäpäivällä pestiin huutokauppavarsat ja leikattiin korvakarvoja ja pakattiin mukaan lähteviä kamoja. Osa varsoista antoi ihan nätisti leikata korvakarvat, osalla jouduttiin käyttämään huulipuristinta yms. Mutta ehjänä kaikki!
Huomenna aamulla onki sitten matka kohti Ypäjän varsahuutokauppaa kuuden varsan kanssa. Mitäköhän siitäkin mahtaa tulla. :')
Nooh, nyt on ainaki alkuvalmistelut tehty, huomenna vielä paikan päällä loppu silaukset yms. toivottavasti varsat menee kaikki kaupaksi :)
Pitkä päivä tulossa!


Risto The Jättikorva

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.