IRC-Galleria

MerZel_

MerZel_

on Kuningas Pähkinä!

Selaa blogimerkintöjä

VetopaniikkiaSunnuntai 04.11.2012 13:26

Jeespoks. Tää viikko meni ihan mukavasti, ei ollu pahemmin kiirettä, mitä nyt tiistaina kun yksinäni tallia tein nii kengittäjälle piti samalla hevosia tuoda kengitettäväks.
Keskiviikkona (muistaakseni) piti Prime laittaa haasteelliseen tehtävään kun turvekuorma tuli ja hevoskulkkari oli edessä nii Prime oli ainoa jossa oli vetokoukku ja talvirenkaat. Itsehän en siis sitä siirtäny, mut vähä jännätti et jaksaako se vetää edes sitä tyhjää traikkua xD Mut ihan hyvinhän se meni.
Torstaina sitte tapahtuki hitusen enemmän. Aattelinki jo et tää viikko oli menny liian hyvin. Pihattotammoja ruokkiessa yks vetopaniikkiin taipuvainen tamma sitte päätti kokeilla, että kestääkö se nahkariimu vetämistä. Aattelin et noh, kohta se napahtaa rikki, joko riimu tai naru/lukko. Mutta eeeei, aidan tolppa anto periks ja napsahti nätisti poikki maanrajasta. Siinä sitte olikin hitusen paniikki, et nyt tulee ruumiita ku puol aitaa lähtee myös mukana ja se pöllö tamma ei tajua että se ei pääse karkuun sitä narun päässä olevaa tolppaa taikka aitoja. Onneks se sit lopulta jäi tärisemää jalat harassa sen tolpan kans ja sain sen irrotettua siitä.
Muut hevoset onneks ei saanu vedettyy yhtää enempää itteää irti taikka tapahtunu muutakaan haaveria. Mut aidan korjauksee tarvittii uus tolppa ja kaivinkone se hakkaamaa takas maahan. Huhu.
No jos se vaikka nytte oppi, perjantaina se ainaki seiso ihan nätisti paikallaan..

Haastava tehtävä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.