IRC-Galleria

http://www.uta.fi/~tlmihap/celibacy/62.html

Lainaus kyseiseltä sivustolta:
"Minusta valitettavasti pettäminen on keskiarvojunttien hommaa. Tyhmä koira kakkaa matolle, älykäs koira ei pentuiän jälkeen. Siksi, että pettäminen on osoitus ihmisen vähälahjaisuudesta, sitä kai tulisi enemmän 'ymmärtää' kuin parjata - ja kykenen varmasti käytännön elämässä heille säälinsekaista soppa-apua antamaankin - mutta ajatukseni asiasta ovat aika suoraviivaisen tylyjä.

Kun kerran on se sitoumus tehty, se on tehty. Jos on tehnyt typerän sitoumuksen (äijä/akka on tyhmä ja ruma) se on voi voi. Sitten pitää purkaa sitoumus eikä vongata baarissa. Jos sitoumusta ei pureta, se pidetään ja käyttäydytään ihmisiksi. Mikä hitto tuossa on niin vaikea käsittää?

Jos joku näkee parisuhteen pikavoittosijoituksena (sijoitan tähän, jos tulee voittoa pidän mutta myyn jos ei tuu), siitä vaan. Itse näen sen pitkällisenä panostamisena - päätöksenä, valintana, joka toivottavasti kestää eliniän. Juu, ei välttämättä oo aina herkkua. Ja muitakin kivoja vaihtoehtoja tulee vastaan, juu. Muttakun kysehän on juuri siitä, että on valintansa tehnyt, eikö? Ei sen jälkeen enää tarvitse arpoa, oisko toi Pave sittenkin parempi sijoitus ku tää nykyinen Ossi. Onnellinen se, joka haluaa sitä, mitä on saanut. "

You're damn right my friend! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.