IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 27.10.2008 17:07

Koin itseni tänään isoksi kaupungilla, koska:

- en meinannut mahtua kulkemaan lelukaupan hyllyjen välissä
- koska vaapun kävellessä kuin pingviini

Ehkäpä on pikku hiljaa pakko myöntää olevan jokseenki iso, ku keskiviikkona kuitenkin on jo rv 30. Huh-huh! O.o

[Ei aihetta]Maanantai 13.10.2008 16:25

Jos sitä taas pitkästä aikaa päivittelis tietoinfoa näilleki sivuille :))

Tosiaan viikkoja nyt 27+5 ja oikeastaan mitään uutta ei oo selvinny. Neuvolassaki ollaan ehditty käymään ja siellä kaikki oli hyvin. Nyt vietellään sellasta syysloman tynkää reissun päällä.

Uusia asioita, mitä on tapahtunu tässä ajassa on, että meidän pesukone sano sopimuksensa irti ja veti ittes oikkariin. JEIJ!! Nyt sit ootellaan, josko jostain taivaalta tippuis rahaa tai pesukone. :P Isi jäi kotiin ja äiskä on yksin kaksin liikenteessä. :) Salamatkustaja Täppinen oli koko eilisen päivän hyperaktiivinen ku söin ananasrahkaa, tais olla pikkusen lempparia ;)

Isin kanssa ollaan mietitty pikkuselle nimikin jo valmiiksi, joka ei paljastu ennen ku ristiäisissä. Me halutaan pitää vähän jännitystä yllä. Siihenki kuitenki on vielä hetki aikaa, ennen ku meidän vaavi on maailmassa saati sitten ristiäisistä puhumattakaan. =D Mut hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ;)

Jeps. Mutta jos sitä menis juomaan ja odottelis, että nuo ihanat siskon lapseni heräisivät ja pääsis taas mua rääkkäämään... :P HUH HUH !! O.o

Ps. Meinas tulla pieniä vaikeuksia, kun 4-vuotias siskonpoika kysyi, että mistä vauvat tulee. No totesin siinä, että masusta. Mut sit ku tuli tarkentava kysymys, että miten ne pääsee pois sieltä masusta.. "Öööh..Mees kuule poika leikkimään..."

Jep, jep...

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.09.2008 15:24

Neuvolainfoa:

VIIKKOJA 22+0

Painonmuutos/viikko +781g
RR 124/77
U-Prot -
U-Gluk. -
B-Hb 132
Sf-mitta 24
Syke 150
Liikkeet ++

Ton sf-mitan kanssa mennään reilusti yli yläkäyrän. :) Pikku-Pöffe ei tykänny yhtään dopplerista, vaan se hermostu ja alko potkimaan sekä doppleria ja neuvolantätiä. :DD Meidän pitää vissiinki pitää käydä jossain luennoilla Villen kanssa ja sit myös synnytysvalmennuksessa (joka ei muuten oo yhtään samanlaista ku amerikkalaisissa leffoissa xDD) Niin ja tulihan sitte samalla äippäpapereita vino pino, et niitä saaki sit alkaa täyttelee, että saa sen paketin ja rahaa sit loppuvuonna. :DD

P.s. Isiki sai potkun käteensä viikonloppuna <3

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 17:19

Kuulumisia aattelin taas tänne väsäillä niin ittestäni kuin tuosta yhdestä salamatkustajasta. :)

Tänään nähtiin taas aamulla vaavi. Että hän oli sulonen <3
Pituutta 20-25cm ja painoarvioksi tuli huimat 350g. Jalat ja kädet vispas kovaa vauhtia, mutta välillä sitten jaksettiin nostaa käsi pystyyn ja vilkuttaa äidille ja isille. :) Muutama kuvakin saatiin muistoksi vaavista. :) <3 (JEE! Kokoelma kasvaa) Yhdessä kuvassa näkyy, kuinka vaavilla on huulipielet kääntyneenä ylöspäin -> hymyilee, taisi kätilön touhut huvittaa pikkuista. :DD

Sukupuolesta sen verran, että uteliaisuus iski, ja oli ihan pakko kysyä. Noh, kätilö ennusteli että pienellä todennäkösyydellä voisi Pikku-Pöffe tulla iloitsemaan arkea. <3 Valokuvauksellinen hän on ainakin, joka kerta kauniisti on kuvassa "poseerannut" mutta vähän on ujon puoleinen näyttämään, että onko siellä Pikku-Pöffe vai Pikku-Muffe. :DD No pääasia on, että on kehittynyt normaalisti ja terveeltä vaikuttaa. <3

Täytyy kyllä sanoa, että Pikku-Pöffe on kyllä aikamoinen yökyöpeli ku aina just silloin ollaan hereillä kun toinen yrittää nukkua. Tosin .... kyllä aina välillä päivisinkin saadaan jotain ihme "rallikohtauksia". :))

Ens viikolla olisiki sitte neuvola ja saa laittaa paperit äitiyspakettia varten Kelaan menemään, ihanaa <3 Viimeks käyny neuvolassa joskus viikolla 15+6, että kyllä tässä on ihan syytä pikkuhiljaa mennäkki taas sinne neuvolaan. :DD

Mutta tosiaan, eiköhän siinä ollu taas asiaa kerrakseen
Moffales ja Pikku-Pöffe 20+5 <3

[Ei aihetta]Tiistai 12.08.2008 21:42

Kerrankin olen hyvä jossain! JEE! \o/

Tänään tässä töissä ollessani kuulin sitten, että on vähän irtisanomisuhkaa liikenteessä. Meinas sydän pysähtyä siinä vaiheessa... Mutta onneksi sitten kuulin siihen perään, että minullapa ei ole hätiä eikä mitiä, koska olen niin hyvä ja ahkera työntekijä niin saan olla niin kauan töissä kuin vaan oma olo sallii. JEE! :D Ihme työpaikka, koska yleensä sitä aattelee et ensimmäisenä potkitaan ne pihalle jotka on raskaana tms., mutta hyvä näin. =)

Koulussa valmistuu ihania vaavinkledjuja <3
P.S. Huomenna vaihtuu viikko (TAAS)

[Ei aihetta]Maanantai 11.08.2008 17:55

Koulua. TUSKAA! >.<

Onneks ei tarvi istua koulussa ku 2. jakson verran. :) Ja silloinki saa tehä mammavaatteita ja lastenvaatteita. Huomenna pitäs vaan alotella koko homma, ja pitäs olla kangasta...mut mut...paha se on persaukisen ostella mitään :/ Maikka tutki mua tosin tänään päästä varpaisiin, ku tää yks kaveri päätti kesken vakavan oppitunnin kutitteleen mua mahasta ja pakkohan siinä oli hymyillä. "Mikäs nyt noin naurattaa?" "Ei mikään oleellinen :)"

Mun pitäs mukama polkee 4km KAATOSATEESSA töihin ?!? Ei tuu kesää, en ala...

Ultra on TASAN kahden viikon päästä <3 Pääsee taas kurkkimaan, että paljonko kaveri on kasvanu. Mutta jos oottelis, et sade vähä heltiäis ja juoksis postilaatikolle ku se tossa äsken unohtu :)

18+5 <3

[Ei aihetta]Maanantai 28.07.2008 14:05

Vauvakrääsää näyttää ilmestyvän meille joka tuutista. :) Tässä on vielä ikuisuus odottamista, ja meille tota vauvakamaa alkaa kyllä siunaantumaan aika kiitettävään tahtiin. Tosin tarvii sit viel karsii, et mitä käyttää ja mitä ei. Ne mitkä jää käyttämättä meneeki sit varastoon. :)

En voi olla nauramatta, mut meille on siunaantunu talvihaalari, joka näyttää ihan Kenny puvulta. xD "Ou nou! Who killed Kenny?" On vähä kakspiippunen juttu, et tuleeko käyttöön... :P Sunnuntaina pitäs hilpsiä Ylöjärvelle synttäreille. :) Sais vaan posti tuoda sen lahjan. :)

Mutta joo, jos menis kattomaan sydämen asialla ja sit alkas tutkimaan tota vauvakrääsinkiä. :
DD

16+5 <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.07.2008 15:01

Miehet on täysiä kusipäitä.
Ei sitten muuta asiaa.

[Ei aihetta]Torstai 17.07.2008 17:04

Jee! Sain uusia lautasia ! :D
Musta on tullu joku ihme "sisustusfriikki". Pakko olis saada kaikkea ihanaa, hienoa ja nimenomaan kallista. Ja siinä ei auta sitte, jos miettii et jos sitä sais pikku hiljaa säästettyä. Ku kaikki on sitten saava heti. :D

Huomenna pitäs reissata Merikarvialle. On tää kans kummaa, ku mies rupee siellä sitte ryyppäämään ja mut pistetään pesemään mattoja. Pyh-hyh. Kummallista. Sain sit vihdoin ja viimein teetettyä kuvat tuleville isovanhemmille ja kummeille. :D JEIJ! Saa laittaa jakoon. Muutaman kuvan saa antaa nyt v.loppuna ja loput sitten luultavasti ens viikonloppuna.

On tää kanssa ku joka viikonloppu pitää reissata johonki. :) Nyt Merikarvialle, ens viikonloppuna Janakkalan ja Tervakosken rajalle -> Villen siskopuolen työ ja sit seuraavana viikonloppuna siskon työ Ylöjärvelle. :)

Pitäis vielä imuroida ja siistiä ennen ku herra saapuu kotiin, niin on sit huomenna kivempi lähtee reissuun ku tietää, et on siisti koti kun tulee takasin. :D Ja sunnuntaina saadaan vauvakrääsää! KIVAA! :DD

Jos sitä menis potemaan tätä tulevaa flensuu ja jois kuumaa kaakaoo. Ja sit alkais siivousoperaation. Pari päivää sit imuroitiin ja taas on karvapalloja lattialla, kiitos meidän karvaturrikoiran.

Mutta joo. Tiistaina aamusti neuvolaan. :)

Moffales 15+1 <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.07.2008 15:05

Outo puhelin. Lataa vaikka ei laturissa olekkaan.
Olis varmaan aika hankkia uus. :D