IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 26.04.2007 18:03

Taas on yksi työpäivä takana. Jesh! Enää on yksi edessä, ja sitten alkaa taas vapaa. Voipi olla, että joudun ens lauantaina töihin. HUI!! :O Noh, yks lauantai sinne tai tänne... Uusia tulee AINA lisää ;DD Nii juu, vappuki on pian ja palkkapäivä. :D Hukkaan kyllä vahingossa pankkikorttini vappuna kotio. Oli toi viime lauantai liian tuhoisa mun lompakolle :X Noh, mutta hyvät päivän jatkot. :P

- Ahma kuittaa.

Lauantai.Lauantai 14.04.2007 23:14

Todellisuus on vain raittiusliikkeen keksimä illuusio.
KIITOS NAM!

Musti kuittaa.

TUHOPOLTETAAN KELA.COM !!!!Torstai 12.04.2007 19:16

Vittu nyt kyl niin palo käämi tohon helvetin kelan toimintaan! Eihän tässä olla ku kaks viikkoo eletty ilman rahaa ja vieläkään ei näy ! Ja kun kävin "rakkaassa" Kelassa kyselemässä, niin eipä sitä varmaankaan näy siltikään PITKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN aikaan, hyvällä tuurilla saan rahaa ens vuonna, perkele! Voi vitun hienoo... Syökää saatana makaroonia !! >.<

KELA TUHOPOLTTOON, KIITOS NAM!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.04.2007 18:35

VANHENEMINEN ON PAKOLLISTA,
AIKUISTUMINEN ON VAPAAEHTOISTA,
ITSELLEEN NAURAMINEN ON TERAPEUTTISTA! &lt;virne&gt;

Vitutuksen vitutus..Keskiviikko 11.04.2007 18:06

Oli kyllä niin perseestä oleva työpäivä, ettei mitään rajaa... Ja vitutuskäyrä nousi jo heti aamusti... Prkl!! >.< Ei kyl enää yhtään kiinnostas mennä sinne perkeleeseen ottaan paskaa niskaan.. !! Onneks on pian perjantai, ja sit saa olla kaks kokonaista päivää ilman ajattelua koko työhommasta, WOHOO !! No mutta vitutus jatkukoon.. Kiitos NAM!!

[Ei aihetta]Tiistai 10.04.2007 20:54

Eka päivä töissä...Wohoo! Vanhustyöntekijä ilman koulutusta, hyvin mä vedän ;DD
Oli vaan kamala herätys, kun oli vielä kauhee krapula pääsiäisen jäljiltä :X Noh, oppipahan vaan, että vois vähän rauhallisemmin vetää seuraavalla kerralla... ^^ Kiitos nam!

[Ei aihetta]Tiistai 03.04.2007 22:59

So honey: Spread your wings and fly away, far away! <3

My Nine Names:Tiistai 03.04.2007 18:36

1. YOUR REAL NAME:
Suvi K. Ärbänen

2. YOUR GANGSTA NAME: (first 3 letters of real name plus izzle.)
Suvizzle

3. YOUR DETECTIVE NAME: (fav color and fav animal)
Pink Dog

4. YOUR SOAP OPERA NAME: (middle name, and current street name)
PIIIIP !

5. YOUR STAR WARS NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first name, first 3 letters of mom's maiden name)
Kärsuhak

6. YOUR SUPERHERO NAME: (2nd favorite color, favorite drink).
BlackCoke

7. YOUR IRAQI NAME: (2nd letter of your first name, 3rd letter of your last name, any letter of your middle name, 2nd letter of your moms maiden name, 3rd letter of you dads middle name, 1st letter of a siblings first name, last letter of your moms middle name)
Urnapaa

8. YOUR WITNESS PROTECTION NAME: (mothers middle name)
Raija

9. YOUR GOTH NAME: (black, and the name of one your pets)
Black Justiina

Hedelmäkakku [K-18]:Maanantai 02.04.2007 16:45

1 dl sokeria
4 munaa
2 dl kuivattuja hedelmiä
1 tl suolaa
1 dl fariinisokeria
4 rkl sitruunamehua
pähkinöitä
2 l viskiä

Ota esiin suurehko kulho. Tarkasta maistamalla viskin laatu. Kaada mittaan 1 dl viskiä ja juo se. Toista. Laita sähkövatkain päälle. Maista viskiä uudelleen varmistaaksesi, että se on korkealaatuista. Sekoita 1 dl voita laajassa sameahkossa kulhossa, lisää 1 rkl sokeria ja vatkaa taas. Varmista, että viski on vielä hyvää, kuo uusi jupillinen. Käännä vatkaaja poish päältä. Riko kaksi kanaa ja lishää kulhoon, shamoin kuivatut hedelmät. Vatkaa kääntäjä taash päälle. Jos heivatut kudelmat jäävät kiinni kulhoon, väännä irti muuvireisshelillä. Maishta shitten onko vishki vielä herkeälaatuishta. Shitten shiivilöi 2 dl shuolaa, tai jotain. Ei oo nniin nöpönnuukaahhh. Tsekkaa vishki. Shiivilöi shitruunamehu, lishää yksi ruoka. Lushikka. Shokeria tai jotain, aivan shama ...kele. Voitele uuni. Kkäännä kaakkuvoka 220 asteesheen, älä nohda käännyttää vatkainta poish. Heitä kulho ikkunashta, tshe...tshekkaa taas vishhki. Mee nnnukkummaaan. Kuka s...na yliphäät! ään viittish shyödä jotain h-hedelmäkakkua?

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.03.2007 21:28

Ikävä kesää &lt;sydän&gt; Onneks se on pian täällä <3

"I send you kisses from the sun."
- unknown