IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 31.05.2008 15:46

Сердце ♥

[Ei aihetta]Perjantai 30.05.2008 17:17

Tänään on taas NIIN energia vähissä. O.o

Nukuin joku melkein 12 tuntia yöllä ja olevinaan heräsin pirteenä. Kikkuloittin pari tuntia, surffailin mm. Helistimen sivuilla, katsoin ostos-tv:tä ja syötiin kissan kanssa kilpaa currykalkkunaleikkeleitä (njam!)- Ja kas kummaa, ku pari tuntia oli tolla meiningillä menny, ni eikös tämä tyttö simahtanu taas uudestaan. Ja sit koisittiin se pari tuntia, kunnes rakas Ville herätti "Et kai sä nukkunu ??!" "Ei kai enää yöunia ollu??"

Nut mä oon tässä jo 40min kekkuloinu hereillä. Ja täytyy myöntää, et oon kyl pihalla ku lumiukko. xDD
Tarvis ottaa ittee niskasta kiinni ja lähteä Manun ihmeelliseen maailmaan ostoksille. Tai ei sen suuremmile kuin ihan himopohjaisille. Ostaa pakkaseen jädeä ja jääkaappiin jääteetä (njam! )..
Mulla on vissii olemassa jotku himopäivät? O.o Ku on päiviä, kun ei tee mieli YHTÄÄN mitään, ja sit on päiviä kun voisi tehdä 3metrin pitusen listan, että mitä kaikkea tekee mieli (ja silloin voi pistää siihen listaa tarkan nimen, merkin jne. , ja jos sitä ei saa niin sitte alkaa huuto :D)

Hyvä, että tuli puhe himoista... Mulla onki suklaata laukussa eilisen työpäivän jäljiltä. Näytti siellä yks omani olevan. :)) Se on muuten ihan kauheeta olla karkkihyllyn ääressä jos tekee mieli vaan yleisesti karkkia. Ku sit sä mietit, et voisin ottaa vähän tota, ja sit tota ja sit viel tota. Irttarit on hyviä, ku sä voit valkkaa et mitä haluat, mutta nepä on perkeleen kalliita... Eikös ne just ollu joku keskimäärin n. 7e/kg, nyt ne on täällä keskimäärin 11e/kg.. Sairasta. :( Pitäis mennä makuuniin, siellä on suht. halpaa irttaria. ^^

Mutta jospa mä nyt oikein syvennyn tuohon suklaaseen ja keskityn ostoksille lähtöön. (Miks mulla ei vois olla taas sellasta maanantain energia päivää??)

Moffales ja vipeltäjä 11+4 <sydän> (OIKEAT VIIKOT: 8+2)

[Ei aihetta]Maanantai 26.05.2008 22:02

Päivä, jolloin taas pystyin hyödyntämään kaikki käyttövarani. :)

Pitkästä aikaan taas tällänen päivä, kun pystyi elämään "normaalia" elämää.
Aamulla heräsin johonkin puoli kahdeksan aikaan, ja sitten siinä makselin pari laskua ja tuijotin töllöä.
Sitten torkuin tunnin verran, ja läksin sitten 11 jälkeen kaupungille pyörimään. Ja kyllä se kannattikin, ku löysin ihanalle siskon tytölleni (<3) aivan sairaan ihanan kesäasusteen (joko se on mun mielenvikasuus mikä ajo sinne lastenvaateosastolle tai sitten se on ne hormoonit). No joo löysin mä sit jotain itelleniki. :) Co-co-nuts ;)

Siinä sit kipittelin vaatekiertueen jälkeen S-markettiin ostamaan evästä äärimmäisen rankkaa työpäivää varten, ja kyllä sitä sitten löytyki sitä ruokaa. Vielä olis 2h töitä jäljellä ja yks piltti purkki odottaa pöydällä noutajaansa. ;)

No mut edistystä elämään, vaikka vähän väsyttääkin niin tänään ei oo ollu mikään yökkö-olo, kiitos 2h välein syömisen. \o/ No mutta jos lopettais taukoilun, ja tekis vielä sen 2h töitä. :D Ja sit töiden jälkeen abc:lle ostamaan LISÄÄ ruokaa! =D

Kiitos nam!!
Vaaleanpunaista illan jatkoa <3

11+0 <3 (OIKEAT VIIKOT: 7+4)

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.05.2008 14:17

Vitun ohjekirjaset ! Ei sitte pidä sanallakaan paikkaansa. "Mitä lähemmäs rv 12 mennään, sitä enemmän oloasi helpottaa." No nii justiinsa!

Tämä aamu on kyl ollu niin aallon harja/huippu, what ever. Samalla sekunnilaa, kun sä saat silmät auki, sä heräät siihen todellisuuteen että älä mieti mitään, sua yököttää. Yritäppä siinä sitten syödä jotain? "Se helpottaa oloa, kun syöt jotain ennen kuin nouset sängystä ylös."

Äläkä varsinkaan sorru torkahtamaan, ku olet siinä hereillä olon ja väsymyksen rajamailla. Kyllä ne silmät aukee hyvinki nopeesti ja jalat menee ku pika juoksijalla, ku tulee kiire vessaan.

Tää päivä on ollu niin tuskaa. Älä ajattele mitään, tunne, näe, kuule, haista ÄLÄKÄ VARSINKAAN maista. Sit on hyvä olo, sit ei tee pahaa. Mut siis mites sitte siinä onnistut ?

Ja kaikki lempi "ruoat", ei tarvi ees kuvitella et niitä suuhus pistää. Suklaa ei todellakaan, makaronilaatikon ja lasagnen voi samantien vetää pöntöstä alas jne jne. Tässä jääkin pohdittavaksi, että mitä sitä uskaltaa suuhunsa pistää, ettei tarvi juosta sinne vessaan. Ei ainakaan mitään makeeta (esim. jugurttia), mutta ei kyl mitään suolastakaan. :X

Pitäis niin 12:sta mennä töihin, mutta unelmaks jää, ellen mä nyt sitten mitään ihmeparantumista koe. Onkohan naiset hulluja, ku haluaa kokee raskauden..? Mä voisin kyl niin skipata ainaki tän väsymyksen ja huonon olon. Vähän jännityksellä ootellaan, et loppuuks tää ikinä... Mut tuntien, ku oon semmonen rajojen ulkopuolella liikuskelija niin eipä varmaan lopu vasta sitten ku joulukuussa.

WC:n posliinien astiasto on paras kaveri (ainakin tänään) ! <3

Tää olo tuottaa kyl niin kuoleman. Mut josko sitä jossain vaiheessa pääsis kauppaan ostamaan jotain mikä pysyy sisällä, ja jos sit vaiks kattos Autot-leffan, sohvalla torkkuen ja pillittäen (siis sehän ON tosi surullinen leffa) ja pitäis kivaa ämpäriä vieressä. xD

Mutta katsotaan miten tilanne edistyy. o/
P.s. 10+2 :) (OIKEAT VIIKOT: 7+0)

[Ei aihetta]Tiistai 13.05.2008 13:49

Tällä hetkellä elämässäni on kaksi päivää,
joihin odotus kohdistuu suunnattomasti: 29.5. ja 4.6. <3

Sinne asti kun päästään täydellä vauhdilla,
niin johan alkaa oloa helpottamaan :D
Kyllä vaan on kylmä ja routainen matka.
Kaasujalkaa pitää höllätä, ettei suistu ojaan.
Joten mennään pienin, mutta varmoin askelin eteenpäin. ♡

[Ei aihetta]Tiistai 06.05.2008 13:10

"Hän hymyili ja nyökkäili ympärillään oleville kuin nämä olisivat olleet juonessa mukana, olleet hänen salaisuutensa haltijoita."

Joulukuu 2008 <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.04.2008 13:48

http://www.pikkupaprika.com/soppa/mtesti/mtesti.php

Pisteesi:
42/180

Olet siis
mulkku mikä mulkku.


Noh, niin noh... Kaikkihan sen jo tiesikin ? Eipä mitään uutta taivasalla.

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.04.2008 08:14

"Rakkaus kestää niin kauan, ennen kuin nainen saa selville, että miehellä on toinen."

Laura Voutilainen - Kosketa mua.Perjantai 07.03.2008 12:54

"Muistatko vielä näytelmän
jossa sä prinssi oot
mä prinsessaksi vain yritän

Takerruin hetkeen kuin hullu sua halasin
mut juoksin karkuun kun rakkautta säikähdinkin
saa tulla etsimään mua ja löytää

Kosketa mua nyt vaikka pelkään
kosketa mua ja nosta selkään
Nyt vihdoin kotona oon
Miks monta vuotta harhailin
kun sua vain tarvitsin

(Italiaksi)

Mä ryntään perääs kun liian kauas sä meet
En myönnä sitä mut sä kuulet askeleet
Mä tahdon etsiä sua ja löytää

Kosketa mua nyt vaikka pelkään
kosketa mua ja nosta selkään
Nyt vihdoin kotona oon
Miks monta vuotta harhailin
kun sua vain tarvitsin

Kuulen äänes se mua suojelee
Kaikki kauniiksi tee
Sua vain tarvitsen

Kertosäe x 2"

Aivan ihana biisi &lt;itku&gt;

[Ei aihetta]Torstai 27.09.2007 19:24

Tänään olis Ganesin ensi-ilta leffa tiedossa.
Ollaan menossa sinne klo. 19:00. Huikeeta =D
Ja päästään vieläpä ilmasseeks sinne ... LOL!