IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 17:19

Kuulumisia aattelin taas tänne väsäillä niin ittestäni kuin tuosta yhdestä salamatkustajasta. :)

Tänään nähtiin taas aamulla vaavi. Että hän oli sulonen <3
Pituutta 20-25cm ja painoarvioksi tuli huimat 350g. Jalat ja kädet vispas kovaa vauhtia, mutta välillä sitten jaksettiin nostaa käsi pystyyn ja vilkuttaa äidille ja isille. :) Muutama kuvakin saatiin muistoksi vaavista. :) <3 (JEE! Kokoelma kasvaa) Yhdessä kuvassa näkyy, kuinka vaavilla on huulipielet kääntyneenä ylöspäin -> hymyilee, taisi kätilön touhut huvittaa pikkuista. :DD

Sukupuolesta sen verran, että uteliaisuus iski, ja oli ihan pakko kysyä. Noh, kätilö ennusteli että pienellä todennäkösyydellä voisi Pikku-Pöffe tulla iloitsemaan arkea. <3 Valokuvauksellinen hän on ainakin, joka kerta kauniisti on kuvassa "poseerannut" mutta vähän on ujon puoleinen näyttämään, että onko siellä Pikku-Pöffe vai Pikku-Muffe. :DD No pääasia on, että on kehittynyt normaalisti ja terveeltä vaikuttaa. <3

Täytyy kyllä sanoa, että Pikku-Pöffe on kyllä aikamoinen yökyöpeli ku aina just silloin ollaan hereillä kun toinen yrittää nukkua. Tosin .... kyllä aina välillä päivisinkin saadaan jotain ihme "rallikohtauksia". :))

Ens viikolla olisiki sitte neuvola ja saa laittaa paperit äitiyspakettia varten Kelaan menemään, ihanaa <3 Viimeks käyny neuvolassa joskus viikolla 15+6, että kyllä tässä on ihan syytä pikkuhiljaa mennäkki taas sinne neuvolaan. :DD

Mutta tosiaan, eiköhän siinä ollu taas asiaa kerrakseen
Moffales ja Pikku-Pöffe 20+5 <3

[Ei aihetta]Tiistai 12.08.2008 21:42

Kerrankin olen hyvä jossain! JEE! \o/

Tänään tässä töissä ollessani kuulin sitten, että on vähän irtisanomisuhkaa liikenteessä. Meinas sydän pysähtyä siinä vaiheessa... Mutta onneksi sitten kuulin siihen perään, että minullapa ei ole hätiä eikä mitiä, koska olen niin hyvä ja ahkera työntekijä niin saan olla niin kauan töissä kuin vaan oma olo sallii. JEE! :D Ihme työpaikka, koska yleensä sitä aattelee et ensimmäisenä potkitaan ne pihalle jotka on raskaana tms., mutta hyvä näin. =)

Koulussa valmistuu ihania vaavinkledjuja <3
P.S. Huomenna vaihtuu viikko (TAAS)

[Ei aihetta]Maanantai 11.08.2008 17:55

Koulua. TUSKAA! >.<

Onneks ei tarvi istua koulussa ku 2. jakson verran. :) Ja silloinki saa tehä mammavaatteita ja lastenvaatteita. Huomenna pitäs vaan alotella koko homma, ja pitäs olla kangasta...mut mut...paha se on persaukisen ostella mitään :/ Maikka tutki mua tosin tänään päästä varpaisiin, ku tää yks kaveri päätti kesken vakavan oppitunnin kutitteleen mua mahasta ja pakkohan siinä oli hymyillä. "Mikäs nyt noin naurattaa?" "Ei mikään oleellinen :)"

Mun pitäs mukama polkee 4km KAATOSATEESSA töihin ?!? Ei tuu kesää, en ala...

Ultra on TASAN kahden viikon päästä <3 Pääsee taas kurkkimaan, että paljonko kaveri on kasvanu. Mutta jos oottelis, et sade vähä heltiäis ja juoksis postilaatikolle ku se tossa äsken unohtu :)

18+5 <3

[Ei aihetta]Maanantai 28.07.2008 14:05

Vauvakrääsää näyttää ilmestyvän meille joka tuutista. :) Tässä on vielä ikuisuus odottamista, ja meille tota vauvakamaa alkaa kyllä siunaantumaan aika kiitettävään tahtiin. Tosin tarvii sit viel karsii, et mitä käyttää ja mitä ei. Ne mitkä jää käyttämättä meneeki sit varastoon. :)

En voi olla nauramatta, mut meille on siunaantunu talvihaalari, joka näyttää ihan Kenny puvulta. xD "Ou nou! Who killed Kenny?" On vähä kakspiippunen juttu, et tuleeko käyttöön... :P Sunnuntaina pitäs hilpsiä Ylöjärvelle synttäreille. :) Sais vaan posti tuoda sen lahjan. :)

Mutta joo, jos menis kattomaan sydämen asialla ja sit alkas tutkimaan tota vauvakrääsinkiä. :
DD

16+5 <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.07.2008 15:01

Miehet on täysiä kusipäitä.
Ei sitten muuta asiaa.

[Ei aihetta]Torstai 17.07.2008 17:04

Jee! Sain uusia lautasia ! :D
Musta on tullu joku ihme "sisustusfriikki". Pakko olis saada kaikkea ihanaa, hienoa ja nimenomaan kallista. Ja siinä ei auta sitte, jos miettii et jos sitä sais pikku hiljaa säästettyä. Ku kaikki on sitten saava heti. :D

Huomenna pitäs reissata Merikarvialle. On tää kans kummaa, ku mies rupee siellä sitte ryyppäämään ja mut pistetään pesemään mattoja. Pyh-hyh. Kummallista. Sain sit vihdoin ja viimein teetettyä kuvat tuleville isovanhemmille ja kummeille. :D JEIJ! Saa laittaa jakoon. Muutaman kuvan saa antaa nyt v.loppuna ja loput sitten luultavasti ens viikonloppuna.

On tää kanssa ku joka viikonloppu pitää reissata johonki. :) Nyt Merikarvialle, ens viikonloppuna Janakkalan ja Tervakosken rajalle -> Villen siskopuolen työ ja sit seuraavana viikonloppuna siskon työ Ylöjärvelle. :)

Pitäis vielä imuroida ja siistiä ennen ku herra saapuu kotiin, niin on sit huomenna kivempi lähtee reissuun ku tietää, et on siisti koti kun tulee takasin. :D Ja sunnuntaina saadaan vauvakrääsää! KIVAA! :DD

Jos sitä menis potemaan tätä tulevaa flensuu ja jois kuumaa kaakaoo. Ja sit alkais siivousoperaation. Pari päivää sit imuroitiin ja taas on karvapalloja lattialla, kiitos meidän karvaturrikoiran.

Mutta joo. Tiistaina aamusti neuvolaan. :)

Moffales 15+1 <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.07.2008 15:05

Outo puhelin. Lataa vaikka ei laturissa olekkaan.
Olis varmaan aika hankkia uus. :D

[Ei aihetta]Maanantai 14.07.2008 13:51

Oli ihana viikonloppu! :) Siitä saan kiittää siskoksia, ku tuli meille kylään. Säpinää kyllä löyty ku kolme pikkusta juoksi ympäri kämppää, mutta oli ihanaa nähdä siskon lapsia ihan kunnolla <3 Mankku on edelleen yhtä ihana <3

Meillä on kotikin kunnossa. Harvinaisen siistiä, mutta nyt kun sitä kaappitilaa on, niin tarvii laittaa tavarat piiloon ;) Matto ostoksille tarvis mennä, ku niitä ei oikein oo. On toi eteisen ja keittiön välinen tila vähän tyhjä, ku ei oo mattoja lattiassa. :D

Asiasta sukkahousuun, meillä on fiksu kissa. Se osas avata toisen makkarin verhot, jotta näkee paremmin pihalle :D Se kokee jonkin sortin mustasukkasuutta koiraa kohtaan. :) Enkä oikeen tajuu, et mitä se koko ajan vinkuu jaloissa ku ruokaa on ja kippo puhdas. Sit jos vahingossa yrität paijailla, niin sit ollaan kynsines kiinni. Auvii. >.<

Mutta jos sitä menis ootteleen, et tulee toi sydämen asialla (en mitenkään koukkuun oo jääny) ja sit vois siivota vaikkapa vaatekaapista turhat vaatteet pois. :DD

C U!
PS. 14+5 <3

MIEHEN KORVIKELauantai 05.07.2008 13:37

Nyt se on sitten todistettu, mies on ihan turha kapistus! Tästä löytyy
jokanaiselle sopiva miehen korvike.

ROPELOOTTORI
On vuoteeseen asetettava laite, joka aina saatuasi unen päästä kiinni alkaa väkisin tunkeutua saman peiton alle takapuolesi kohdalta.

AUTOMAATTINEN KANAVANVAIHTAJA
Televisioon kytkettävä musta laatikko, joka katkaisee välittömästi katsomasi ohjelman, jos toiselta kanavalta tulee toimintaleffa, formulaa, jalkapalloa tai muuta urheilua. Ellei tule, se räpsäyttää säännöttömin väliajoin auki teksti-tv:n ja selaa joka kerta läpi kaikki urheilutulokset.

PYYKINVÄRJÄÄJÄ
Haaveiletko miehestä, joka auttaa kotitöissä? Tämä on sinun laitteesi. Kyseessä on väripatruuna, joka pesuainelokeroon asennettuna laukeaa ja värjää koko pyykin joko sinertäväksi tai vaaleanpunaiseksi. Patruuna ei laukea aivan joka kerta, mutta todennäköisimmin juuri silloin kun koneessa on lempipuserosi. Mainio naiselle, joka kaipaa jännitystä elämäänsä.

KARVAPÖLÄHDYS
Lavuaariin asennettava laite, joka 15 minuutin sisällä siitä kun olet pessyt pesualtaan, pöläyttää puhtaalle posliinille partakarvan pätkiä. Luxusmallissa on lisävarusteena hammastahnaläiskitin, joka ruiskii hammastahnaa oikein asennettuna jopa parin metrin päähän.

KAUPPAKESKUSVALITIN
Kännykkään kytkettävä toiminto, joka ryhtyy päästelemään epämiellyttäviä marisevia ääniä, jos viivyt liikkeessä yli 5 minuuttia. Lisälaitteena saatavissa myös rähisevä saldorajoitin.

OSTOSHÄLYTIN
Luotto- tai pankkikorttiin ohjelmoitava toiminto, joka saa kortin lukulaitteen ulvomaan, mikäli kortilla yritetään maksaa lasten- tai naistenvaatteita, meikkejä, kenkiä tai muuta ruokaa kuin makkaraa. Hälytin pysyy hiljaa, kun sillä maksetaan porakonetta, työkaluja, autotarvikkeita tai tietokoneen lisäherkkuja.

ESIKÄSITELTY SANOMALEHTI
Aamun lehden voi nyt tilata esikäsiteltynä siten, että etusivun tilalle on taitettu urheilusivut ja yksi sisäsivu on ylösalaisin ja väärässä paikassa. Lehti on myös esirutattu mahdollisimman paksuksi möykyksi.

VISKIBASSO-VIESTIPALVELU
Palvelu, joka toimittaa kännykkääsi päivän mittaan viestejä, kuten: "En ehdi syömään", "Piipahdan poikien kanssa kaljalla", "Hae auto korjaamosta", "Sori en ehtinyt kauppaan", "Hae sinä lapset tarhasta", "Miksi kaikki sukkani ovat pyykissä", "Olet unohtanut silittää paitani".

MURUSTIN
Laite, joka aamulla lähdettyäsi töihin levittää leivänmuruja pöydälle ja lattialle. Tämä huokea laite on jokaisen sinkkunaisen minimivaruste.

AJANSYÖJÄ
Luxus-paketti, joka sisältää kaikki yllämainitut toiminnot ja vielä paljon muuta yllättävää. Saat anoppipalvelun, joka käy vähintään kerran viikossa silmäilemässä kotiasi halveksivasti ja joka tekee ylivoimaisesti parempia lihapullia kuin sinä. Eikä tässäkään vielä kaikki: Juuri kun alat tottua Ajansyöjääsi, se rullaa ulos ovesta ja liimautuu magneetin lailla nuorempaan sinkkunaiseen. (Anoppipalvelu jatkaa siitä huolimatta käyntejään sinun kotonasi ja kertoo pyytämättä yhä uudestaan, miksi et alun perinkään ollut sopiva omistaja Ajansyöjälle).

[Ei aihetta]Torstai 03.07.2008 13:38

Hoh hoh, kaikkea sitä ehtii viikossa tehdä. :)

Vajaassa viikossa ennätettiin sitten tehdä muuttopakkaus ja maanantaina saatiin tavarat kannettua uuteen kotiin. :D Mä olen rakastunut meidän keittiöön <3 Melkein kaikki tavarat on paikallas, jeij! Piti sit olla muutama päivä nettipimennossaki, mut nyt pelittää! :D On sit oikee usb-nettitikku ja hyvin näyttää toimivan.

Niin tosiaan, vanha kämppä on historiaa. JEE!! \o/ Nyt sitten asustellaan HELVETIN kalliissa rivarikolmiossa. :) No mut on ainaki uus asunto, ja tää tuskin on lahomätäpaska, niinku edeltäjänsä. :)

Toissapäivänä oliki neukkula. Hienosti kuulu sydänäänet <3 Syke oli 150.
Tässä on ollu pientä kikkailemista semmonen pari viikkoo. Juhannuksena onnistuin saamaan itelleni kasvohermohalvauksen ja vasen puoli kasvoista ei oikein skulaa. Lääkityksenä olis kortisonikuuri, mut sitä ei raskausaikana saa ottaa, niin sit ollaa ilman ja ootellaan et josko se itellään joskus paranis. :P

Mut jos sitä menis huilailemaan sohvalle ja oottelis että alkaa tuo sydämen asialla <3

Moffales 13+1