IRC-Galleria

Morsan

Morsan

Fire walk with me

Uusimmat blogimerkinnät

Eli meil oli viikonloppuna muutto. Perjantaina mulla piti olla vapaa mut jo torstaina soitettiin likan hoitopaikasta että hän oksentaa. Kävin sit hakemassa hänet pois. Ei ehditty kun seuraavan puun juureen kun hän sanoi et yrjö tulee. Kotimatkalla hän yrjös kaksi kertaa. Koko päivä meni likalla yrjömiseen ja kl. 18.30 hän simahti. Likka nukkui pe. aamuun kl. 9.30 asti jonka jälkeen jouduin alkaa herättelemään kun meil oli lääkäri kl. 10.45. Likka ei pysynyt tajuissaan kun pari minuuttia kerrallaan ja juomisesta ei tullut mitään. Kun päästiin Virkkalan terveyskeskukseen hän jo nukkui mun olkapäällä, nukkui odotushuoneen penkillä, nukahti kun lääkäri tutki mahaa "sängyllä". Sit sielt viel kotiin ja illalla päivystykseen mis likka jo pääs kaikkien ohi jonossa kun hän ei oikein reagoinut enää mihinkään. Sielt lähete Jorviin mis lääkäri määräs jäämistä osastolle ja nestetankkaus aloitettiin. Sit alkoi hänellä järkky ripuli...Nestetasapaino oli BE -8.8 ja normaali on -0.7. Noh lauantaina mummo tuli päästää mut pois kun mul alkoi vatsa vaivaa ja siit asti olen sit minä ripuloinnut....Onneks saatiin muutettua ja miehen äitipuoli hinkkasi vanhan kämpän hellan nuppeja myöten...eli ihan yhtä hyvin kun siivouspalvelu....Tänään olen jo jaksanut kävellä kämpässä ja ehtinyt soittaa valituksen sanat keittiönkaapeista.

Siis uskokaa tai älkää mut meidän "allaskaappi" haisee ihan maatuneelle kellarille ja on ihan kupruinen...kaapit on täynnä mutta missä on lautaset? Kyllä meidän Arabian Teema astiasto ei mahdu kaappiin. Mun iskä sanoi et lastaa kaapit niin täyteen et ne rojahtaa alas. Iskä sanoikin et se on vaan ajan kysymys millon ne tulee alas itsestään.

Noh onneks on tuo terveystarkastaja jospa hän tulis haistelee tota meidän kaappia, hih. Ajattelin vähän uhkailla jospa pimulla ois uudet kaapit ensi viikolla....I´m a bitch, I´m a lover, I´m a child, I´m a mother.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.