IRC-Galleria

Morsan

Morsan

Fire walk with me

Uusimmat blogimerkinnät

Hakkaa päätä seinäänTiistai 15.04.2008 04:10

Mantan oikeassa korvassa lievä tulehdus johon ei saanut antibioottia. Lähete prick-testeihin, epäilevät kissa allergiaa, heinänuhaa tai homeallergiaa.

Sorry Belindara Manta alkanut saamaan yöllisiä kauhukuvia taas (epäilen johtuvan flunssasta). Jos joku ei tiedä mitä ne on niin Lapsi alkaa huutaa keskellä yötä hysteerisesti (ihan kun ois tuli irti), hakkaa jalkoja/päätä seinään eikä häneen saa kontaktia. Ne on tietyllä tavalla painajaisia mutta lapsi ei muista niistä mitään. Ainoa keino on suojata lasta loukkaamasta itseään. Minä joudun yleensä korottamaan ääntäni jotta sais lapsen hereille. Nykyään nostan hänet seisomaan lattialle...Näitä ollu nyt kahtena yönä...Kun Manta on rauhoittunut hänellä yleensä pissahätä.

Tänään Iskä ja siskon poika tulivat kylään kun sisko meni tänään sappikivi leikkaukseen niin patte oli mofan kanssa ajelulla.

Käytin sit sairasta lasta parturissa kun hän ite toivoi. Sillä aikaa isäkarhu oli ottanut yhden reiän lisää korvaan ja sanoi et seuraavax ostaa sit vihkisormuksen.

Päivän hauskin juttu oli kun Isäkarhu marssi Silmälasikauppaan ja meinas ostaa aurinkolasit. Myyjä kauppas hänelle Dolce Gabbana lasit ja sanoi et voi avata pakkauksen hänelle. Isäkarhu sanoi ettei tarvitse, hänelle on ihan sama onko lasit yellow banana...arvatkaa vaan tuliko naurut

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.